انفجار خط لوله گاز در غرب بغداد، ۴ کشته و زخمی برجای گذاشت (۳۰ مهر ۱۴۰۴) هشدار در غزه؛ بیش از ۱۰ هزار نفر در زیر آوارها هستند ۱۲ کارمند آزاد شده سازمان ملل یمن را ترک کردند افشای برده‌داری زنان صهیونیست در اسرائیل تاکید مجدد روسیه بر حل مسئله هسته‌ای ایران تنها از طریق دیپلماسی مردی که ۴۳ سال به اشتباه در زندان بود، دوباره بازداشت شد روسیه: ۳۳ پهپاد اوکراینی را در مناطق مختلف سرنگون کردیم روسیه، تأمین‌کننده کالاهای اساسی و شریک راهبردی ترانزیتی ایران + فیلم آخرین وضعیت آسمان کشور + نقشه ۷ ایرانی محبوس در ارمنستان به کشور منتقل شدند (۳۰ مهر ۱۴۰۴) پزشکیان لایحه مشاغل حساس را پس گرفت حمله آمریکا به یک قایق در اقیانوس آرام (۳۰ مهر ۱۴۰۴) واکنش حماس به تحرکات اسرائیل برای الحاق کرانه باختری نتانیاهو با حضور نیرو‌های ترکیه در نوار غزه مخالفت کرد دیوان لاهه ادعای اسرائیل علیه آنروا را رد کرد انگلیس: گذرگاه رفح باید کاملا باز شود گروسی: ایران می‌توانست روابط خود با جامعه بین‌المللی را قطع کند، اما چنین نکرد نظارت پوتین بر آزمایش آمادگی نیروهای هسته‌ای روسیه + فیلم بقایی: شهرآرا در ارتقای برندینگ مشهد نقش مؤثری داشته است + فیلم نتانیاهو برای توقف محاکمه دست‌وپا می‌زند یونیسف: اوضاع در غزه بسیار وحشتناک است نخست‌وزیر لبنان: حزب‌الله باید تنها یک حزب سیاسی باشد پزشکیان: تلاش می‌شود بودجه بدون کسری به مجلس ارائه دهیم بالگرد رئیس‌جمهور هند دچار سانحه شد + فیلم (۳۰ مهر ۱۴۰۴) هاآرتص: اسرائیل در حال فروپاشی از درون است قالیباف: کنشگری دیپلماتیک استانداران، نیاز امروز کشور است | کارگروه‌های استانی در ساختار سفارت‌خانه‌ها تشکیل شود
سرخط خبرها

ابراز نگرانی نماینده قطر در ژنو از ادامه تعطیلی مدارس دخترانه در افغانستان

  • کد خبر: ۱۱۵۳۱۲
  • ۱۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۰
ابراز نگرانی نماینده قطر در ژنو از ادامه تعطیلی مدارس دخترانه در افغانستان
نماینده قطر در ژنو ضمن ابراز نگرانی از تعطیلی مدارس دخترانه در افغانستان گفت: حل بحران در افغانستان نیازمند تلاش برای دستیابی به یک مصالحه ملی در این کشور دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «جوهره السویدی» سرپرست نمایندگی دولت قطر در کمیساری عالی حقوق بشر سازمان ملل در ژنو نگرانی خود را از ادامه تعطیلی مدارس دخترانه در مقاطع دبیرستان در افغانستان ابراز نگرانی کرده است.

به نوشته thepeninsulaqatar، نماینده قطر تاکید کرده است که ایجاد محدودیت بر آموزش زنان تاثیر منفی بر حقوق بشر و توسعه اقتصادی افغانستان خواهد داشت.

السویدی گفته است که دولت قطر آماده است با همکاری متحدان به مردم افغانستان برای دستیابی به صلح، امنیت و بحران انسانی و اقتصادی این کشور بپردازد.

نماینده قطر همچنین اظهار داشت: حل مشکلات افغانستان به رسیدگی به بحران انسانی فعلی در این کشور و همچنین تلاش برای دستیابی به مصالحه ملی جامع در این کشور نیاز دارد.

پیش از این فایننشال‌تایمز به نقل از محمد بن عبدالرحمان آل ثانی، وزیر امور خارجه قطر گزارش داده بود که در حالی که غرب طالبان را تحریم کرده‌ و صرفا برکمک‌های بشردوستانه تاکید دارد این موضوع افغانستان را در معرض آسیب های فراوان قرار خواهد داد.

و‌ی گفت: «ما شاهد افزایش افراط‌گرایی و بحران اقتصادی خواهیم بود که از قبل شروع شده و این فقط مردم را به سمت رادیکالیزه‌شدن و درگیری بیشتر سوق خواهد داد و ما در حال حاضر تلاش داریم از این موضوع جلوگیری کنیم.»

شیخ محمد با توجه به وضع برخی محدودیت‌ها از سوی طالبان بر زنان افغان تصریح کرده است که اگر کشورهای غربی پس از خروج آمریکا با طالبان وارد تعامل می شدند، شاهد چنین محدودیت‌های نبودیم.

وی تاکید کرد: مهم است که اجازه ندهیم وضعیت در افغانستان از حال حاضر وخیمتر شود و این کشور بحران جدیدی را تجربه کند.

وزیر خارجه قطر به برخی تعاملات کشورهای غربی و طالبان در دوحه اشاره کرد و گفت: در این زمینه ما نیاز به نقشه راه داریم که مسئولیت طرفین در این موضوع مشخص باشد و این تنها راه رو به جلو برای حل مشکلات است.

مقامات طالبان بارها اعلام کردند که قطر پنجره این گروه برای ارتباط با دنیای خارج است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->