فیلم و سریال «فرزند آدم» روایتگر زندگی سید آزادگان می‌شود پژمان جمشیدی ممنوع‌الخروج شد؟ (۱۶ آبان ۱۴۰۴) داوران بخش فیلم کوتاه داستانی و مستند جشنواره فیلم شهر معرفی شدند اسامی آثار مستند جشنواره «فیلم شهر» اعلام شد تغییرات عجیب در چهل‌و‌چهارمین جشنواره فیلم فجر فیلم «غریزه» به میز برنامه «هفت» آمد «بازرس مورس» به شبکه تماشا آمد + زمان پخش ورود «ناتوردشت» به باشگاه ۲۰ میلیاردی‌ها هنرمندان ایرانی جوایز نهمین جشنواره بین‌المللی کرکوک را درو کردند تلاش برای مدال طلا؛ قصه جدید مستندساز ورزشی در «نردبان» زویا امامی بازیگر سینما و تلویزیون درگذشت+ علت فوت مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (جمعه، ۱۶ آبان ۱۴۰۴) اختتامیه مرحله استانی نخستین جشنواره ملی هنری «نسل امید» در مشهد برگزار شد + فیلم کنسرت رایگان پنج خواننده پاپ و ارکستر سمفونیک تهران در میدان انقلاب انتشار فراخوان چهل‌وچهارمین جشنواره فیلم فجر + زمان ثبت‌نام جایزه توکیو برای فیلمی که صدای فلسطین را جهانی کرد اگر قلم در دست ما نباشد، دیگران روایت ما را خواهند ساخت راز جذابیت عاشقانه‌ها در «بامداد خمار» فیلم جدید احسان اکلیلی با تمرکز بر خانواده و بحران‌های اجتماعی «برداشت‌های رنگی از طبیعت» در نگارخانه اشراق مشهد | تصویری از فضای آرام و الهام بخش طبیعت پاییزی
سرخط خبرها

پاسخ سازندگان «جوکر» به اعتراضات جامعه معلولان

  • کد خبر: ۱۱۴۹۲۳
  • ۰۹ تير ۱۴۰۱ - ۱۸:۳۸
  • ۱
پاسخ سازندگان «جوکر» به اعتراضات جامعه معلولان
سازندگان برنامه «جوکر» ضمن عذرخواهی از افرادی که با دیدن صحنه‌ای از این برنامه احیانا مکدر شده‌اند، اعلام کرد، نسخه نهایی اصلاح و با حذف آن نما، مجددا در پلتفرم پخش‌کننده بارگذاری شده است.

‏‎به گزارش شهرآرانیوز، روابط عمومی جوکر، با انتشار مطلبی و ارسال آن به رسانه ها، با ارایه توضیحاتی درباره قسمت اخیر، از جامعه کم‌توان جسمی و هر فردی که با تماشای این صحنه‌ها مکدر شده است، عذرخواهی کرد.

در متن این مطلب آمده است: «مخاطبین عزیز و گرامی جوکر!
 
‏‎در یکی از موقعیت‌های قسمت چهارمِ فینال، ۲نفر از بازیگران جوکر به صورت بداهه و درلحظه، تصمیم گرفتند تیپی متضاد با عنوان و نقشی که به آنها محول شده بود اجرا کنند  تا از این تضاد و تناقض، موقعیتی برای خنداندن شرکت‌کننده‌ها و مخاطب ایجاد شود که همگی می‌دانیم تناقض، تضاد و اغراق از ابزار کمدی است.
  
واضح است که در آن موقعیت، حضار و انبوهی از مخاطبان به تضاد خلق‌شده خندیدند؛ نوازنده پیانویی به نام بتهوون که از قضا ابزار(دست) برای نواختن پیانو ندارد.
 
‏‎نه ایشان و نه هیچ‌کدام از همراهان و سازندگان با تصور توهین به معلولان عزیز با این شکل از دست، فکر هم نکردند، همان‌طور که تعداد انبوهی از مخاطبین هم این تصور را نداشتند، اما به احترام تذکر و توصیه تعدادی از کارشناسان حوزه معلولین، بلافاصله نسخه خروجی مورد بررسی و بازبینی قرار گرفت.

تعدادی از کارشناسان حوزه معلولین با توهین‌آمیز بودن این موقعیت کمدی نسبت به معلولین، قاطعانه مخالف بودند اما تعدادی دیگر از کارشناسان این حوزه، معتقد بودند این صحنه کمدی، می‌تواند تاثیر روانی منفی روی معلولین با این شرایط فیزیکی داشته باشد.

در این ۶ماه که با جوکر همراه شما هستیم، افتخار می‌کنیم که معلولین عزیز هم مخاطب جوکر بوده‌اند و در این مدت به جوکر، محبت و لطف داشته‌اند و خوشحالیم که توانسته‌ایم لبخند روی لب‌هایشان بیاوریم. به قدری این افتخار و خوشحالی برای ما ارزشمند است که اگر این لحظه و موقعیت کمدی و طنز بخواهد سهوا باعث رنجیدن یک معلول هم بشود، برای ما مطلوب نیست.»

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
علی
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۲۱ - ۱۴۰۱/۰۴/۱۱
0
0
سلام لطفا بس کنید تا کی می خواهید به حسادت ها ادامه بدید باور کنید تو این شرایط واقعا کار بسیار بزرگی کرده آقای علیخانی بنده خودم بعد از مدت ها با دیدن جوکر تونستم بخندم پس اینقدر دنیاتون کوچیک نباشه چارلی چاپلین میگه دنیا آنقدر بزرگ است که واسه همه جا باشه فقط بگردید جای خودتون راپیدا کنید.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->