دریای خزر مواج می‌شود (۷ تیر ۱۴۰۴) بازگشایی آسمان مرکز و نیمه غربی کشور برای پرواز‌های عبوری بین المللی (۷ تیر ۱۴۰۴) کشف ۱۴ میلیارد ریال اقلام آرایشی و بهداشتی غیرقابل مصرف در مشهد (۷ تیر ۱۴۰۴) آماده‌باش ۸ هزار نیروی شرکتی بخش درمان و شعب تأمین‌اجتماعی در ایام جنگ ۱۲روزه آیا مصرف زرده تخم مرغ در کهنسالی مضر است؟ دیابت نوع یک در بزرگسالان، خطر خاموش برای قلب و طول عمر شینا انصاری: برای توسعه و پیشرفت بیشتر کشور، مقتدرانه پای کار خواهیم ماند استخدام بیش از ۸۰۰ معلم در استان مازندران تأکید دادستان کل کشور بر خروج اتباع غیرمجاز از ایران تصادفات جاده‌ای در خراسان رضوی ۲ فوتی و ۶ مصدوم برجای گذاشت (۷ تیر ۱۴۰۴) آیا حقوق بازنشستگان نیرو‌های مسلح کامل پرداخت شد؟ صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی وزش باد شدید در خراسان رضوی و برخی استان‌ها (۷ تیر ۱۴۰۴) معاون وزیر آموزش و پرورش: مشایعت حماسی مردم چشم دشمنان انقلاب و ایران را کور کرد حضور رئیس سازمان محیط زیست در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار در تهران مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقالات تمدید شد (۷ تیر ۱۴۰۴) ۳ کشته و ۵ مصدوم در تصادف دو خودرو سواری در اردبیل (۷ تیر ۱۴۰۴) تاکسی گردشگری چیست و چه مزایایی دارد؟ | اجرای طرح در تهران، به‌زودی بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی مغایرت در عناوین شغلی و دستمزد را اطلاع بدهند اطلاعیه جدید سازمان بازنشستگی نیرو‌های مسلح درخصوص حقوق خرداد (۷ تیرماه ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۷ تیر ۱۴۰۴) | گرمای شدید در راه مشهد چگونه با پیاده‌روی کلسترول را به تعادل برسانیم؟ عادت‌هایی که متابولیسم را کند می‌کنند غربالگری سلامت روان در تمام مقاطع سنی برای مردان انجام می‌شود یک جامعه‌شناس: مسئله وطن بسیار مهم است | نقطه قوت ایران، مردم هستند رئیس سازمان محیط زیست: نباید از خسارات زیست‌محیطی جنگ غافل شویم معاون آموزش متوسطه آموزش‌ و پرورش: واحدهای آموزشی باید به هوش مصنوعی مجهز شوند پیش‌بینی هواشناسی کشور (۷ تیر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور چند نکته مهم درباره سلامت سالمندان
سرخط خبرها

چشم امید بازنشستگان تامین‌اجتماعی به رئیس مجلس|۳ ماه و نیم از سال گذشت، هنوز تکلیف افزایش حقوق روشن نشده است

  • کد خبر: ۱۱۵۱۶۳
  • ۱۱ تير ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۹
  • ۲
چشم امید بازنشستگان تامین‌اجتماعی به رئیس مجلس|۳ ماه و نیم از سال گذشت، هنوز تکلیف افزایش حقوق روشن نشده است
یک کارشناس بازار کار با انتقاد به طولانی شدن روند افزایش حقوق بازنشستگان می‌گوید: قانون در کشور برای همه فصل‌الخطاب است. ریاست مجلس نباید حقوق کارگران و بازنشستگان را فدای مصلحت‌های دولتی و حاکمیتی و ارتباطات جناحی در کشور کند.

به گزارش شهرآرانیوز، ۳ ماه و نیم از سال گذشت، اما هنوز تکلیف افزایش حقوق بازنشستگان روشن نشده است؛ این در حالی است که بازنشستگان و مستمری‌بگیران، معاش زندگی را براساس قیمت‌های جدید پرداخت می‌کنند.

دعوای بازنشستگان تامین اجتماعی و هیات دولت از زمانی آغاز شد که هیات دولت برخلاف مصوبه هیات مدیره سازمان تامین اجتماعی، حقوق بازنشستگان سایر سطوح‌بگیر را به جای ۳۸ درصد، تنها ۱۰ درصد افزایش داد. واکنش سراسری بازنشستگان معترض باعث شد تا کمیسیون تطبیق مقررات مجلس موضوع را بررسی کند. به این ترتیب، در نهایت مجلس جانب بازنشستگان را گرفت و رای به ابطال مصوبه هیات دولت داد.

این وضعیت مبهم بعد از آن به وجود آمد که دبیرخانه شورای اطلاع‌رسانی دولت مدعی شد که تا زمانی که شخص رییس مجلس این موضوع را به صورت رسمی ابلاغ نکند، نظر هیات تطبیق مقررات جنبه مشورتی خواهد داشت و تغییر مصوبه به استناد این نظر الزام‌آور نیست.

در این میان، هشتم تیرماه نیز بعد از خاتمه نشست هیات دولت، علی بهادری جهرمی مدعی شد که دولت در ارتباط با حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی با هیات تطبیق در مراوده و ارتباط است و به ابهامات و سوالات این هیات پاسخ داده است.

سخنگوی دولت در عین حال گفت افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی ابتدا در لایحه بودجه ده درصد بوده و بعد سازمان رقم را افزایش داده، اما پرداختی‌ها باید در محدوده‌ی توان باشد.

حقوق بازنشستگان را فدای مصلحت‌های جناحی نکند

با وجود این اختلافات، حمید حاج‌اسماعیلی، کارشناس بازار کار درباره عقب افتادن افزایش حقوق بازنشستگان می‌گوید: متاسفانه با وجود گذشت حدود ۴ ماه از سال جدید، هنوز موضوع مطالبه افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی سرانجام کامل و درستی پیدا نکرده است. در واقع همچنان بازنشستگان و کارگران به تغییر مصوبات شورای عالی کار در دولت اعتراض دارند.

وی می‌افزاید: مطالبه کارگران و بازنشستگان علاوه بر جبران تورم و گرانی‌های اخیر، تقاضایی کاملا قانونی است که براساس ماده ۴۱ قانون کار و مواد ۹۶ و ۱۱۱ قانون تامین اجتماعی، در شورای عالی کار و هیات امنای سازمان تامین اجتماعی تصویب شده است.

این کارشناس بازار کار تصریح می‌کند: خوشبختانه کمیسیون تطبیق مقررات مجلس، تصمیم دولت در تغییر مصوبه افزایش حقوق بازنشستگان تامین‌اجتماعی را غیرقانونی دانسته و از دولت خواسته تا آن را ابطال کند.

حاج‌اسماعیلی عنوان می‌کند: دولت هنوز حاضر به تمکین قانون نیست. متاسفانه طی روز‌های گذشته سخنگوی دولت با توجیه از اجرای قانون، شاخه خالی کرده است.

وی در ادامه می‌گوید: اقدام دولت برخلاف رویه مرسوم و چارچوب‌های قانونی در کشور، تغییر مصوبه شورای عالی کار را براساس توجیهات هیات دولت و مصلحت‌های تصمیم‌گیری شده در دولت تغییر داده است.

این کارشناس بازار کار می‌افزاید: در حال حاضر توپ در زمین مجلس است و رییس مجلس باید نظر کمیسیون تطبیق مجلس را به دولت برای ابطال مصوبه دولت ابلاغ کند.

حاج‌اسماعیلی متذکر می‌شود: قانون در کشور برای همه فصل‌الخطاب است. ریاست مجلس نباید حقوق کارگران و بازنشستگان را فدای مصلحت‌های دولتی و حاکمیتی و ارتباطات جناحی در کشور کند.

وی تاکید می‌کند: سکوت و طولانی شدن نظر دولت در خصوص مصوبه هیات دولت باعث اعتراضات و انتقادات بازنشستگان و کارگران شده است. امیدواریم به این انتظارات پاسخ داده شود و کاملا صریح و شفاف در خصوص تطبیق مصوبه دولت با نظر کمیسیون تطبیق مجلس، این مصوبه را برای ابطال به دولت ابلاغ کند.

منبع: خبرآنلاین


اخبار ویژه بازنشسته‌ها در لینک زیر:

instagram.com/bazneshasteh.news

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
امینی
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۲۰ - ۱۴۰۱/۰۴/۱۱
0
0
رییس مجلس اگرافزایش حقوق بازنشستگان رو رد کرد بایدسیسمونی روکه از ترکیه خرید حراج کنه پول حقوق هزارتا بازنشسته رو ازش بده
حسین
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۵ - ۱۴۰۱/۰۴/۱۳
0
0
اگر دولت به قانون احترام نگذارد چه توقعی داریم ک دیگران قانون را احترام کنند
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->