آغاز مراسم رژه روز ارتش با حضور رئیس جمهور (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) مراسم رژه روز ارتش در مشهد آغاز شد+ فیلم (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) در دیدار شاهزاده سعودی با رهبر معظم انقلاب چه گذشت؟ | روایت عضو دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای گزارش وزیر دفاع عربستان از دیدار با مقامات ایران و سفر به تهران ترامپ: ایران خواستار مذاکره است | من نمی‌خواهم به ایران آسیب بزنم گزارش عراقچی از سفر به روسیه و دیدار با پوتین (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) بیانیه وزارت خارجه عمان درباره تغییر محل مذاکرات ایران و آمریکا عراقچی پیام رهبر معظم انقلاب را به پوتین رساند+ویدئو رئیس سازمان برنامه و بودجه: مدیریت واحد شهری می‌تواند بار مالی دولت را کاهش دهد پزشکیان: ایران و عربستان می‌توانند الگویی برای همکاری‌های منطقه‌ای باشند تقدیم پیام پادشاه عربستان به رهبر معظم انقلاب+تصاویر سردار غیاثی: ارتش مظهر انضباط، تخصص و غیرت ملی است امیر قطر در دیدار با پوتین خواستار توقف کشتار در غزه شد عراقچی امروز (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) با پوتین دیدار می‌کند رئیس کمیسیون اروپا: غرب متحد مفهومی برای گذشته است بقائی: رابطه عالی ایران و روسیه بر بنیاد‌های محکم استوار است درباره امیر دریادار شهرام ایرانی | دریادلانه بر عرشه وطن رئیس سازمان انرژی اتمی: خواسته ایران، موضع بی طرفی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است ادعای مقام آمریکایی: در صورت آزادی اسرای اسرائیلی، جنگ در غزه فوراً متوقف خواهد شد رسانه صهیونیستی: خبر مذاکره ایران و آمریکا ضربه‌ای دردناک به نتانیاهو بود آغاز اجلاس رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با حضور رئیس‌جمهور (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) عراقچی مضمون پیام رهبر معظم انقلاب به رئیس‌جمهور روسیه را تشریح کرد گروسی پس از دیدار با عراقچی، از عزم آژانس برای ایفای نقش سازنده در پرونده ایران خبر داد گروسی از نمایشگاه دستاورد‌های صنعت هسته‌ای ایران بازدید کرد + عکس شورای عالی هماهنگی حمل‌ونقل و ایمنی با حضور عارف تشکیل جلسه داد عراقچی: مشخص‌کننده محل مذاکرات، عمان خواهد بود | رایزنی با گروسی سازنده بود عراقچی وارد مسکو شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) + فیلم همزمان با سفر عراقچی به روسیه امیر قطر عازم مسکو شد
سرخط خبرها

جابه‌جایی در اطلاعات سپاه؛ ریاست یک ژنرال نظامی و آغاز فاز بعدی علیه دشمن خارجی

  • کد خبر: ۱۱۴۰۳۹
  • ۰۴ تير ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۵
جابه‌جایی در اطلاعات سپاه؛ ریاست یک ژنرال نظامی و آغاز فاز بعدی علیه دشمن خارجی
جابه‌جایی در ریاست سازمان اطلاعات سپاه و قرارگرفتن یک ژنرال نظامی بر رأس آن نشان از یک بازآرایی برای یک دوره جدید و گامی به پیش دارد و بدان معناست که ایران در موقعیت جدید خود می‌تواند گام‌های بعدی علیه جاه‌طلبی و اشغالگری صهیونیست و آمریکا بردارد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام طائب رئیس سابق سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که روز گذشته جای خود را به سردار محمد کاظمی داد، از حدود ۱۳ سال پیش ریاست این سازمان را به‌عهده داشت. در دوران ریاست او بر این سازمان ۷ رئیس سازمان سیا و ۴ رئیس سازمان موساد جابه‌جا شده‌اند. «مئیر داگان»، «تامید پاردو»، «یوسی کوهن» و «داوید بارنه» رؤسای موساد در زمان ریاست حجت‌الاسلام طائب بر اطلاعات سپاه بوده‌اند و در همین مدت در سازمان سیا نیز، «مایکل هیدن»، «لئون پانتا»، «دیوید پترائوس»، «جان برنان»، «مایک پمپئو»، «جینا هسپل» و «ویلیام برنز» به‌نوبت در ریاست این سازمان جابه‌جا شده‌اند.

هرکدام از این افراد، چه در رأس سیا و چه در ریاست موساد مهمترین اولویت امنیتی خود را اقدام تمام‌کننده علیه ایران می‌دانستند با این حال جابه‌جایی پی‌درپی آن‌ها نه‌تن‌ها وضعیت را برای آمریکا و اسراییل در نبرد امنیتی بهتر نکرده، بلکه دوره حاضر، در پی تلاش‌های بخش‌های مختلف امنیتی و نظامی ایران و مقاومت منطقه، به یکی از پرمخمصه‌ترین دوران‌ها برای آمریکا و به‌خصوص رژیم صهیونیستی تبدیل شده است.

رژیم صهیونیستی طی ماه‌های اخیر شاید بدترین وضعیت امنیتی خود را بعد از جعل این رژیم تجربه می‌کند. اگر پیش از این مقاومت غزه مهمترین معضل امنیتی اسراییل بود، حالا کرانه باختری که صهیونیست‌ها تصور می‌کردند به حیاط خلوت تبدیل شده، مصداق مخمصه بزرگتری شده است. به‌لحاظ راهبردی نیز اسراییل چه از جنوب لبنان و چه از بلندی‌های جولان در سوریه و چه به‌واسطه دسترسی انصارالله در یمن به دریا، به وضعیتی مشابه حصر کامل توسط مقاومت گرفتار آمده و در یکی دو ماه اخیر نیز با حجم سهمگینی از آتش‌سوزی‌ها و انفجار‌ها و تخریب‌ها در تأسیسات حیاتی و زیرساختی خود مواجه شده است.

حجم حوادث و تهدیدات امنیتی علیه اسراییل آن‌چنان بالا بود که وزیر خارجه رژیم را سراسیمه عازم ترکیه کرده است تا به‌ادعای خود از آن‌ها بخواهند که در این وانفسا به امنیت اسراییل کمک کنند!

آمریکا نیز که روزگاری تلاش امنیتی سنگینی برای ورود به ایران و تکرار دوران پهلوی داشت، امروز دغدغه اصلی و راهبردی‌اش را از موقعیت فعال برای تسخیر ایران، به تلاش برای فرار آبرومندانه از منطقه تغییر داده است.

در چنین شرایطی جابه‌جایی در ریاست سازمان اطلاعات سپاه و قرار گرفتن یک ژنرال نظامی بر رأس آن، نشان از یک بازآرایی برای یک دوره جدید و گامی به پیش دارد، این جابه‌جایی بدان معناست که ایران در موقعیت جدید خود، می‌تواند گام‌های بعدی علیه جاه‌طلبی‌ها و اشغالگری‌های صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها را بردارد و میدان‌های جدید را فتح کند، و در این بازآرایی و گام جدید حجت‌الاسلام طائب به‌عنوان مشاور فرمانده‌کل سپاه نقش خواهد داشت.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->