قلعه نویی ملی پوشان را به خط کرد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) + عکس سومین برد والیبالیست‌های ایرانی در عربستان نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی خیبر و تراکتور (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | رحمتی ترمز تراکتور را کشید عزیزی خادم گزینه مدیرعاملی استقلال شد نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی تاتنهام و منچستریونایتد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | هیجان بعد از دقیقه ۹۰ میلان و اینتر، سن سیرو را خریدند! وزیر ورزش و جوانان تاکید کرد؛ شانس بالای اراک برای میزبانی از دربی + ویدیو شمسایی: نیمه نهایی از فینال مهمتر است طیبی: آماده نیمه‌نهایی هستیم | نتیجه بازی با افغانستان یک اتفاق بود + فیلم برگزاری رقابت‌های مچ‌اندازی قهرمانی خراسان رضوی مهدی رحمتی از خیبر می‌رود؟ قهر باقری با پیروانی صحت دارد؟ برگزاری دیدار تراکتور - پرسپولیس در جام حذفی با حضور هواداران نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و تاجیکستان (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | صعودی که شیرین نبود بدشانسی در پرسپولیس، مصدومیت دوباره مارکو باکیچ شیراز در آستانه میزبانی دربی ۱۰۶ معاون ورزشی باشگاه پرسپولیس تهران: مشهد می‌تواند میزبان دربی باشد رسانه‌های رسمی بی‌مسئولیت | دربی‌ای که از رسانه‌ها آغاز شد شروع امیدبخش اوسمار | پرسپولیس دوباره نفسِ حمله گرفت پخش زنده بازی فوتسال ایران و تاجیکستان (۱۷ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین
سرخط خبرها

طلوع کیان: باید یاد بگیریم چطور پیروز شویم|شانس صعود داریم

  • کد خبر: ۱۱۴۷۷۸
  • ۰۸ تير ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۹
طلوع کیان: باید یاد بگیریم چطور پیروز شویم|شانس صعود داریم
مربی تیم ملی والیبال ایران گفت: بازیکنان تیم ملی در وضعیت خوبی قرار دارند تا جایی که پس از پایان هفته دوم رقابت‌ها امین اسماعیل‌نژاد برترین مهاجم لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۲ از نظر درصد موفقیت است.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، علیرضا طلوع‌کیان مربی تیم ملی والیبال در پایان هفته دوم لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۲ درباره عملکرد تیم ملی گفت: تیم ایران تاکنون در این دوره از مسابقات هشت بازی انجام داده است. با توجه به اینکه پنج بازیکن برای اولین بار به این مسابقات آمدند، در مجموع تجربه خوبی داشتیم. البته براساس تصمیم کادرفنی و در راس آن بهروز عطایی، سه بازیکن جدید دیگر را برای هفته سوم فراخواندیم که تا به حال در تیم بزرگسالان و لیگ ملت‌ها حضور نداشتند. فکر می‌کنم حضور این بازیکنان برای آینده تیم ملی والیبال بسیار مفید خواهد بود.
وی با اشاره به عملکرد تیم ملی والیبال در هفته نخست لیگ ملت‌ها که با سه تیم آسیایی و یک تیم اروپایی بازی داشت و دو برد به دست آورد و دو شکست تجربه کرد، گفت: در بازی با تیم هلند به مشکل خوردیم و نتیجه را سه بر صفر واگذار کردیم. در هفته دوم نیز با تیم‌های آمریکایی و اروپایی بازی کردیم که خوشبختانه با سبک بازی تیم‌های آمریکایی مشکل نداشتیم و با تیم آمریکا، کانادا حتی برزیل هم که شکست خوردیم، خوب بازی کردیم. البته بحث نتیجه نیست، بحث هماهنگی گروهی، تاکتیکی، فنی و سیستم تیم است. در این بازی‌ها در حمله خوب بودیم، اما نقاط ضعفی هم داشتیم که در حال برطرف کردن آن هستیم.
طلوع‌کیان در خصوص چهار بازی هفته سوم لیگ ملت‌ها نیز گفت: در این مرحله با چهار تیم اروپایی دیدار داریم و در مسابقات پیشین با این مدل تیم‌ها مشکل داشتیم چرا که در دیدار با هلند در امتیاز پیش بودیم، اما بد بازی کردیم و باختیم و در مسابقه با بلغارستان هم همین وضعیت را داشتیم؛ بنابراین در حال کار کردن روی نقاط ضعف‌مان برابر تیم‌های اروپایی هستیم. اگر ژاپن را کنار بگذاریم، جلوی تیم‌های آسیایی و آمریکایی خوب بازی کردیم و حتی نتیجه هم خوب بوده، اما برابر اروپایی‌ها نیاز به بازی بهتری داریم.
سرمربی قهرمان لیگ برتر سال ۱۴۰۰ با تاکید بر برنامه مسابقات تیم ملی در رقابت‌های قهرمانی مردان جهان که با رقابت ایران و هلند برای ملی‌پوشان کشورمان آغاز می‌شود، افزود: باید چهار بازی آتی هفته سوم را به دید دیدار‌های تدارکاتی خوب ببینیم. در دوره گذشته رقابت‌های لیگ ملت‌ها با پنج برد دوازدهم شدیم و حالا با این تیم جوان تا پایان هفته دوم چهار برد داشتیم که فکر می‌کنم از نظر نتیجه که اصلا نگاهی به آن نداریم، کار خودمان را انجام دادیم و از این زمان به بعد باید یاد بگیریم که چطور تیم‌ها را ببریم. در سرویس بد نیستیم، اما برای هماهنگی روی تور باید بیشتر کار کنیم.
وی ادامه داد: بازیکنان تیم ملی کشورمان در وضعیت خوبی قرار دارند تا جایی که پس از پایان هفته دوم رقابت‌ها امین اسماعیل نژاد برترین مهاجم لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۲ از نظر درصد موفقیت است. این بازیکن در بین بهترین مهاجمان این مسابقات با بیشترین درصد موفقیت در حمله (۵۸.۵۵ درصد) قرار دارد که اتفاق خوبی است، اما به مرور تیم‌ها او را شناسایی می‌کنند و باید برایش برنامه داشته باشیم. او نیاز به تمرین و تلاش بیشتر دارد، پدیده‌ای که تا سال گذشته وجود نداشت، اما با اعتماد کادر فنی ایرانی در ژاپن بازی کرد و نفر دوم بود، خوشبختانه در ادامه در لیگ ملت‌ها هم خوب بازی کرد و امسال برای اولین بار نفر اول و فیکس پشت خط زن تیم ملی شده است. این‌ها نوید روز‌های خوب را می‌دهد.
طلوع‌کیان در ادامه به برنامه مسابقات هفته سوم لیگ ملت‌ها اشاره کرد و گفت: تیم‌های صربستان، بلغارستان و ایتالیا قرعه آسان‌تری دارند و با تیم‌های بالای جدول بازی نمی‌کنند و این موضوع برای رده‌بندی نهایی آن‌ها در جدول و کسب سهمیه مرحله نهایی کمک خواهد کرد.
مربی تیم ملی والیبال در پاسخ به این پرسش که آیا شانسی برای صعود به مرحله نهایی لیگ ملت‌ها داریم؟ گفت: نگاهی به بحث نتیجه نداریم، اما با چهار برد به هفته سوم می‌رویم و اگر دو برد دیگر کسب کنیم که یکی از آن‌ها برابر صربستان باشد، شانس صعود داریم. هدف نهایی آماده سازی تیم برای رویداد‌ها مهم پیش روست، اما به نتیجه هم توجه داریم تا با پیروزی‌ها دل مردم را شاد کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->