تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پیشنهاد ارائه طرحی درخصوص احداث نخستین دهکده گردشگری ویژه دهیاری‌های کشور ادامه فعالیت عمرانی خط ۳ مترو مشهد، با وجود کمبود منابع مالی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت باید اختیارات لازم را به مدیران محلی واگذار کند شهردار مشهد مقدس خبر داد: افتتاح مجموعه ورزشی به همراه لندفیل مهندسی بهداشتی ویژه دفع پسماند‌های بیمارستانی امکان استفاده نوجوانان ۱۵ساله مشهدی از دوچرخه‌های بایدو فراهم شد تأکید فرماندار مشهد بر ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن آلودگی هوای کلانشهر مشهد، برای دومین روز پیاپی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) علیزاده: انتظار داریم شهرداری مشهد با قوت بیشتری در تامین منابع مالی پروژه‌های شهری عمل کند
سرخط خبرها

برگزاری مسابقه بین‌المللی عکاسی حرفه‌ای با عنوان پروژه‌های شهری

  • کد خبر: ۱۱۲۸۱۹
  • ۲۶ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۰
برگزاری مسابقه بین‌المللی عکاسی حرفه‌ای با عنوان پروژه‌های شهری
رئیس گروه همکاری‌های بین المللی علمی تخصصی شهرداری مشهد اعلام کرده است که دبیرخانه جشنواره بین المللی نوآوری شهری گوانگجو چین به مناسبت جشن دهمین سالگرد این جشنواره، اقدام به برگزاری مسابقه عکاسی حرفه‌ای با تاکید بر پروژه‌های شهری برای کلیه عکاسان از سراسر دنیا کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز،حمید رضا اصفهانی زاده با اعلام این مطلب گفت: جایزه بین‌المللی نوآوری شهری گوانگجو به دنبال عکس‌هایی است که مسیر توسعه شهری را به تصویر می‌کشند. آثار منتخب قرار است در دهمین سالگرد جایزه گوانگجو، طی نمایشگاهی به همین منظور نمایش داده شود.
اصفهانی زاده در تشریح بیشتر محور موضوعی "مسابقه عکاسی پروژه ها" این جشنواره بیان داشت: برگزار کنندگان جشنواره بر این باورند که شهر‌ها پر از خاطرات هستند و روند توسعه شهر در طول زمان به نوعی در منظر شهری حک می‌شود. برای مثال، نوسازی یک ساختمان قدیمی، راه اندازی راه آهن جدید، ایجاد فضای سبز و بهره برداری از خدمات عمومی نوآورانه از این جمله هستند. جشنواره قصد دارد تا این تغییرات تدریجی شهری را که توسط شهروندان یک شهر در قالب عکس مستند شده اند را به نمایش گذاشته و برترین‌ها را معرفی کند.
وی افزود: شهر کانون مبادلات اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی است و لذا از نظر موقعیت و اهمیت، بستر پروژه‌های متعدد شهری است. این پروژه‌ها گاه معرف یک شهر هستند و هویتی خاص و منحصر به فرد به شهر داده و برای مردم، هویت شهری به ارمغان می‌آورند. در این راستا ثبت پروژه‌های شهری از لنز دوربین شهروندان و عکاسان حرفه‌ای مشهد، جهان شهر برکت و کرامت، می‌تواند به تصویرسازی بهتر از شهرمان کمک نماید. اصفهانی زاده از شهروندان، پیمانکاران، مدیران و دست اندرکاران پروژه‌های شهری خواست تا با انتخاب و ارسال عکس‌های مبتکرانه، خلاقانه و هنری خود به ترسیم رشد و توسعه شهری مشهد در عرصه بین الملل کمک کنند.
وی در خصوص شرایط و نحوه شرکت در این مسابقه گفت: آخرین مهلت ارسال آثار ۱۰ تیر ماه ۱۴۰۱ بوده و کلیه علاقه مندان می‌توانند به منظور دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانند با تلفن دبیرخانه منطقه‌ای متروپلیس در گروه همکاری‌های بین المللی علمی تخصصی ۳۸۴۹۰۰۱۸ یا ۳۸۴۹۰۰۱۹ تماس حاصل فرمایند و یا از طریق ارسال پیامک به شماره موبایل ۰۹۰۵۵۳۱۳۰۳۸ اقدام نمایند.
اطلاعات در وبسایت معاونت برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی به آدرس planning.mashhad.ir و وبسایت گروه همکاری‌های بین المللی به آدرس isco.mashhad.ir نیز در دسترس خواهد بود.
علاقه مندان می‌توانند برای ارسال آثار خود (به همراه موارد درخواست شده در راهنمای ارسال عکس ها) آن‌ها را به ایمیل info@mashhadisco.ir یا rakhshani-al@mashhad.ir ارسال فرمایید.

شایان ذکر است: جشنواره بین‌المللی نوآوری شهری معتبرترین جشنواره تخصصی مدیریت شهری است که به ابتکار انجمن کلانشهر‌های جهان و سازمان شهر‌های متحد و دولت‌های محلی با همکاری شهر گوانجو - چین در سال ۲۰۱۲ میلادی با هدف به اشتراک گذاری پروژه‌های نوآورانه شهر‌های جهان افتتاح شده و تاکنون پنج دوره آن برگزار گردیده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->