درآمدزایی و پرورش استعدادهای هنری افراد دارای معلولیت اعتبار مناسب سازی منازل به علت گرانی‌ها محقق نشد طرح درس «مناسب‌سازی» در سر‌فصل‌های آموزشی کتب درسی تأمین و بهره‌برداری از ۱۳۳۶ واحد مسکونی مددجویان بهزیستی خراسان رضوی کم­ توانان ذهنی هم حق زندگی دارند خراسان رضوی، رتبه نخست غربالگری شنوایی کودکان در ایران کمک‌هزینه خرید عینک کودکان ۳ تا ۶ سال به یک میلیون تومان افزایش یافت مناسب‌سازی و رفع موانع محیط، از عمده نیازهای سالمندان ۵ هزار معلول عضو بهزیستی در کارگاه‌های تولیدی فعالیت می‌کنند آسیب یا سلامت اجتماعی در گرو تصمیم سازمان برنامه و بودجه | بودجه معلولان تغییر خواهد کرد؟ ایجاد فرصت‌های شغلی برای مددجویان بهزیستی خراسان رضوی | ۱۴ هزار شغل طی ۲ سال روایت‌هایی از ساکنان و خادمان بزرگ‌ترین آسایشگاه معلولان کشور | راه‌هایی که ما را به هم رساند رشد ۶۶ درصدی غربالگری بینایی و شنوایی کودکان طی ۲ سال اختصاص بخشی از ساعات پرورشی مدارس به بهزیستی بهزیستی شهریه دانشگاه مددجویان را با تهاتر اموال خود بدهد حضور شهروندان دارای معلولیت مشهدی در راهپیمائی بزرگ ۲۲ بهمن برگزاری جشن پیروزی انقلاب اسلامی با حضور شهروندان دارای معلولیت + فیلم در آستانه جشن انقلاب؛ اقلام توانبخشی به مددجویان بهزیستی اعطا شد اجرای طرح ارتقای دهان و دندان برای کودکان معلول در ۶ استان کشور فعالیت ۱۵۰ مرکز روزانه سالمندی در کشور
خبر فوری

مسابقه ای برای نخندیدن !!!

  • کد خبر: ۱۱۴۸۹۹
  • ۰۹ تير ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۹
مسابقه ای برای نخندیدن !!!
جوکر، اقتباسی سلبریتی محور از یک برنامه شناخته شده جهانی که متاسفانه با نادیده گرفتن حقوق و شان بزرگترین اقلیت جهان، برای یک برد چند ده میلیونی، افراد دارای معلولیت را به تمسخر می‌گیرد.

در دورانی که «فاجعه»، به مهمترین ارزش خبری بدل گشته و از سر و روی روایت ها، تلخیِ یاس می‌بارد، «شادکردن» و «شاد بودن»، مسئولیت انسانیِ سنگینی ست. به ویژه برای کسانی که دستی در برنامه سازی‌های تلویزیونی و رسانه‌ای دارند و بیش از آن در حوزه سناریونویسی، کارگردانی و بازیگری ایفای نقش می‌کنند.

در این بین، سلبریتی‌های داخلی و خارجی در حوزه‌های مختلف هنری، ورزشی، سیاسی، اجتماعی و...، میدان دار و به قول جامعه شناسان، گروه مرجع جمع کثیری از مردم هستند و این مرجعیت، الگو‌های فکری و رفتاری جامعه، به ویژه نوجوانان و جوانان را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

هم راستا با این تاثیرگذاری، سطح توقع از این قشر نیز زیاد است و هر سوء اندیشه و رفتاری که مغایر با عرف و ارزش‌های غالب جامعه باشد به شدت از سوی همگان حتی طرفداران پرتب و تاب نیز تحمل نشده و به طرد دائمی یا موقت چهره‌ها می‌انجامد. هر چند عده‌ای برای زنده ماندن در جنگ شهرت، گاه به همین خودزنی‌های غیرقابل باور نیز متوسل می‌شوند.

اما امروز، روی اصلی این دردنامه، تنها متوجه یک برنامه است؛ مسابقه‌ای برای نخندیدن و خنداندن که همچون بسیاری از برنامه‌های دیگر برای جلب و جذب استقبال عموم، به چهره‌ها متوسل شده است.

بله! جوکر، اقتباسی سلبریتی محور از یک برنامه شناخته شده جهانی که متاسفانه با نادیده گرفتن حقوق و شان بزرگترین اقلیت جهان، برای یک برد چند ده میلیونی، افراد دارای معلولیت را به تمسخر می‌گیرد. رفتاری که حکایت از درک پایین اجتماعی سازندگان و سلبریتی‌های نه چندان محترم آن دارد.

هرچند گفته می‌شود که شیوه ساخت این برنامه بر بداهه پردازی شرکت کنندگان استوار است، اما کیست که نداند هر اجرایی بر طراحی قبلی اجراکننده مبتنی ست.

بهرحال جوکر در فینال ششم، کارت قرمز گرفت و نه تنها به رسالت از پیش تعریف شده و مورد ادعای خود که همان خنداندن مردم است، دست نیافت که دل‌های بسیاری از افراد دارای معلولیت را شکست و از جرگه طرفداران آن کاست و بازهم یک خودزنی برنامه ریزی شده یا نشده تلویزیونی، توجه عده زیادی را به صحنه این برنامه جلب کرد.

شاید این ریشخند تاسف بار با توجیهات معقول و نامعقول، از داغی بیفتد و با گذر زمان به فراموشی سپرده شود، اما مطمئنا تاثیرات آن بر الگوی رفتاری مردم به ویژه کودکان که از قضا جزو طرفداران پروپاقرص آن هستند، سال‌های سال، ماندگار و باعث شکل گیری ارتباطات مضحکانه آن‌ها با افراد دارای معلولیت می‌شود.

امسال همزمان با هفته بهزیستی، تندیس مضحک‌ترین اجرای سال را به جوکر می‌دهیم و بزرگترین اقلیت جهان نیز با ریشخند تلخ خود، آن‌ها را تا دریافت تندیس بدرقه خواهند کرد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
تست آنلاین کرونا
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} {*End Google Analytics Code*}