ترامپ: توافق با ایران ساده است و آن‌ را ترجیح می‌دهم نزاع و درگیری نظامیان زن صهیونیست به چاقوکشی ختم شد! اولین رأی‌گیری برای انتخاب جانشین پاپ فرانسیس بی‌نتیجه ماند (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج‌فارس تصمیم بگیرم عملیات گسترده یمن علیه اهداف صهیونیستی و آمریکایی (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بحران اقتصادی رژیم صهیونیستی در سایه جنگ| تعدیل نیرو گسترده در شرکت‌های اسرائیلی ایرلند ادامه حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه را به‌شدت محکوم کرد وزیر دفاع پاکستان: آماده یک جنگ تمام‌عیار هستیم (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) نخست‌وزیر پاکستان، هند را به گرفتن انتقام تهدید کرد تأکید پزشکیان بر بهره‌گیری از ظرفیت مردم برای مقابله با آسیب‌ها دادگستری تهران: مفسدان اقتصادی نتوانستند پرونده ۱.۷ میلیارد دلاری را منحرف کنند وزارت کشور: تا آخر تابستان ۱۴۰۴ همۀ ادارات و بانک‌ها پنجشنبه‌ها تعطیل‌اند + تغییر ساعت کاری و متن اطلاعیه ۴صهیونیست در تیراندازی در کرانه باختری زخمی شدند (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) واکنش سخنگوی وزارت خارجه به شایعه دیدار پزشکیان و ترامپ معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است شلیک موشک یمن به‌ سوی تل‌آویو (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی راهی هند شد (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) عملیات ضدصهیونیستی در تل‌آویو (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی برجای گذاشت (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) میانجیگری امارات برای مذاکرات محرمانه رژیم صهیونیستی و سوریه کدام استان‌های کشور پنجشنبه‌ها تعطیل هستند؟ «مودی» سفر اروپایی خود را به تعویق انداخت استاندار خراسان رضوی: مذاکرات اولیه برای حضور رئیس‌جمهور در افتتاح فاز یک خط سه مترو مشهد انجام شده است پزشکیان دستور پیگیری جدی و فوری برای مقابله با فعالیت ماینرهای غیرقانونی را صادر کرد سازمان ملل: اقتصاد افغانستان وابستگی شدیدی به واردات و کمک‌های خارجی دارد تخلیه مناطق مرزی جامو و کشمیر آغاز شد (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دفتر نخست‌وزیری پاکستان خطاب به ارتش: به حملات هند «پاسخی قاطع» دهید درگیری میان هند و پاکستان پای تیم سازمان ملل را به کشمیر باز کرد (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تازه‌ترین اظهارات وزیر ارتباطات درباره وضعیت اینترنت همراه و ثابت| دلیل کاهش کیفیت و کندی سرعت اینترنت چیست؟

  • کد خبر: ۱۱۳۲۲۹
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۶
  • ۱
تازه‌ترین اظهارات وزیر ارتباطات درباره وضعیت اینترنت همراه و ثابت| دلیل کاهش کیفیت و کندی سرعت اینترنت چیست؟
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در تلاش می‌کنیم تا پایان دولت سیزدهم جایگاه ایران در رده‌بندی جهانی سرعت اینترنت همراه حداقل ۲۰ پله و در بخش اینترنت ثابت حداقل ۴۰ رتبه بهبود یابد.

به گزارش شهرآرانیوز، عیسی زارع‌پور در برنامه تلویزیونی صف اول دلایل کاهش کیفیت و کندی سرعت اینترنت را شرح داد و گفت: سرعت اینترنت تابع عوامل متعددی است که بخشی از رضایت‌بخش نبودن آن به گذشته بر می‌گردد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: غفلت از کیفیت اینترنت ثابت یکی از نکاتی است که سبب افت کیفیت اینترنت شده است، متاسفانه در سال‌های گذشته تمرکز فقط بر توسعه شبکه اینترنت همراه بوده است. توسعه شبکه موبایل در مقایسه با ایجاد زیرساخت‌های ثابت دشواری کم‌تری دارد. ظرفیت شبکه اینترنت همراه کشور توان به دوش کشیدن همه بار شبکه ثابت را ندارد.

زارع‌پور با اشاره به آخرین رتبه بندی پایگاه اسپید تست درخصوص رتبه ایران در سرعت اینترنت گفت: در شهریور ۱۴۰۰ میانگین سرعت اینترنت موبایل ۲۱ مگابیت بر ثانیه بود که هم اکنون به ۲۶ مگابیت افزایش پیدا کرده و رتبه ایران به ۷۱ در میان کشور‌های جهان رسیده است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: در همین حال در حوزه اینترنت ثابت میانگین سرعت در شهریور ماه ۱۴۰۰ حدود ۹ مگابیت بود که هم اکنون به ۱۰.۴ مگابیت رسیده و ایران رتبه ۱۴۲ را در جهان دارد. میانگین سرعت موبایل در دنیا ۳۰ مگابیت و در سرعت اینترنت ثابت ۲۹ مگابیت است.

زارع‌پور افزود: سرعت فعلی اینترنت شایسته مردم نیست و تلاش ما در این دولت ارتقا سرعت روی زیرساخت‌های شبکه ارتباطی کشور است. در دولت سیزدهم سعی خواهیم کرد تا پایان دولت دست کم ۲۰ پله در ارتباطات سیار و ۳۰ رتبه در شبکه ثابت ارتقاء پیدا کرده باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Russian Federation
۱۸:۳۳ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۷
0
1
تا الان که 30 پله تنزل پیدا کردین
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->