بازدید استاندار خراسان رضوی از محور جنوب غربی بردسکن با حضور فرمانده فراجا تاکید پزشکیان بر سازندگی بیشتر استان ها بدون اتکا به پایتخت | ارز ۲۸ هزار تومانی رانت است ترکیه نسبت به پیامدهای هرگونه ماجراجویی نظامی علیه ایران هشدار داد عراقچی: الجزایر در شورای امنیت سازمان ملل نقشی تعیین کننده دارد + ویدئو رئیس جمهور به استان البرز سفر کرد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) برگزاری رژه روز ارتش در تهران و سایر شهرهای ایران متکی: در محاسبات آمریکایی‌ها تصور حمله به ایران به راحتی جا نمی‌گیرد ترامپ: رئیس‌جمهوری چین مرد مغروری است| او نمی‌داند چطور باید توافق کند! جان باختگان ریزش سقف کلوپ شبانه در جمهوری دومینیکن به ۱۲۴ نفر رسید افزایش تعداد قربانیان حادثه کلوپ شبانه در جمهوری دومینیکن به ۱۲۴ تن حماس بیانیه داد: فلسطینیان کرانه باختری قیام کنند اختلاف بین صهیونیست‌ها و آتش افروزی در یک کنیسه در تل‌آویو رئیس جمهور آذربایجان: خواهان روابط خوب با ایران هستیم حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی لغو سه ماهه تعرفه‌های ترامپ علیه کشورها غیر از چین ! افزایش تعرفه کالا‌های چینی به ۱۲۵ درصد چشم بینای پدافند بر حریم هوایی ایران| گزارش اختصاصی شهرآرانیوز از ناگفته‌های شبکه پدافندی کشور رژیم صهیونیستی به اطراف مدرسه‌ای در جنوب لبنان حمله کرد (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) ضرب‌العجل یک هفته‌ای کمیسیون اصل ۹۰ به بیمه مرکزی برای اجرای کامل سامانه املاک و اسکان ارتش اسرائیل: سربازان بسیاری را در غزه از دست داده‌ایم چین ۱۸ شرکت آمریکایی را تحریم کرد| پاسخ به جنگ اقتصادی ترامپ چین به شهروندان خود برای سفر به آمریکا هشدار داد تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران در آستانه مذاکرات عمان علی‌اف برای عادی‌سازی روابط با ایران شرط گذاشت! لایحه دوفوریتی واگذاری اختیار تعیین ساعت رسمی به دولت تصویب شد (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان: نباید برای پیشبرد کار‌ها معطل منابع بمانیم شمار شهدای بمباران شجاعیه غزه به ۳۵ شهید افزایش یافت (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) حمله جدید یمنی‌ها به تل‌آویو و ناو هواپیمابر آمریکا (۲۰ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اعتراف ۲ ژنرال صهیونیست به شکست سیاست‌های اسرائیل مقابل حزب‌الله و حماس| اسرائیلی‌ها احساس امنیت ندارند

  • کد خبر: ۱۱۳۳۷۴
  • ۳۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۶
اعتراف ۲ ژنرال صهیونیست به شکست سیاست‌های اسرائیل مقابل حزب‌الله و حماس| اسرائیلی‌ها احساس امنیت ندارند
دو ژنرال ارتش رژیم صهیونیستی با اعتراف به قدرت روزافزون مقاومت در منطقه اعلام کردند که سیاست‌های اسرائیل شکست خورده است.

به گزارش شهرآرانیوز، در ادامه اعترافات محافل و کارشناسان و همچنین افسران ارتش رژیم صهیونیستی به تضعیف بازدارندگی این رژیم و همچنین ناتوانی آن در ورود به هر جنگی در آینده، این بار ۲ ژنرال در تیپ ذخیره ارتش رژیم اشغالگر درباره قدرت روزافزون گروه‌های مقاومت از جمله جنبش حماس فلسطین و حزب الله لبنان و شکست سیاست‌های اسرائیل در برابر آن‌ها صحبت و ابراز نگرانی کردند.

«تسویکا فوگل» افسر ذخیره در ارتش رژیم صهیونیستی در گفتگو با شبکه ۱۳ تلویزیون این رژیم اعلام کرد که ایران در حال تبدیل شدن به یک قدرت هسته‌ای است، حزب الله و حماس نیز همچنان به رشد و پیشرفت خود ادامه می‌دهند و این در حالی است که ما به خودمان دلداری می‌دهیم و می‌گوییم که اوضاع آرام است. انگار فراموش کرده ایم که دیگر آن گونه که می‌خواهیم نمی‌توانیم در اسرائیل بگردیم و احساس امنیت شخصی اسرائیلی‌ها بسیار کاهش یافته است. ما از منطقه النقب در اراضی ۱۹۴۸ غافل شده‌ایم و در جبهه شمالی نیز نمی‌توانیم به راحتی حرکت کنیم.

وی افزود: واقعیت هرروز به صورت ما سیلی می‌زند. بیش از ۱۰ هزار موشک حماس و ۱۶۰ هزار موشک از سوی حزب الله به سمت اسرائیل نشانه گرفته شده است. آیا ما منتظریم که این موشک‌ها زنگ بزنند؟ (همچنان در انبار بمانند و شلیک نشوند؟). ما می‌دانیم که این موشک‌ها زنگ نمی‌زنند و در نهایت به سمت اسرائیل پرتاب خواهند شد؛ بنابراین به جای هشدار‌های جنگی و اطمینان از آرامش و خودکفایی باید مراقب آینده خود باشیم.

«کوبی ماروم» دیگر افسر ذخیره در ارتش رژیم صهیونیستی نیز در مصاحبه با شبکه ۱۲ تلویزیون این رژیم اعلام کرد که جنبش حماس در نوار غزه در همه عرصه‌ها بر اسرائیل پیروز شده است. یک مشکل بزرگ در سیاست ما مقابل حماس وجود دارد. امتیازاتی که حماس توانسته دریافت کند بی‌سابقه بوده است، سیاست اسرائیل باید تغییر کند؛ چرا که رهبری حماس در همه عرصه‌ها پیروز شده است.

وی افزود، در جنگ با حماس اهمیت نبرد در سطح افکار عمومی کمتر از تقابل نظامی نیست؛ چرا که اسرائیلی‌ها احساس امنیت ندارند. این در شرایطی است که حماس به راحتی در حال بازسازی مناطق تخریب شده نوار غزه بر اثر جنگ سال گذشته می‌باشد.

این درحالی است که روز گذشته نیز «عاموس یادلین» رئیس مرکز مطالعات امنیت داخلی رژیم صهیونیستی و رئیس پیشین دستگاه اطلاعات نظامی این رژیم درباره چالش‌های بزرگ و نگران کننده اسرائیل در پایان سال صحبت کرد که مربوط به هراس صهیونیست‌ها از قدرت ایران و حزب الله است.

وی در گفتگو با شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی با اشاره به اینکه اسرائیل در رابطه با پرونده هسته‌ای ایران دچار سردرگمی شده است گفت، تقابل در جبهه‌های مهم برای ما نگران کننده خواهد بود و ما در شرایطی هستیم که نمی‌دانیم به چه سیاستی روی بیاوریم. اما دومین موضوع نگران کننده که سران اسرائیلی به آن توجه کافی نکرده‌اند مسئله پروژه دقت و موشک‌های نقطه زن حزب الله است، چرا که جبهه دوم رویارویی ما با حزب الله لبنان خواهد بود و جبهه سوم سوریه است. من در حال تماشای سیاست داخلی اسرائیل هستم و نمی‌دانم که واقعاً اسرائیل به کجا می‌رود و ما تا پایان سال چالش‌های بسیار بزرگی داریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->