کدام شهر و استان‌های کشور در روز شنبه یک شهریورماه ۱۴۰۴ تعطیل است؟ دادستان کل کشور مطرح کرد: خراسان رضوی پیشگام در امنیت قضائی | مفاسد اقتصادی بی‌وقفه رصد می‌شود ایران و بلاروس ۱۲ سند همکاری و ۱ بیانیه مشترک امضا کردند ویتکاف از درخواست ترامپ برای توقف فوری جنگ در غزه خبرداد وزیر کشور: اقدامات اجرایی برای پذیرایی از زائران دهه پایانی ماه صفر در سطح ملی صورت می‌گیرد وال استریت ژورنال آینده سیاسی ایلان ماسک را رازآلود دانست واکنش سخنگوی دولت به بیانیه اخیر جبهه اصلاحات ایران دیدار فرستاده آمریکا با رهبر دروزی‌های اسرائیل در فرانسه یونیسف: هرماه ۴۰ کودک در غزه جان خود را از دست می‌دهند دادستان جدید عمومی‌وانقلاب مرکز خراسان رضوی: برخورد با اراذل و اوباش و رسیدگی به پرونده‌های کثیرالشاکی در اولویت است وزیر نفت: بنزین سوپر توسط بخش خصوصی وارد می‌شود کابینه عربستان در واکنش به توهم «اسرائیل بزرگ»: تشکیل فلسطین مستقل یک حق مشروع است علت اختلال GPS از سوی وزیر ارتباطات عنوان شد سخنگوی قوه قضاییه: آشفتگی اخیر در بازار خودرو متوجه وزارت صمت است | در حوزه رمزارز با خلا قانونی گسترده‌ای روبه‌رو هستیم جلسه هیئت دولت به ریاست عارف برگزار شد | تا پایان سال ۵ هزار مگاوات انرژی خورشیدی به ظرفیت تولید برق کشور اضافه می‌شود فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا(ص): نیروهای مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند بقایی: سفر رئیس جمهور در راستای سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران برای گسترش همکاری با همسایگان است دستیار ویژه رئیس جمهور: نیاز امروز کشور صیانت از همبستگی ملی است وزیر دفاع: ایران در پاسخ به ماجراجویی احتمالی دشمن موشک های جدید به‌کار می‌گیرد رئیس دیوان عالی کشور: پیشرفت‌هایی که بعد از پیروزی انقلاب داشته‌ایم بر کسی پوشیده نیست دادستان کل کشور: یکی از دلایل حمله رژیم صهیونیستی به ایران اقتدار و پیشرفت ایران بود | حمایت غربی‌ها به رژیم صهیونیستی انگیزه داد عراق، میدان جنگ جدید مقاومت با آمریکا | روایت شهرآرانیوز از ناگفته‌های طرح خروج سربازان آمریکایی از عراق اسرائیل در حال برنامه‌ریزی عملیات اشغال غزه حملات شدید اسرائیل به مناطق مسکونی در شمال غزه (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) واکنش فرانسه به اتهام‌زنی نتانیاهو علیه ماکرون: شرم آور است FATF کل جبهه مقاومت را تروریستی می‌داند پزشکیان وارد بلاروس شد (۲۸ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

توصیه‌ رهبر معظم انقلاب به پدر و مادرها: قناعت و سهل‌گیری در ازدواج به رحمت‌ الهی نزدیک‌تر است+ صوت

  • کد خبر: ۱۱۴۹۸۷
  • ۱۰ تير ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۰
توصیه‌ رهبر معظم انقلاب به پدر و مادرها: قناعت و سهل‌گیری در ازدواج به رحمت‌ الهی نزدیک‌تر است+ صوت
رهبر معظم انقلاب در توصیه‌ای به پدر و مادرها فرمودند: قناعت و سهل‌گیری در ازدواج به رحمت‌ الهی نزدیک‌تر است.

به گزارش شهرآرانیوز، به مناسب سالروز ازدواج حضرت علی علیه‌السلام و حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها، «ریحانه» بخش زن، خانواده و سبک زندگی رسانه KHAMENEI.IR، بیاناتی از حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب در مراسم قرائت خطبه عقد را برای نخستین‌بار منتشر می‌کند.

گزیده‌ای از بیانات در مراسم قرائت خطبه عقد ازدواج در تاریخ ۱۳۸۲/۰۱/۱۱ به شرح ذیل است:

خب یک چیزهایى به عهده‌ى شما دو نفر است، کما اینکه یک چیزهایى هم به عهده‌ى خانواده‌ها است؛ آنچه مربوط به شما دو نفر است این است که همه‌ى سعی‌تان را بکنید که این کانون جدیدِ خانواده، دوام و شکوفایى و شادى داشته باشد؛ همه‌ى تلاشتان را صرف این کنید؛ راهش هم این است که محبّت را در خانواده زیاد کنید. البتّه محبّت یک [امر]خدادادی است لکن اوّلاً نگه داشتن آن، ثانیاً زیاد و کم کردن آن به عهده‌ى خود ما است. اگر بین دو نفر محبّت بود، این دو نفر اگر درست رفتار کنند میتوانند آن را حفظ کنند؛ میتوانند هم مثل یک نهال نوپایى که هنوز جانى نگرفته، دست بیندازند و از زمین آن را بِکِشند بیرون، بیندازند دور، محبّت را از بین ببرند؛ میتوانند محبّت را زیاد کنند، کم کنند، جهت بدهند؛ این دست خود انسان است، منتها باید راهش را یاد گرفت، به خداى متعال هم توکّل کرد و از خدا هم کمک خواست؛ میشود این کار‌ها را کرد. محبّت در حکم ملاط این بنا است؛ در واقع وقتى که این ملاط بود، این دو سنگ، این دو آجر، این دو بخش به یکدیگر چسبندگى پیدا میکنند و این میشود یک مجموعه. پس اوّلین کار این باشد که این محبّت را، این ملاط را هر چه میتوانند غلیظ‌تر کنند و آن را ان‌شاءالله‌ براى سعادت خانواده‌ى خودشان حفظ کنند؛

و توصیه‌ى دوّم ما به این زن و شوهر ــ این دختر و پسر که حالا ان‌شاءالله‌ [وقتى]عقد خواندیم، زن و شوهر میشوند ــ این است که با هم سازگارى داشته باشند. هر چه سازش با آمریکا و با صهیونیست‌ها و با آدمهاى بد، بد است، سازش با همسر خوب است؛ البتّه سازش با دوستان دیگر هم خوب است، امّا از همه‌ى سازش‌ها بهتر همین سازش با همسر است که انسان با همسرش بسازد؛ حالا «بسازد»، یعنى چه؟ یک وقت هست که با همدیگر قرار مىگذارند، تبانى میکنند تا یک کار بزرگى، یک کار مهمّى، یک کار خیرى انجام بدهند که چه بهتر؛ اینکه خیلى خوب است؛ این هم، سازشِ خوبى است، امّا یک وقت هم هست که به همدیگر که نگاه میکنند، یک ناهنجارى‌اى، اشکالى در طرف مقابل مى‌بینند، [در اینجا]سازگارى این است که با او بسازند؛ عیوب کوچک را بزرگ نکنند و بسازند؛ این میشود سازگارى. این‌ هم توصیه‌ى دوّم ما به شما‌ها است.

به خانواده‌هاى محترم، یعنى پدر و مادر ــ چه پدر و مادر عروس، چه پدر و مادر داماد ــ توصیه‌ى ما این است که هر چه میتوانند در استحکام این خانواده تلاش کنند؛ دیگر هر کسى به قدر فکر خودش و به قدر تشخیص خودش تلاش کند؛ این را مبناى اصلى قرار بدهید؛ بقیّه‌ى چیز‌ها فرع است؛ اینکه حالا جهیزیّه‌اش چقدر باشد، مهریّه‌اش چه جور باشد، لباس عروس چه جورى بشود، همه‌ی این‌ها مطالب بعدى و درجه‌ى دو است؛ در این چیز‌ها هر چه قناعت و سهل‌گیرى کنید، بهتر است و به برکت و رحمت الهی هم نزدیک‌تر است؛ ان‌شاءالله؛ و خداوند رحمتش را به آنجایى که امر او اطاعت میشود، متوجّه میکند؛ امر خداى متعال هم در این کار‌ها این است که انسان هر چه میتواند [این مسائل فرعی را]دستِ‌کم بگیرد؛ به ‌هر حال خودتان هم راحت‌ترید؛ این‌ها درجه‌ى دو است، آنچه درجه‌ى اوّل است همان است که این دو خانواده با هم حفظ بشوند و ان‌شاءالله‌ خوب زندگى کنند.

خدا ان‌شاءالله‌ بهتان فرزندان خوبى هم بدهد.

 

توصیه‌ رهبر معظم انقلاب به پدر و مادرها: قناعت و سهل‌گیری در ازدواج به رحمت‌ الهی نزدیک‌تر است

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->