صاعقه در کردستان ۲ قربانی گرفت (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) هشدار وزارت بهداشت : ۶۰ درصد فوتی‌های تصادفات زیر ۳۰ سال هستند تولید روزانه ۵۵ هزار تن زباله در کشور دستگیری عاملان قتل خانوادگی در فردوسیه شهریار (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) ارتباط پیشرفت سرطان پستان با مصرف روغن‌های پخت‌وپز استفاده بیش از حد از وسایل دیجیتال باعث اختلال خواب و افسردگی می‌شود راز «چاه شدادی» در معدن فیروزه نیشابور | نخستین بازخوانی یک گزارش دست‌اول از ۱۳۰ سال پیش سیر تا پیاز ورود به طبیعت در فصل بهار | چند واحد طبیعت گردی یادگاری‌های جدید روی آثار باستانی! عظیمی‌راد: پرونده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، به نفع کنکوری‌ها بسته شد بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت رمزگشایی از ۴۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد | دستگیری سارقان بام بازار‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | احتمال انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان طی روز جمعه باقلا برای چه افرادی مضر است؟ دم‌نوش‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی عالی برای هر زمان از روز بازنشستگان تأمین اجتماعی: شرایط دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی را تسهیل کنید آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کمبود کپسول اکسیژن در حادثه حریق درمانگاه مشیریه تکذیب شد محمد درویش: بزرگترین ناترازی آب کشور در خراسان رضوی است
سرخط خبرها

راز قتل فجیع مادر و خواهر و سوزاندن اجساد

  • کد خبر: ۱۱۵۲۸۶
  • ۱۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۶
راز قتل فجیع مادر و خواهر و سوزاندن اجساد
پسر جوانی که ۱۹ سال قبل مادر و خواهرش را به قتل رسانده و بلاتکلیف در زندان بسر می‌برد، با تهیه وثیقه از سوی واحد صلح و سازش مستقر در دادسرای جنایی، بزودی از زندان آزاد می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، عصر ۲۲ دی سال ۸۲، به‌دنبال صدای انفجار از خانه‌ای ویلایی در پاکدشت همسایه‌ها خود را به خیابان رساندند. آنها پسر ۲۰ ساله همسایه را دیدند که چاقو به‌دست در حال خودزنی مقابل خانه‌شان است. بنابراین موضوع بلافاصله به پلیس و آتش‌نشانی اعلام شد و همسایه‌ها موفق شدند پسر جوان به نام بابک را نجات دهند، اما با اطفای حریق از سوی امدادگران، جسد سوخته مادر و خواهر ۱۴ ساله بابک داخل حمام کشف شد.

اعتراف به جنایت
بابک که سرباز بود در تحقیقات به قتل مادر و خواهرش اعتراف کرد: «درخانه‌مان همیشه جنگ و دعوا داشتیم. من هم خسته شده بودم. روز حادثه تازه از پادگان برگشته بودم. می‌خواستم استراحت کنم که ناگهان مادرم با خواهرم درگیر شد. خیلی خسته بودم ،ولی باز هم باید صدای درگیری را تحمل می‌کردم. برای همین به آنها اعتراض کردم و وقتی دیدم که دست‌بردار نیستند، به سراغ مادرم رفتم. برای اینکه او را ساکت کنم، جوراب زنانه را دور گردنش پیچیدم. آن‌قدر فشار دادم که ناگهان خفه شد.

خواهر ١٤ساله‌ام با دیدن این صحنه شوکه شده بود و مرتب فریاد می‌زد و جیغ می‌کشید. من هم ترسیده بودم و برای همین با لنگه دیگر جوراب زنانه او را هم خفه کردم. بعد اجساد مادر و خواهرم را به داخل حمام بردم. می‌خواستم آنها را همان جا دفن کنم، ولی پشیمان شدم و تصمیم گرفتم آنها را به آتش بکشم. با بنزینی که از پمپ بنزین در همان روز تهیه کردم آنها را آتش زدم. در نهایت قصد داشتم خودکشی کنم که اهالی محل سر رسیدند و مانع خودکشی‌ام شدند.»

۷ نامه برای تعیین تکلیف

قضات دادگاه کیفری استان تهران، پس از محاکمه پسر جوان باتوجه به درخواست اولیای دم حکم بر دو بار قصاص او را صادر کردند، اما بعد از تأیید حکم قصاص اولیای دم پرونده دیگر پیگیر پرونده و اجرای حکم نبودند. بابک که در زندان بلاتکلیف مانده بود از داخل زندان 7 بار نامه نوشت و تقاضا کرد تا حکم او را اجرا کنند و از این بلاتکلیفی رهایش کنند اما با گذشت 12 سال از جنایت و درخواست‌های مکرر بابک برای روشن شدن وضعیتش، درنهایت اواسط سال 95 خواهر و پدر بابک به دادسرا رفته و از قصاص او گذشت کردند.

با گذشت پدر و خواهر بابک، مادربزرگ او به‌عنوان تنها ولی دم پرونده همچنان درخواست قصاص قاتل دخترش را داشت، اما مدتی بعد مادربزرگ بابک فوت کرد و این بار خاله‌ها و دایی‌های بابک، به‌عنوان اولیای دم پرونده مطرح شدند. وقتی دادگاه از آنها خواست برای پیگیری پرونده بابک که حالا 39 ساله شده به دادگاه بیایند باز هم بی‌توجه به سرنوشت و وضعیت خواهرزاده‌شان مراجعه‌ای نداشتند.

وثیقه برای آزادی

بلاتکلیفی‌ پسر جوان و اینکه اولیای دم در این مدت هیچ اقدامی برای روشن شدن وضعیت او نکردند باعث شد واحد صلح و سازش مستقر در دادسرای امور جنایی تهران وارد عمل شود و در نتیجه تلاش برای یافتن اولیای دم آغاز شد، اما هیچ نشانی از آنها به‌دست نیامد و بدین ترتیب طبق ماده 429 مجازات اسلامی، دادگاه حکم بر آزادی به قید وثیقه برای پسر زندانی را صادر کرد. با تلاش واحد صلح و سازش دادسرای امور جنایی تهران، این وثیقه فراهم شده و بدین ترتیب بزودی پسر جوان پس از 19 سال حبس از زندان آزاد خواهد شد.

منبع: رکنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->