نایب رئیس مجلس: حضور گروسی و نصب دوربین در تاسیسات اتمی ایران ممنوع است گروسی اذعان کرد: دانش هسته‌ای در ایران را نمی‌توان از بین برد عراقچی: فریاد «هیهات منا الذله» حسینی در محرم امسال از هر سال رساتر است روزنامه اسرائیلی: غزه شاهد خونین‌ترین جنگ قرن ۲۱ است کدام اختیارات هیئت دولت به استانداران تفویض شد؟ ظُهران ممدانی، اولین مسلمان نامزد شهرداری نیویورک که خشم ترامپ را برانگیخت، کیست؟ رئیس مجلس: قدردان مدیریت هوشمندانه و شجاعانه رهبر الهی انقلاب حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای هستیم اذعان نشریه آمریکایی به ضعیف بودن حملات علیه ایران | جمهوری اسلامی ایران تمایلی به ساخت بمب اتمی ندارد عطوان: آیت‌الله خامنه‌ای همیشه حقیقت را گفته‌اند حضور علی شمخانی در مراسم وداع با شهدای اقتدار (۷ تیر ۱۴۰۴) + عکس درگیری مسلحانه در شمال غرب لبنان (۷ تیر ۱۴۰۴) طائب: هرگونه تجاوز رژیم صهیونیستی با پاسخ محکم ایران مواجه خواهد شد دست‌وپازدن‌های آمریکا برای مذاکرات مستقیم با ایران آغاز اعتراضات شهرک‌نشینان در مقابل اقامتگاه رئیس رژیم صهیونیستی معاون فرهنگی‌اجتماعی سازمان اطلاعات فراجا در حمله اسرائیل به ایران به شهادت رسید پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر معظم انقلاب اسلامی وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی: جنگ در ایران را آنگونه که باید پایان ندادیم رئیس قوه‌قضائیه: مردم ایران، غیرتمند و حماسی هستند سلیمی: ۲۳ ماده قانون فعالیت ریزپرنده‌ها به زودی نهایی می‌شود شهادت ۳ کودک دیگر در غزه توسط رژیم صهیونیستی بقائی: بوی گاز و خاکستر با هیاهوی تاجران دروغ از حافظه تاریخ پاک نمی‌شود محو کامل یک منطقه اسرائیلی در پی حملات ایران فتاح: حضور گسترده مردم در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار، نماد وحدت ملی است یک عضو کنگره آمریکا: راه‌حل نظامی کافی نیست، باید با تهران مذاکره کرد وزیر ارتباطات: با مردم عاشورایی ایران، با صلابت پیش خواهیم رفت جهانگیری: ایران، مردم خود را با هر گرایش و قومیتی حول خود جمع کرد رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: ایران هیچگاه تسلیم دشمنان خویش نشده است
سرخط خبرها

سرلشکر صفوی: با پاکستان و افغانستان مکمل فرهنگی، اقتصادی و امنیتی هستیم| ابلاغ سلام رهبر انقلاب به مردم و مسئولان سیستان و بلوچستان

  • کد خبر: ۱۱۲۳۱۱
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۱
سرلشکر صفوی: با پاکستان و افغانستان مکمل فرهنگی، اقتصادی و امنیتی هستیم| ابلاغ سلام رهبر انقلاب به مردم و مسئولان سیستان و بلوچستان
دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا گفت: وکالت دارم از طرف رهبر معظم انقلاب که سلام حضرت آقا را به همه مردم و همه مسوولان سیستان و بلوچستان برسانم.

به گزارش شهرآرانیوز، سرلشکر رحیم‌صفوی در نشست شورای اداری سیستان و بلوچستان اظهار داشت: مرز را یک امتیاز بدانید ما با پاکستان و افغانستان مکمل فرهنگی، تمدنی، اقتصادی و امنیتی هستیم.

وی بیان کرد: عشق و علاقه فراوانی به مردم مومن، صبور، وطن پرست، دیندار و ولایتمدار بلوچ و سیستانی داریم و تا جایی که بتوانیم برای پیشرفت و آبادانی سیستان و بلوچستان کمک خواهیم کرد.  

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا گفت: وکالت دارم از طرف رهبر معظم انقلاب که سلام حضرت آقا را به همه مردم و همه مسوولان سیستان و بلوچستان برسانم و امیدوارم عملکرد شما بعد از رضایت خداوند و حضرت رسول (ص) مورد رضایت حضرت آقا نیز قرار گیرد.  

وی اظهارداشت: خدا را شاکریم که یک وحدت و انسجام بسیار خوبی در سیستان و بلوچستان بر قرار بوده و این مهم یک نعمت بزرگی است و در میان مجموعه لشکری و کشوری، علمای شیعه و سنی وحدت و انسجام از نظر معنوی و کاری اتفاق افتاده است.  

سرلشکر صفوی بیان کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و قرارگاه قدس جنوب شرق، ۴۰ سال است که دارد امنیت را برقرار می‌کند من از اول انقلاب درگیر با مسائل امنیتی سیستان و بلوچستان بودم و امروز خیالم راحت شد که یکی از امن‌ترین استان‌های کشور این استان است.

وی ادامه داد: این امنیتی که شما نیرو‌های مسلح، ارتش جمهوری اسلامی ایران، نیرو‌های قهرمان انتظامی، مجموعه اطلاعات و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایجاد کردید زمینه توسعه همه جانبه را فراهم خواهد کرد و باید گفت اکنون همه چیز برای توسعه همه جانبه سیستان و بلوچستان فراهم است.

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا گفت: دو عامل اصلی وجود دارد اول وجود منابع و سرمایه گذاری که این برنامه‌ها را اجرایی و اقدام کنیم‌ای کاش آنچه می‌دانستیم عمل می‌کردیم و انقدر که حرف می‌زنیم عمل نمی‌کنیم ما بیشتر اهل سخنرانی هستیم در حالی که ما و شما ستون اجرایی کشوری و باید عمل کنیم.  

وی افزود: برای بحث سرمایه گذاری یکی موضوع سرمایه‌گذاری‌های دولت است و من با اطمینان  به شما می‌گویم با نگاه بسیار خوبی که رهبر معظم انقلاب، رئیس‌جمهور، سپاه پاسداران، مجلس شورای اسلامی و  قوه قضاییه به این استان دارد منابع خوبی برای آن در نظر گرفته شده است.

سرلشکر صفوی بیان کرد: بحث دیگر سرمایه‌گذاری بخش خصوصی  و نهاد‌های انقلابی در سیستان و بلوچستان بوده که بسیار دارای اهمیت است.

وی افزود: دو مرحله وجود دارد که کشور از شرایط فعلی به شرایط مطلوب برسد یکی بهره گیری از ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان یعنی حوزه ژئوپلیتیکی دریای عمان، اقیانوس هند و دیگری هم حوزه ژئوپلیتیکی دریای خزر است.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->