ویدئو | بابک شهبازی چه اطلاعاتی را به موساد فروخته بود؟ + تصاویری از اعترافات و لحظه دستگیری مصلی و المان شهدای مدافع حرم بوستان خورشید و ۱۵ پروژه عمرانی در منطقه ۹ مشهد فردا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود شهردار مشهد مقدس: جهاد تبیین و امیدآفرینی یکی از وظایف اصلی خبرنگاران است سکونت ۲۰ میلیون نفر در بافت‌های ناکارآمد | تعریف ۱۸‌ همت پروژه توسط دفاتر تسهیلگری سخنگوی وزارت خارجه: ایران و اروپا امروز به صورت تلفنی رایزنی می‌کنند استاندار خراسان رضوی: کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید استان فرصتی مهم برای همگرایی است بوستان جدید در مشهد با امکانات ویژه | پارک بانوان بوستان کرامت در دست احداث کریمدادی: پروژه بوستان کرامت با مشکل تأمین منابع مالی مواجه است وضعیت ناسالم هوای مشهد تا عصر امروز (چهارشنبه، ۲۶ شهریور ۱۴۰۴) برای گروه‌های حساس شهردار مشهدمقدس از تلاش برای تکمیل بوستان کرامت تا پایان سال جاری خبرداد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آغاز فعالیت دبیرخانه نشان مشهدالرضا (ع) قالیباف: پیشرفت کشور در گرو فرصت دادن به نخبگان است + فیلم گروسی با یک مقام آلمانی درباره ایران گفت‌وگو کرد تسریع در ابلاغ آرای ماده ۱۰۰ در مشهد؛ تضمینی برای حقوق مالکین خودکفایی در ساخت تجهیزات مکانیکی پالایشگاه گاز در مشهد «مشهد مهربان»؛ هم‌افزایی شهروندان و نهاد‌ها برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل اجاره ملک در مشهد ثابت ماند | مبلغ اجاره‌ها مشابه با سال قبل پویش «مشهد مهربان»، گامی مهم برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل مشهدی به چرخه آموزش جزئیات برگزاری بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا (فروش پاییزه) مشهد کیفیت هوای شهر مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» است (۲۵ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پیگیری راه اندازی پروژه استخر طرق مشهد پس از ۹ سال انتظار

  • کد خبر: ۱۱۳۸۱۰
  • ۰۲ تير ۱۴۰۱ - ۰۸:۵۰
پیگیری راه اندازی پروژه استخر طرق مشهد پس از ۹ سال انتظار
عضو شورای معتمدین محلات مشهد از پیگیری برای تکمیل و راه اندازی پروژه استخر آبی طرق بعد از ۹ سال انتظار خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، عضو شورای معتمدین محلات مشهد در گفتگو با خبرنگار ما با بیان اینکه مطالبه شهروندان منطقه ۷ شهر مشهد برای تکمیل و احداث پروژه آبی است از تکمیل و راه اندازی استخر طرق بزودی خبر داد.

حسینی گفت: مردم محلات طرق، سیدی، صبا و ابوذر از داشتن مجموعه آبی محرومند و شورای محلات پیگیر راه اندازی و تکمیل پروژه‌های آبی در این مناطق است.

وی با یادآوری اینکه پروژه استخر طرق از سال ۹۲ در حال پیگیری است، افزود: این مناطق در حاشیه شهر مشهد ۳۰۰ هزار جمعیت در خود جای داده اند و مردم بویژه جوانان این محلات نیاز به چنین فضا‌های تفریحی ورزشی برای گذران اوقات فراغتشان دارند.

به گفته وی، پروژه استخر طرق پس از ۹ سال فقط ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و ابراز امیدواری کرد تا با مساعدت شورای شهر و شهرداری منطقه ۷ هر چه زودتر به سرانجام برسد.

وی همچنین ابراز خرسندی کرد با مساعدت و قول رئیس کمیسیون حاشیه شهر شورا، ۳ میلیارد تومان برای تکمیل پروژه تخصیص یافته است که تا پایان ۱۴۰۱ عملیات عمرانی آن به نتیجه برسد.

گفتنی است؛ این پروژه با مشارکت شهرداری مشهد، سپاه و آستانقدس رضوی در حال احداث است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->