مهریه عجیب و غریب دختر جوان در ازدواج با پیرمرد ۸۲ ساله دستگیری پزشک قلابی: قربانی شدن زن میانسال در کلینیک زیبایی غیرمجاز از گاوصندوق ضدسرقت تا شلیک به تعقیب‌کننده |جزئیات هولناک سرقت‌های مسلحانه شمال تهران پشت پرده قتل هولناک همسر؛ از سوءظن تا تیغ قصابی! مرگ ۲ جوان گنابادی به علت غرق شدگی در استخر کشاورزی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ۵ کشته و ده‌ها زخمی در حمله‌ای مرگبار به مدرسه‌ای در اتریش + فیلم بارش باران در انجام پرواز‌های فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد خللی ایجاد نکرد چگونه نسخه الکترونیکی داروی خود را مشاهده کنیم؟ آیا افسردگی بدون مصرف دارو درمان می‌شود؟ سازمان نظام پزشکی اسامی افراد فاقد صلاحیت در امور پزشکی را اعلام کرد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) صفحه‌نمایش چگونه بحران‌های عاطفی کودکان را عمیق‌تر می‌کند؟ فرزندآوری در ازدواج دوم | ضرورت ها، نکات کلیدی و ملاحظات مهم آغاز رقابت‌‌های ورزشی دانش‌آموزان خراسان رضوی برای حضور در مسابقات کشوری مدل مدیریتی به سبک توله خرسی ایران خواستار همکاری جهانی برای نجات جنگل‌های زاگرس است ایران، رتبه ۲۷ جهان در پسماند پلاستیک سبک زندگی سالم را چگونه تقویت کنیم؟ کاهش موارد ابتلا به سرخک در مشهد نسبت‌به سال گذشته مهلت ثبت‌نام وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی اعلام شد ثبت تصاویر دو قلاده خرس قهوه‌ای در جنگل‌های لنگرود + فیلم بازداشت عامل آتش‌سوزی بیمارستان قلب شهید رجایی تهران راهنمای تصحیح اوراق امتحانی یک ساعت بعد از آزمون‌ها منتشر می‌شود آخرین مهلت انتخاب رشته دانشجومعلمان، امروز (سه‌شنبه، ۲۰ خرداد ۱۴۰۴) لایحه نحوه استفاده از سلاح برای محیط‌بانان منتظر تصویب نهایی در صحن مجلس است سخنگوی قوه قضائیه: فرزند و عروس کاظم صدیقی ۱۰ روز پیش بازداشت شدند | اعلام رسمی نظر پزشکی قانونی در پرونده قتل الهه حسین نژاد راه‌اندازی هزار و ۲۰۰ مدرسه رسمی حفظ قرآن در کشور | همه مدارس باید شرایط اقامه نماز در مدرسه را مهیا کنند آموزش و پرورش و تابستانِ راهبردیِ پیش‌رو آموزش ضمن خدمت معلمان و مدیران در تابستان تکمیل می‌شود مابه‌التفاوت حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی تا هفته دیگر واریز می‌شود
سرخط خبرها

تصمیم نهایی در رابطه با افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بر عهده کیست؟

  • کد خبر: ۱۱۳۷۰۹
  • ۰۱ تير ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۶
  • ۴
تصمیم نهایی در رابطه با افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بر عهده کیست؟
 رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: در رابطه با افزایش حقوق بازنشستگان و اینکه در نهایت چه کسی تصمیم‌گیری می‌کند آن چیزی که ما اطلاع داریم و قوانین می‌گویند هیئت دولت باید تصویب کند که این کار انجام شده و هیئت تطبیق مصوبات مجلس باید نظر مشورتی به ریاست محترم مجلس بدهد. میان مجلس و دولت جلساتی برگزار می‌شود و در نهایت بر اساس مستندات تصمیم‌گیری خواهد شد. تصمیم نهایی بستگی به قانون دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود میرکاظمی رئیس سازمان برنامه و بودجه صبح امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیئت وزیران در جمع خبرنگاران در رابطه با اینکه چه خبر جدیدی دارید؟ اظهار داشت: خبر جدید اینکه یارانه‌های مردمی مرتب واریز می‌شود.

وی در پاسخ به این سوال که آیا برای کسانی که موفق به دریافت یارانه نشده‌اند علی الحسابی واریز خواهد شد یا خیر؟ گفت: باید به اعتراضات آنها رسیدگی شود و وزارت کار باید براساس اطلاعاتی که دارد این موارد را تبیین و اصلاحاتی انجام دهد تا یارانه این افراد پرداخت و مابه‌التفاوت آن نیز واریز شود. اگر هم اطلاعات افراد صحت نداشته باشد، یارانه به آنها تعلق نمی‌گیرد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه در رابطه با اینکه آیا سازمان برنامه و بودجه به درگاه الکترونیکی متصل شده است، تصریح کرد: همه دستگاه‌ها متصل شده و متصل می‌شوند ما خودمان هم در حال تکمیل سامانه‌های خود هستیم و کار سنگینی برای ارتقای سامانه‌ها در حال انجام است که در آینده می‌تواند بسیار کمک‌کننده باشد.

میرکاظمی در رابطه با حقوق بازنشستگان و اینکه در نهایت چه کسی تصمیم‌گیری می‌کند؟ گفت: آن چیزی که ما اطلاع داریم و قوانین می‌گویند هیئت دولت باید تصویب کند که این کار انجام شده و هیئت تطبیق مصوبات مجلس باید باید نظر مشورتی به ریاست محترم مجلس بدهد. میان مجلس و دولت جلساتی برگزار می‌شود و در نهایت بر اساس مستندات تصمیم گیری خواهد شد. تصمیم نهایی بستگی به قانون دارد.

وی در رابطه با اینکه برنامه هفتم توسعه در چه مرحله‌ای است؟ افزود: سیاست‌های ابلاغی برنامه هفتم هنوز ابلاغ نشده اما جلسات مشترکی میان مجلس و مجمع تشخیص مصلحت نظام و سازمان برنامه و بودجه برگزار شده و این جلسات ادامه دارد ما هم کار موازی را از سال گذشته در مؤسسات علمی و تحقیقاتی شروع کردیم که وقتی سیاست‌ها ابلاغ شد فرصت کافی داشته باشیم و بتوانیم به کارمان سرعت دهیم.

میرکاظمی گفت: می‌دانید که برنامه باید برسد و در دولت و بعد مجلس تصویب شود و وقتی می‌خواهیم بودجه ۱۴۰۲ را بنویسیم باید مبتنی بر این برنامه باشد و علی‌القاعده باید حداکثر تا شهریور در مجلس تصویب شود که این زمان خیلی کوتاه است که بعید می‌دانم این اتفاق بیفتد اگر این قانون نرسد، قانون فعلی برای یکسال دیگر تمدید خواهد شد. این سیاست‌ها چون ابلاغ نشده نمی‌توانم خیلی در مورد جزئیات برنامه هفتم اظهارنظر کنم بعد از ابلاغ سیاست‌ها بهتر می‌توانم در این مورد صحبت کنم.

تعداد بازدید : 306

منبع: ایلنا


اخبار ویژه بازنشسته‌ها در لینک زیر:

instagram.com/bazneshasteh.news

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۲۹ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۱
0
1
توکه قانون رودورزدی درموردقانون حرف نزن بازنشستهاحقشون رومیگیرن ازت
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۳۳ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۱
0
1
نوبخت کجائی که یادوخاطره بخیرونیکی
مستمری بگیر
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۵۶ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۱
0
1
اقای میرکاظمی لطفا به قانون پایبندباشید وچوب لاچرخ بازنشستگان نگذارید ما ازپس انداز ساله بیمه پردازی می خواهیم استفاده کنیم طبق قانون وشرع وعرف لطفاپاتون.از این قضیه بیرونبکشید ممنون
بازنشسته
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۵۰ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۲
0
1
اقای میر کاظنی حقوق بازنشستگان با کدام قانون؟قانونی که شما و هیات دولت زیر پا کذاشتین؟یا قانون جدید و من در آوردی؟
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->