اتهامات تازه انگلیس علیه ایران امیر سرتیپ امان‌اللهی: گلایه‌های مردم درباره فروشگاه‌های اتکا پیگیری می‌شود اژه‌ای: باید بین خطا و فساد فرق بگذاریم تأکید رئیس جمهور بر لزوم تنوع‌بخشی به فرصت‌های شغلی استاندار خراسان رضوی: بهره‌برداری فرهنگی از ظرفیت‌های مناسبت‌های ملی در استان ضرورت دارد مهاجرانی: بالا رفتن قیمت دلار دریافتی دولت را بیشتر یا کمتر نمی‌کند واکنش کرملین به احتمال دیدار عراقچی با پوتین پزشکان بدون مرز: اسرائیل جنگ پاکسازی نژادی علیه غزه به راه انداخته است اعلام آمادگی ایتالیا برای میزبانی مذاکره غیرمستقیم ایران و آمریکا معاون وزیر خارجه از سفر گروسی در روز چهارشنبه به ایران خبر داد سخنگوی وزارت خارجه روسیه جزئیات سفر عراقچی به مسکو را تشریح کرد جزئیات جدید از شرایط غیرانسانی اردوگاه‌های ایتالیایی پناهندگان در آلبانی روزنامه پاکستانی: نگاه همه کشورهای جهان به مذاکره ایران و آمریکا است لیبی تعطیلی مدارس سازمان ملل در قدس را محکوم کرد گروسی این هفته به تهران می‌آید وزیر دفاع آمریکا ادعا کرد: چینی‌ها می‌خواهند کانال پاناما را تصرف کنند صالحی امیری در مشهد: امکان واردات تجهیزات هتلداری با تعرفه صفر گمرکی برای ۲۰۰ قلم کالا فراهم شده است محسنی اژه‌ای: طرفدار شدید دادگاه‌های علنی هستم اتحادیه اروپا ۹ فرد و نهاد ایرانی را تحریم کرد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) حضرموت یمن محور تشدید درگیری‌ها بین عربستان و امارات جان کری: ترامپ فرصت دستیابی به توافق با ایران را دارد مصدومیت یک صهیونیست | عملیات ضدصهیونیستی در کرانه باختری (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه: عراقچی اواخر هفته به مسکو سفر می‌کند | تحریم‌ها اروپا غیرقانونی و غیرسازنده است جزئیات مراسم رژه روز ارتش (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) در مشهد + فیلم روسیه: انتظار داریم نتایجی ملموس از گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا به دست آید نگرانی فرانسه از مذاکرات ایران و آمریکا | باید با منافع ما منطبق باشد یورش صهیونیست‌ها به مسجدالاقصی (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) + فیلم نشست خبری سخنگوی وزارت امور خارجه | بقایی: مذاکره و تهدید را هم‌زمان نپذیرفتیم
سرخط خبرها

خبر خوش رئیس بانک مرکزی| تعادل در بازار ارز برقرار شد| افزایش عرضه بر تقاضای ارز در سامانه نیما

  • کد خبر: ۱۱۴۷۲۹
  • ۰۸ تير ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۱
خبر خوش رئیس بانک مرکزی| تعادل در بازار ارز برقرار شد| افزایش عرضه بر تقاضای ارز در سامانه نیما
رئیس‌کل بانک مرکزی با بیان اینکه در زمینه عرضه و تقاضای ارز تعادل خوبی در بازار ایجاد شده است، گفت: در بسیاری از روز‌ها در سامانه نیما شاهد فزونی عرضه بر تقاضا هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز، علی صالح‌آبادی در پنجمین جلسه هم اندیشی با اقتصادانان با محوریت «سیاستگذاری بهینه ارزی و ارتباط میان متغیرهای پولی و ارزی» که در بانک مرکزی برگزار شد گفت: مدیریت بازار ارز را همواره با جدیت و با مکانیزم ها مختلف در دستور کار قرار داده‌ایم.

رئیس‌کل بانک مرکزی تاکید کرد: با نظرات اقتصادانان حاضر در جلسه مبنی بر اینکه بانک مرکزی باید حضور موثری در بازار ارز داشته باشد موافق هستم و این بانک با روش‌های مختلف می‌تواند تعادل و ثبات در بازار ایجاد کند که این موضوع هم‌اکنون محقق شده است.

وی با اشاره به اینکه اقدامات متعددی در دستور کار بوده و هم‌اکنون نیز برنامه‌هایی برای مدیریت بازار ارز در دست اقدام است افزود: در مدیریت بازار ارز بخشی در زمینه هماهنگی بانک مرکزی با وزارت صنعت، معدن و تجارت در خصوص ثبت سفارش ها در حال انجام است و در بخش دیگر، بحث مدیریت عرضه ارز مورد تاکید قرار گرفته تا صادرکنندگان ارز حاصل از صادرات خود را به کشور باز گردانند و به چرخه تجاری وارد نمایند. در این زمینه نیز  کمیته اقدام ارزی تصمیماتی به فراخور شرایط اتخاذ می‌کند. نتیجه این تصمیمات به ایجاد تعادل در عرضه و تقاضا در بازار ختم می‌شود.

رئیس شورای پول و اعتبار در ادامه تصریح کرد: در حوزه حواله ارزی که متولی آن سامانه نیماست هم اکنون به طور نسبی تعادل خوبی در زمینه عرضه و تقاضا داریم.

وی افزود: برخی روزها شاهدیم که ارز به اندازه کافی وجود دارد لیکن خریدار و تقاضایی برای ان نیست و در واقع می‌توان گفت در بسیاری از روزها مازاد عرضه ارز بر تقاضا وجود دارد.

رئیس‌کل بانک مرکزی در ادامه تاکید کرد: در زمینه حواله و اسکناس مشکل خاصی وجود ندارد ضمن آنکه باید تاکید کرد وضعیت اسکناس ارز بانک مرکزی همانطور که پیش از این نیز اعلام کرده‌ام بسیار خوب است و خوشبختانه صادر‌کنندگان به ویژه بخش غیرنفتی در زمینه قیمت توافقی فروش ارز گام های موثری برداشته‌اند.

رئیس‌کل بانک مرکزی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع مدیریت انتظارات تورمی پرداخت و گفت: بانک مرکزی با جدیت موضوع مدیریت انتظارت تورمی را پیگیری می کند و این موضوع نیز در دولت در دستور کار است.

 صالح‌آبادی در خصوص برخورد قاطع بانک مرکزی با اخلاگران  و سفته بازان ارزی در بازار هم گفت: در مدت اخیر با تلاش و همکاری شبانه روزی با دستگاه‌ها و سازمان‌های نظارتی و انتظامی ذیربط، با برخی کانال‌های فضای مجازی که با موج سواری بر برخی اخبار و انتظارات کاذب تورمی اقدام به قیمت سازی صوری و شرط بندی بر روی قیمت ارز می کردند برخورد شد.

رئیس‌کل بانک مرکزی با تاکید بر اینکه مبارزه جدی با قاچاق کالا و ارز نیز در دولت سیزدهم با جدیت دنبال می شود گفت: عرضه ارز غیررسمی که نوعی قاچاق محسوب می‌شود موجب قیمت‌گذاری های کاذب در بازار می‌شد که با این مورد هم برخورد صورت گرفته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->