هفته شیراز روی آنتن شبکه نمایش «قلمه»، جوانه امیدوارکننده طنزپردازان خراسان | آیین اختتامیه یازدهمین رویداد ملی طنز قلمه برگزار شد چالش‌های ایفای نقش شهید علی هاشمی در «پسران هور» | از واکنش دختر شهید تا سختی‌های فیزیکی اطلاعیه اداره کل هنرهای نمایشی درباره اختتامیه جشنواره تئاتر مهر و ماه دیزنی، «گیسو کمند» را با اسکارلت جوهانسون زنده می‌کند معصومه آقاجانی، بازیگر و دوبلور پیشکسوت در بیمارستان بستری شد پایان فصل اول «۱۰۰» با اجرای هادی حجازی‌فر | فصل دوم به زودی ۷۰ درصد مردم همچنان پای تلویزیون | رقابت نزدیک شبکه سه و آی‌فیلم «استخر» با حضور پسر سروش صحت به پایان فیلم‌برداری رسید فیلم کوتاه «تنبیه» نامزد سه جشنواره معتبر جهانی شد ویدئو | وداع همایون شجریان با مادرش در مشهد طنین موسیقی ایرانی در قلب ایتالیا | شعر و صلح میان دو تمدن جایزه نوبل ادبیات سال ۲۰۲۵ به «لاسلو کراسناهورکایی» اهل مجارستان رسید مجموعه نمایشی «دو نفره‌ها» در رادیو + زمان پخش انتشار دوبله فیلم «چهار شگفت‌انگیز: اولین قدم‌ها» از فیلیمو مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (جمعه، ۱۸ مهر ۱۴۰۴) برنامه‌های گالری‌های مشهد در روز‌های آتی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) انتشار اشعار منتشرنشده «شیموس هینی» برنده نوبل
سرخط خبرها

آیا ساترا «شهرک کلیله و دمنه» را توقیف کرده است؟

  • کد خبر: ۱۱۳۴۴۲
  • ۳۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۱
آیا ساترا «شهرک کلیله و دمنه» را توقیف کرده است؟
ساترا پس از بازبینی ۵ قسمت اول مجموعه عروسکی «شهرک کلیله و دمنه» رسما حکم توقف پخش این مجموعه را صادر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز - اعتمادآنلاین دقایقی پیش خبر داده است که ساترا پس از بازبینی ۵ قسمت اول مجموعه عروسکی «شهرک کلیله و دمنه» رسما حکم توقف پخش این مجموعه را صادر کرده است.

از طرف دیگر سیدمصطفی احمدی، تهیه‌کننده سریال عروسکی «کلیله و دمنه»، در گفت‌وگویی با ایسنا خبر توقیف «شهرک کلیله و دمنه» را تکذیب کرده است.

روابط عمومی ساترا هم این خبر را نادرست خوانده است.

سعید مقیسه، رییس ساترا، هم در گفتگویی با مشرق گفته است:

سریال «شهرک کلیله و دمنه» از ساترا درخواست مجوز انتشار کرد؛ لذا قسمت‌های ارایه‌شده بازبینی و با عوامل تولید جلسه حضور برگزار شد و نکات منفی این سریال، ایراد‌های محتوایی و بی‌توجهی به ارزش‌های اسلامی در آن اعلام شد که پیرو اصرار تیم تولید بر ادامه ناهنجاری‌های اشاره‌شده و اصلاح نکردن آن‌ها، نامه عدم امکان پخش قبل از بارگذاری اولین قسمت ابلاغ گردید.

متاسفانه رسانه فیلم‌نت بدون توجه به روند قانونی انتشار محتوا در کشور، این سریال را منتشر کرد. پس از عکس‌العمل خانواده‌ها و مسئولین ذیربط به مشکلات اخلاقی این اثر که قبلا هم توسط ساترا اشاره شده بود، بخش‌هایی اصلاح شده است، اما به دلیل عدم اصلاح دیگر تخلفات محتوایی، هنوز مجوز انتشار صادر نشده و پخش آن غیرقانونی است. برای توقف سریال یا فیلتر پلتفرم مربوطه، نیاز به طی مراحل قانونی است که از طریق مقامات قضایی و مسئولین ذیربط در حال پیگیری هستیم.

امیدوارم روزی فرا برسد که خانواده‌های مسلمان این مرزوبوم در فضایی امن بتوانند از هنر متعهدانه ایرانی بهره‌مند شوند و کسب‌وکار تولیدکنندگان محتوا نیز، مبتنی بر فضای مجازی سالم و پررونق و پایدارتر از قبل ادامه یابد.


بیشتر بخوانید:

درباره حاشیه‌های «شهرک کلیله و دمنه» مرضیه برومند و واکنش ساترا و وزارت ارشاد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->