نسل‌کشی صهیونیست‌ها در غزه این بار با قطع آب ترامپ: اوکراین با کمکهای واشنگتن هم نمی‌تواند نجات یابد نگرانی آمریکا از فروش اطلاعات امنیتی کشورش توسط ترامپ به روسیه سردار رادان از هزینه پایین جرائم رانندگی در ایران انتقاد کرد: بازدارنده نیست سفر نخست وزیر رژیم صهیونیستی به مجارستان سخنگوی وزارت خارجه: نامه‌ای از ترامپ دریافت نشده است کره‌شمالی چندین موشک بالستیک شلیک کرد (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) رئیس اتحادیه جهانی علمای مسلمان خواستار لغو محاصره غزه شد هزینه‌های کسب‌شده از مولدسازی استان‌ها، صرف پیشرفت خودشان خواهد شد توافق کابل و اسلام‌آباد بر سر آتش‌بس موقت در گذرگاه تورخم (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) متهمان پرونده چای دبش به چه کسانی رشوه داده‌اند؟ ناو‌های نیروی دریایی چین و روسیه وارد آب‌های سرزمینی ایران شدند احضار سفیر سوئد به وزارت خارجه در واکنش به اظهارات ناشایست مقامات سوئدی علیه ایران سخنگوی وزارت خارجه روسیه: ایران هیچ قصدی برای ساخت سلاح هسته‌ای ندارد رئیس جمهور در نشست فرماندهان راهور: آموزش مراعات در رانندگی داده شود بازدید استاندار خراسان رضوی از نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد | مظفری: مشهد، پیشگام در ترویج معارف قرآنی باشد عراقچی: ما مذاکره با زور را حتی قابل بررسی هم نمی‌دانیم دبیر کل حزب الله لبنان: هرگز مقاومت را کنار نخواهیم گذاشت رئیس پارلمان رژیم صهیونیستی: سوریه باید مانند اردن بدون توان نظامی باشد ترور نافرجام جانشین اطلاعات پلیس شهرستان سیب‌وسوران سیستان و بلوچستان رژیم صهیونیستی به مجروحیت و قطع عضو ۸۷ هزار نظامی اعتراف کرد وزیر دارایی رژیم صهیونیستی: در حال برنامه ریزی برای اخراج روزانه ۵ هزار شهروند فلسطینی غزه هستیم سرلشکر باقری: سال‌هاست که دشمنان سیاست فشار حداکثری را به کار گرفته‌اند اژه‌ای: نباید نگاه سلیقه‌ای و جناحی به قانون داشته باشیم تاکید پزشکیان بر اراده جدی دولت در پیشبرد برنامه توسعه زیرساخت‌های تولید برق خورشیدی سردار تنگسیری: در آینده نزدیک شاهد خلق دستاورد‌های پیشرفته بومی هستیم ترامپ: ترجیح من توافق با ایران است
سرخط خبرها

امیرعبداللهیان: هدف آمریکا از طرح قطعنامه در آژانس، امتیازگیری سیاسی در میز مذاکره است

  • کد خبر: ۱۱۲۹۰۰
  • ۲۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۱
  • ۱
امیرعبداللهیان: هدف آمریکا از طرح قطعنامه در آژانس، امتیازگیری سیاسی در میز مذاکره است
وزیر خارجه کشورمان گفت: تبادل پیام‌ها بین آمریکا و ایران از مسیر نماینده اتحادیه اروپا تداوم داشت که به یک‌باره کاخ سفید ایده صدور قطعنامه را طرح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه و فواد حسین وزیر امور خارجه عراق در گفتگوی تلفنی موضوعات مورد علاقه دو کشور در موضوعات دوجانبه، منطقه‌ای و گفتگو‌ها برای لغو تحریم‌ها را مورد گفتگو و تبادل نظر قرار دادند.

وزیر امور خارجه کشورمان با قدردانی از اقدامات دولت عراق در زمینه تسهیل گفتگو‌ها برای حضور حجاج ایرانی بیت الله الحرام در حج جاری، ابراز امیدواری کرد با تلاش مسئولان حج عربستان سعودی، فریضه حج تمتع به خوبی و بدون هرگونه مشکلی برای حجاج تمامی‌کشور‌های اسلامی و از جمله حجاج کشورمان انجام پذیرد.

وی در خصوص مناسبات تهران و ریاض گفت: ارزیابی ما از دور اخیر مذاکرات در بغداد مثبت است و تهران از اجرایی‌کردن نتایج مذاکرات فی‌مابین استقبال می‌کند.

امیرعبداللهیان با اشاره به سفر اخیر وزیر کشور عراق به تهران توافقات انجام شده در خصوص تردد زمینی زوار در آینده نزدیک و از جمله اربعین را حائز اهمیت خواند.

وزیر امور خارجه کشورمان با قدردانی از میهمان نوازی مردم و دولت عراق از زوار ایرانی در ایام اربعین حسینی (ع)، ابراز امیدواری کرد در بازگشایی مرز‌های زمینی، تسریع شود.

امیرعبداللهیان در موضوع گفتگو برای لغو تحریم‌ها گفت: در حالی که تبادل پیام‌ها بین آمریکا و ایران از مسیر نماینده اتحادیه اروپا تداوم داشت به یک باره کاخ سفید ایده صدور قطعنامه در آژانس را مطرح کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان افزود: هدف آمریکا از طرح قطعنامه در آژانس، امتیازگیری سیاسی در میز مذاکره است.

امیرعبداللهیان در ادامه تاکید کرد: ما همواره غرب را به مسیر دیپلماسی فراخوانده‌ایم و حتی به ابتکار ایران و چند روز قبل از نشست اخیر آژانس، طرحی سیاسی برای تداوم گفتگو تا رسیدن به توافق نهایی روی میز قرار گرفت.

وزیر امور خارجه کشورمان افزود: در مقابل رفتار غیرسازنده آمریکا در آژانس، اقدام متقابل ما نیز افزایش فعالیت هسته‌ای صلح آمیز ایران در چارچوب قانون مجلس شورای اسلامی‌بود.

امیرعبداللهیان اضافه کرد: ما دیپلماسی را بهترین مسیر برای نیل به توافق خوب، قوی و پایدار می‌دانیم، اما در مقابل رفتار قلدرمآبانه، واکنش ما بر مبنای اقتدار می‌باشد.

فوادحسین وزیر امور خارجه عراق نیز در این گفتگوی تلفنی با ابراز خرسندی از روند گفتگو‌های جاری بین جمهوری اسلامی ایران و عربستان، بر اراده دولت عراق در زمینه تداوم تسهیل‌گری در این خصوص تا برقراری گفتگو‌های مستقیم بین وزرای خارجه دو کشور و بازگشت مناسبات به حالت طبیعی تاکید کرد.

وزیر خارجه عراق همچنین آمادگی عراق برای اجرای توافقات انجام شده در ارتباط با بازگشایی مرز‌های زمینی و تردد زائران از جمله در اربعین را مورد تاکید قرار داد.

فواد حسین همچنین دیدگاه کشورش در خصوص ضرورت نیل به نتایج نهایی در حوزه گفتگو‌های مربوط به برجام را مورد تصریح قرار دد و افزود: عراق همواره آمریکا و طرف‌های غربی را به حل مشکلات و برطرف‌کردن تحریم‌ها تشویق کرده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
اشکان
Germany
۱۴:۲۶ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۷
0
0
تو فقط روز به روز بیشتر برین
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->