پزشکیان در گفت‌وگو با امیر قطر: ایران در کنار قطر ایستاده است امیر قطر خطاب به ترامپ: حمله اسرائیل را نقض حاکمیت و امنیت‌مان می‌دانیم ترامپ نقض حاکمیت قطر را محکوم کرد هشدار داغ روسیه به اروپا: زمستان سرد و کمبود گاز در راه است! عراقچی: ایران همکاری پادمانی با آژانس را با چارچوب جدید ادامه می‌دهد گروسی پس از دیدار با عراقچی: بر سر جزئیات از سرگیری بازرسی در ایران به توافق رسیدیم با حمله صهیونیست ها به قطر معلوم شد؛ حق با خیبرشکن ایران است! کشته و مجروح شدن ۳ شهروند قطری در حمله اسرائیل (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) کاخ سفید: قطر از حمله اسرائیل مطلع شده بود تفاهم ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عراقچی با رئیس جمهور مصر دیدار کرد اولین واکنش حماس به حمله اسرائیل برای ترور رهبران این جنبش در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش انگلیس به حمله اسرائیل به دوحه قطر بیانیه حزب الله لبنان درباره حمله رژیم صهیونیستی به قطر واکنش پزشکیان به حمله اسرائیل به قطر | رئیس جمهور: رژیم صهیونی هیچ مرزی برای جنایت قائل نیست تایید شهادت ۵ نفر بر اثر حمله اسرائیل به دوحه قطر + اسامی و تصاویر شهدا (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش پاکستان به حمله اسرائیل به قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عملیات دوحه، سایه سنگین ترور بر خاورمیانه| بررسی ابعاد حمله امروز رژیم صهیونیستی به قلب قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) مقام کاخ سفید: ترامپ از حمله اسرائیل به قطر مطلع بود میانجیگری قطر میان رژیم صهیونیستی و حماس تعلیق شد پیام پزشکیان به سران و مردم کشورهای اسلامی | زمانه ما نیازمند اقتدا به «پیام‌آور اخلاق و عدالت و حقوق انسانی» است نتانیاهو بر حمله به نشست سران حماس در دوحه نظارت مستقیم داشت (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) پژمان فر: جامعه بشری و کشور‌های مسلمان باید علیه رژیم صهیونیستی متحد شوند واکنش جهاد اسلامی به حمله اسرائیل علیه مقر حماس در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) جزئیات جدید از حمله اسرائیل به مقامات حماس در دوحه قطر | نتانیاهو: عملیات دوحه را مستقل انجام دادیم + عکس (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) امارات به حمله رژیم صهونیستی به قطر واکنش نشان داد آمریکا از حمله اسرائیل به قطر مطلع بوده است (۱۸ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

خودداری یک مقام آمریکایی در حوزه زنان از دیدار با طالبان

  • کد خبر: ۱۱۵۱۵۷
  • ۱۱ تير ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۹
خودداری یک مقام آمریکایی در حوزه زنان از دیدار با طالبان
رینا امیری می‌گوید که در اعتراض به نقض حقوق زنان در افغانستان از دیدار با نمایندگان طالبان در دوحه خودداری کرده‌ است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رینا امیری، نماینده ویژه آمریکا در امور حقوق بشر و زنان افغانستان امروز (شنبه، ۱۱ سرطان/ تیر) در توئیتی گفته است: «پس از مشورت زیاد تصمیم گرفتم که به رسم اعتراض در این دیدار شرکت نکنم».

نماینده ویژه آمریکا در امور زنان می‌گوید که در اعتراض به نقض حقوق زنان در افغانستان از دیدار با نمایندگان طالبان در دوحه خودداری کرده‌است.

امیری نوشته که زمانی با نمایندگان طالبان دیدار و تعامل خواهد داشت که آنان گام‌های مؤثری در جهت حقوق مردم افغانستان به ویژه زنان بردارد.

رینا امیری از تعامل قوی جامعه جهانی با طالبان و نادیده گرفتن حقوق اساسی شهروندان ابراز نگرانی کرده و گفته است که نگران موضع کنونی طالبان نسبت به اقلیت‌ها و زنان در افغانستان است.

امیری از گفتگوی همکارانش با طالبان حمایت کرده و گفته است: مشارکت در موضوعاتی که کشش وجود دارد، مانند ثبات اقتصادی و واکنش بشردوستانه، برای بهبود زندگی ۴۰ میلیون افغانستانی ضروری است.

توماس وست، نماینده ویژه آمریکا برای افغانستان نیز در توئیتی نوشته که از تصمیم رینا امیری حمایت می‌کند.

وزارت خارجه آمریکا نیز در اعلامیه‌ای گفته است که هیأت آمریکایی به رهبری تام وست، نماینده ویژه این کشور برای افغانستان با هیأت طالبان در دوحه دیدار کرده است.

منبع: YJC

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->