خرازی در مجمع گفت‌وگوی تهران: برای حل اختلافات باید گفت‌و‌گو کرد آیت‌الله علم‌الهدی: شهدای فاطمیون از نقاط افتخار آمیز تاریخ انقلاب است وزیر کشور: امنیت موضوعی عینی، ذهنی و روانی است دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان: هیچ چالشی در روابط تهران و ایروان وجود ندارد وزیر خارجه طالبان: وظیفه شرعی خود می‌دانیم که به مردم تشنه آب برسانیم + فیلم همسر شهید جمهور: دیپلماسی باید با قدرت بیشتری دنبال شود وزیر علوم: فارغ‌التحصیلان ایرانی مورد استقبال کشور‌های مختلف هستند ولایتی: تهران توسعه اقتصادی همسایگان عرب خود را تهدید نمی‌بیند | قدرت منطقه‌ای ایران باعث اصرار آمریکا و غرب برای توافق با ما شده است بارزانی: اقلیم کردستان عراق هرگز تهدیدی علیه ایران نخواهد بود | شاهد پیشرفت‌های خوبی در روابط ایران و عراق هستیم وزیر خارجه تاجیکستان از آمادگی کشورش برای مشارکت در بازسازی افغانستان خبر داد وزیر خارجه عمان در مجمع گفت‌وگوی تهران: مسقط به مسیر گفت‌وگو پایبند است محسنی اژه‌ای: دیپلماسی سیاسی را باید بازتعریف کنیم عراقچی: صلح و امنیت در منطقه ما بدون رسیدگی صادقانه به مسئله فلسطین امکان‌پذیر نیست | ایران هرگز به‌دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیست وزیر خارجه عمان امروز به تهران می‌آید (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) بازگشت ترامپ به سیاست خارجی ریگان؟ مسئول دبیرخانه شورای اطلاع‌رسانی دولت در استان: خراسان رضوی یکی از قطب‌های رسانه‌ای شرق کشور است ۱۰ همت سهم شهرداری‌ها و دهیاری‌ها از مالیات بر ارزش افزوده واریز می‌شود سرپرست اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی: حوزه روابط عمومی صرفاً خبر نیست؛ می‌توانیم گفت‌و‌گو و تعامل داشته باشیم پزشکیان: منزل مادر شهید رئیسی در مشهد از معمولی هم کمتر بود | شهید جمهور مدیری خستگی‌ناپذیر بود نشست خبری سخنگوی دولت در مشهد | مهاجرانی: باید مرجعیت خبر را به داخل کشور برگردانیم، امروز باید برای ایران سینه سپر کنیم + فیلم تجلیل از ۸ خانواده‌ شهید خدمت با حضور رئیس‌جمهور و مشاور و دستیار رهبری + فیلم گفت‌وگوی تلفنی هاکان فیدان با عراقچی شهباز شریف به تهران می‌آید موافقت مجلس با کلیات «طرح ملی هوش مصنوعی» حماس به دنبال تضمین آمریکا است | پیشنهاد آزادی نیمی از زندانیان زنده و اجساد در ازای آتش‌بس اردوغان: آمریکا در حال رفع تحریم بخش دفاعی ترکیه است اف‌بی‌آی: انفجار در کالیفرنیا «تروریستی» بود رأی نخستین ۷ متهم پرونده عوامل پشتیبان حادثه تروریستی شاهچراغ صادر شد + فیلم
سرخط خبرها
سخنگوی دولت در نشست خبری:

 دولت خواهان مشارکت حداکثری ایرانیان است

  • کد خبر: ۱۱۲۷۹
  • ۱۸ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۸
 دولت خواهان مشارکت حداکثری ایرانیان است
سخنگوی دولت گفت: در چند روز گذشته پس از روز‌های تلخ، مواضع و رویکرد دلجویانه رهبر معظم انقلاب در قبال آسیب دیدگانی که به تعبیر ایشان از مصادیق شهید و جانباز به حساب می‌آیند، مهم و راهگشا بود.

به گزارش شهرآرانیوز، علی ربیعی در نشست خبری هفتگی با خبرنگاران گفت:  قطعا این وقایع نیازمند علت یابی علمی و دقیق از ماجراست. من می‌خواهم بار دیگر از همین تریبون به ملت شریف و بخصوص خانواده‌های آسیب دیدگان تاکید کنم که همه ما درغم و شادی‌ها در کنار هم هستیم.

به گفته وی، این رمز ماندگاری ایران در طول تاریخ بوده و خواهد بود. باید از این فراز و نشیب‌ها گذر کرده و متحد با یکدگر رو به آینده حرکت کنیم. فراموش نکنیم که در وضعیتی به نام تحریم‌های ظالمانه قرار گرفته ایم که اقتصاد و معیشت و حتی ارتباط ما با جهان را تحت تاثیر خود قرار داده است. طی روز‌های اخیر اگر چه شاهد پایکوبی و شادی تحریم گران امریکایی و دنباله رو‌های رسانه‌ای آنان بودیم که به زبان‌های مختلف می‌گفتند: دیدید تحریم‌ها چه بر سرتان آورد؟ اما در سوی دیگر شاهد وجدان بیدار بشری هم بودیم که در خود امریکا حاکمان خود را نقد می‌کردند و می‌گفتند اگر ما به عهد خود و به برجام متعهد بودیم و تحریک‌ها و تحریم‌های ضدانسانی علیه مردم بیگناه اعمال نمی‌کردیم، یک ملت چنین تحت فشار قرار نمی‌گرفت.

ربیعی ادامه داد: من می‌خواهم بگویم که ملت ایران همه این واکنش‌ها را می‌بیند وشاهد است که در چنین روز‌های دشواری چه کسانی در کنار ملت ایران است و رنج یک ملتِ در معرض تحریم را می‌بیند و با آن همدلی می‌کند و چه کسانی "عید خون" می‌گیرند.




سخنگوی دولت در ادامه با بیان اینکه دولت معتقد است اتفاقاتی که رخ داد باید به طور اساسی ریشه یابی شود، افزود: ما مثل همیشه باید متکی بر سرمایه اجتماعی همه ایرانیان باشیم و در همین جهت رئیس جمهور و رئیس شورای امنیت ملی نخست کمیته‌ای را در دولت سامان دادند و سپس از طریق دبیرخانه شورای امنیت ملی گزارشی به مقام معظم رهبری ارائه شد که منتج به آن دستور راهگشای رهبری شد. دستورات مقام معظم رهبری توسط همین کمیته پیگیری و نیز ابعاد مختلف موضوع را بررسی خواهد کرد و گزارشی از اقدامات خود به ملت شریف ایران ارائه خواهد کرد.

وی در ادامه با اشاره بر اینکه موضوع مهم دیگرِ پیش روی ما انتخابات مجلس شورای اسلامی است. همه باید بدانیم که مسیر نجات کشور از انتخابات می‌گذرد، تصریح کرد:  انتخابات و رجوع به صندوق رأی یکی از افتخارات نظام جمهوری اسلامی ایران است و در عین حال تنها راه و بهترین راه موجه برای ایجاد تغییرات مورد نظر بین نسلی است. امسال انتخابات مجلس را پیش رو داریم و کاندیدا‌های انتخابات در روز‌های گذشته برای حضور در این عرصه ثبت‌نام کردند؛ هر چند امیدوار بودیم چهره‌های سیاسی بیشتری در این انتخابات حضور داشته باشند با این حال، در میان ثبت‌نام‌کنندگان، چهر‌ه‌های سیاسی و نخبگانی از جناح‌های مختلف دیده می‌شوند که باید امکان رقابت سالم میان آن‌ها را فراهم کنیم. دولت به عنوان مجری انتخابات، همه توان خود را برای برگزاری هرچه بهتر این انتخابات و دفاع از رأی مردم که به مثابه، حق الناس است به کار خواهد گرفت.

وی افزود: ما معتقدیم تنها راه نجات کشور از شرایط دشواری که در آن قرار دارد، فراهم کردن امکان رقابت انتخاباتی برای همه سلیقه‌ها از هر اندیشه و مرام و جناحی است که رویای ساختن آینده ایران را برای همه مردم ایران در سر می‌پروراند. در انتخابات امسال ۱۶ هزار و ۱۴۵ نفر ثبت نام کرده اند.

به گفته وی، سهم مشارکت زنان در ثبت نام در انتخابات ۳۰ درصد رشد داشته اند. ۲۹ درصد داوطلبان نسبت به دور قبل بیشتر شده اند و به ازای هر کرسی مجلس ۵۲ نفر ثبت نام کرده اند. تهران و البرز بیشترین و هرمزگان و کهگیلویه و بویر احمد کمترین نامزد را دارند. ۳۶ درصد از ثبت نام کنندگان کمتر از ۴۰ سال دارند. ثبت نام اهل سنت هم افزایش داشته اند، ۳۸ نفر از نمایندگان فعلی مجلس شورای اسلامی هم ثبت نام نکدره اند.
 ربیعی خاطرنشان کرد: دولت خواهان مشارکت حداکثری ایرانیان است و فضا را برای رقابت سالم ایجاد خواهد کرد و امیدواریم سایر نهاد‌های ذیربط در انتخابات نیز با درک شرایط در هم افزایی با دولت و در مسیر هرچه با شکوه‌تر برگزار شدن انتخابات نهایت تعامل را داشته باشید.

 

رییس جمهور هیچ وقت صحبت شان در تایید اعترافات تلویزیونی نبوده و نیست

 

سخنگوی دولت در ادامه با بیان اینکه دولت نه الان و نه هیچ زمانی برنامه ای برای قطع اینترنت ندارد، دولت موافق اعتراف تلویزیونی نبوده است، افزود: در مورد شبکه ملی اطلاعات، فکر می کنم برداشت غلط از این صحبت ها صورت گرفت. در کشور ما یک شبکه بیشتر نداریم و آن شبکه ملی است و اینترنت روی آن است. صراحتا اعلام می کنم دولت نه الان و نه هیچ زمانی برنامه ای برای قطع اینترنت ندارد. اقتصاد دنیا در گرو اینترنت است و ما باید بتوانیم بازارهای منطقه را با تکیه بر نیروی جوان در این حوزه تسخیر کنیم.

اما در کنار آن یک شبکه ملی هم برای مواقعی مانند تحریم در نظر داریم که دنبال کنیم. توسعه زیرساخت ها علاوه بر تضمین دسترسی به اینترنت مقاومت را هم افزایش دهد.

رییس جمهور هیچ وقت صحبت شان در تایید اعترافات تلویزیونی نبوده و نیست و تاکید ایشان بر رعایت قانون بوده  است. دولت موافق اعتراف تلویزیونی نبوده است.

 

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دولت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->