پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) | آغاز روند کاهش دما از فردا شایعات و واقعیت‌های واکسن HPV و بیماری زگیل تناسلی در فضای مجازی | تب مجازی گارداسیل به احترام بزرگ تر‌ها خطر آلودگی روغن‌های سنتی فاقد نشان سیب سلامت انجام ۴۰ عمل جراحی قلب باز در بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ظرفیت دفن در بهشت‌زهرا(س) رو به اتمام است | اموات تهرانی‌ها از مِهر ۱۴۰۴ روی زمین می‌مانند کاهش ۷ درصدی زادوولد‌ها در  خراسان رضوی | جوانی جمعیت رو به زوال خطر پوکی استخوان در کمین این افراد است هشدار متخصصان درباره مصرف زیاد دارچین مراقب توت خوری در خیابان باشید ویتامینی مهم برای سوخت و ساز بدن افزایش تعرفه زایمان بدون درد لاغری سریع، مرگ آرام! تصویب ۹ رشته هنری جدید برای هنرستانی‌ها بحران آب در ۴۴ سد کشور | وضعیت اسف‌بار سفره آب‌های زیرزمینی به دلیل برداشت‌های بی‌رویه تولد سالانه ۳ تا ۴ هزار نوزاد کم شنوا در کشور طرح محیط‌یار در مدارس اجرا می‌شود | باید دانش‌آموزان را با مفاهیم محیط زیست آشنا کنیم انتظار بازنشستگان تأمین‌اجتماعی برای صدور احکام حقوقی بر مبنای متناسب‌سازی ۷۰ درصدی | بازنشستگان: واریز حقوق را به تعویق نیندازید قتل دایی بر سر ارث و میراث | فرزندان مقتول خواستار قصاص پسر عمه‌شان شدند شربت مرگبار و سرقت ۱۰ میلیاردی در مشهد؛ افشای شگرد شیطانی سارقان خارجی در پوشش نظافتچی منزل! مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا (سه‌شنبه، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) غیرحضوری است؟ گرایش گسترده جوانان به بازی‌های رایانه‌ای | درآمد ماهانه گیمر‌های حرفه‌ای از ۱۵ تا ۴۰۰ میلیون! شیطان کودک‌آزار در یک‌قدمی چوبه دار طرح وزیر میراث فرهنگی برای لغو روادید میان ایران و ۳۲ کشور عضو «دی‌هشت» بودجه قطره‌چکانی، دردی از جاده‌های پرخطر فریمان خراسان رضوی دوا نمی‌کند ۵ هزار معلم در مسیر تحول یادگیری | مدرسه‌سازی تنها آغاز راه است وزیر آموزش و پرورش: اجازه نمی‌دهیم دانشگاه فرهنگیان ضعیف شود تأیید کتک خوردن معلم زرندی از پدر دانش‌آموز | پیگیری‌های قانونی و قضایی در حال انجام است شناسایی ۱۷ مورد بیمار مبتلا به تب دنگی در کشور (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان باختن ۵۷ کودک در غزه به دلیل سوءتغذیه
سرخط خبرها

راز قتل فجیع مادر و خواهر و سوزاندن اجساد

  • کد خبر: ۱۱۵۲۸۶
  • ۱۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۶
راز قتل فجیع مادر و خواهر و سوزاندن اجساد
پسر جوانی که ۱۹ سال قبل مادر و خواهرش را به قتل رسانده و بلاتکلیف در زندان بسر می‌برد، با تهیه وثیقه از سوی واحد صلح و سازش مستقر در دادسرای جنایی، بزودی از زندان آزاد می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، عصر ۲۲ دی سال ۸۲، به‌دنبال صدای انفجار از خانه‌ای ویلایی در پاکدشت همسایه‌ها خود را به خیابان رساندند. آنها پسر ۲۰ ساله همسایه را دیدند که چاقو به‌دست در حال خودزنی مقابل خانه‌شان است. بنابراین موضوع بلافاصله به پلیس و آتش‌نشانی اعلام شد و همسایه‌ها موفق شدند پسر جوان به نام بابک را نجات دهند، اما با اطفای حریق از سوی امدادگران، جسد سوخته مادر و خواهر ۱۴ ساله بابک داخل حمام کشف شد.

اعتراف به جنایت
بابک که سرباز بود در تحقیقات به قتل مادر و خواهرش اعتراف کرد: «درخانه‌مان همیشه جنگ و دعوا داشتیم. من هم خسته شده بودم. روز حادثه تازه از پادگان برگشته بودم. می‌خواستم استراحت کنم که ناگهان مادرم با خواهرم درگیر شد. خیلی خسته بودم ،ولی باز هم باید صدای درگیری را تحمل می‌کردم. برای همین به آنها اعتراض کردم و وقتی دیدم که دست‌بردار نیستند، به سراغ مادرم رفتم. برای اینکه او را ساکت کنم، جوراب زنانه را دور گردنش پیچیدم. آن‌قدر فشار دادم که ناگهان خفه شد.

خواهر ١٤ساله‌ام با دیدن این صحنه شوکه شده بود و مرتب فریاد می‌زد و جیغ می‌کشید. من هم ترسیده بودم و برای همین با لنگه دیگر جوراب زنانه او را هم خفه کردم. بعد اجساد مادر و خواهرم را به داخل حمام بردم. می‌خواستم آنها را همان جا دفن کنم، ولی پشیمان شدم و تصمیم گرفتم آنها را به آتش بکشم. با بنزینی که از پمپ بنزین در همان روز تهیه کردم آنها را آتش زدم. در نهایت قصد داشتم خودکشی کنم که اهالی محل سر رسیدند و مانع خودکشی‌ام شدند.»

۷ نامه برای تعیین تکلیف

قضات دادگاه کیفری استان تهران، پس از محاکمه پسر جوان باتوجه به درخواست اولیای دم حکم بر دو بار قصاص او را صادر کردند، اما بعد از تأیید حکم قصاص اولیای دم پرونده دیگر پیگیر پرونده و اجرای حکم نبودند. بابک که در زندان بلاتکلیف مانده بود از داخل زندان 7 بار نامه نوشت و تقاضا کرد تا حکم او را اجرا کنند و از این بلاتکلیفی رهایش کنند اما با گذشت 12 سال از جنایت و درخواست‌های مکرر بابک برای روشن شدن وضعیتش، درنهایت اواسط سال 95 خواهر و پدر بابک به دادسرا رفته و از قصاص او گذشت کردند.

با گذشت پدر و خواهر بابک، مادربزرگ او به‌عنوان تنها ولی دم پرونده همچنان درخواست قصاص قاتل دخترش را داشت، اما مدتی بعد مادربزرگ بابک فوت کرد و این بار خاله‌ها و دایی‌های بابک، به‌عنوان اولیای دم پرونده مطرح شدند. وقتی دادگاه از آنها خواست برای پیگیری پرونده بابک که حالا 39 ساله شده به دادگاه بیایند باز هم بی‌توجه به سرنوشت و وضعیت خواهرزاده‌شان مراجعه‌ای نداشتند.

وثیقه برای آزادی

بلاتکلیفی‌ پسر جوان و اینکه اولیای دم در این مدت هیچ اقدامی برای روشن شدن وضعیت او نکردند باعث شد واحد صلح و سازش مستقر در دادسرای امور جنایی تهران وارد عمل شود و در نتیجه تلاش برای یافتن اولیای دم آغاز شد، اما هیچ نشانی از آنها به‌دست نیامد و بدین ترتیب طبق ماده 429 مجازات اسلامی، دادگاه حکم بر آزادی به قید وثیقه برای پسر زندانی را صادر کرد. با تلاش واحد صلح و سازش دادسرای امور جنایی تهران، این وثیقه فراهم شده و بدین ترتیب بزودی پسر جوان پس از 19 سال حبس از زندان آزاد خواهد شد.

منبع: رکنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->