اقدام متفاوت شبکه سه؛ نمایش توییت زندانی سیاسی و منتقد جمهوری اسلامی در حمایت از نیرو‌های مسلح + فیلم واکنش نوید محمدزاده، بهرام افشاری و بهنام بانی به حملات رژیم صهیونیستی علیه ایران + تصاویر واکنش کارگردان سریال «پایتخت» به تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران توصیه وزیر فرهنگ به صداوسیمایی‌ها: فضای متفاوت و متکثری ایجاد کنید نویسنده اسرائیلی اعتراف کرد | ایران دقیق می‌زند، اما اسرائیل کودک می‌کشد بازتاب پاسخ موشکی ایران به حملات رژیم صهیونیستی در رسانه‌های بین‌المللی واکنش رضا کیانیان به حمله رژیم صهیونیستی + عکس با زبانِ هنر دادخواه مظلومین جهانیم | بیانیه انجمن هنر‌های نمایشی خراسان رضوی در محکومیت حمله رژیم صهیونیستی واکنش جالب رضا صادقی به جریان‌های گمراه: آنفالو آزاد + عکس واکنش محسن تنابنده به حمله رژیم صهیونیستی: الان وقت عمله ادبیات به جهانیان می‌آموزد که هیچ مشکلی با جنایت و خونریزی حل نمی‌شود ادای دین داوود میرباقری به سرداران شهید: سریال سلمان فارسی تقدیم به این مردان بزرگ خواهد شد هنرمندان با هر عقیده سیاسی آماده دفاع از کشور هستند جهانگیر الماسی: آدمکشان رژیم صهیونیستی شایسته نفرین الهی هستند واکنش محسن چاوشی به حمله رژیم صهیونیستی: لگد کردی، لگد می‌شی بیانیه هنرمندان درباره حمله رژیم صهیونی به ایران بیانیهٔ جمعی از هنرمندان تئاتر مشهد در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی توقف اکران فیلم‌های کمدی تا اطلاع ثانوی (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) وزیر فرهنگ: جنایت رژیم صهیونیستی بی‌پاسخ نخواهد ماند تمامی اجرا‌های صحنه‌ای تا اطلاع ثانوی تعطیل خواهد بود (۲۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مدیر شبکه نسیم: در حال رفع چالش‌های برنامه کتاب باز هستیم

  • کد خبر: ۱۱۵۳۴۳
  • ۱۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۹:۱۹
مدیر شبکه نسیم: در حال رفع چالش‌های برنامه کتاب باز هستیم
مدیر شبکه نسیم از تلاش برای رفع چالش‌ها و موانع بازگشت برنامه کتاب باز به تلویزیون خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا خوشرو در نشست خبری مدیران این شبکه در روابط عمومی سازمان صداوسیما گفت: کتاب باز یکی از بهترین برنامه‌های فرهنگی شبکه نسیم و یکی از سرمایه‌های تلویزیون است که حتما حفظ خواهد شد.  

به گفته خوشرو هر برنامه برای ادامه کار چالش‌های مخصوص به خود را دارد. کتاب باز نیز چالش‌هایی داشت که در حال رفع این چالش‌ها و موانع هستیم.

او می‌گوید: بعضی عوامل کتاب باز مشغول پروژه‌های دیگر هستند؛ همچنین لازم است نگاه‌های جدید در فرم و محتوا به این برنامه اضافه شود که درگیر آن هستیم،

خوشرو گفت: قبول داریم مدت زمان غیبت کتاب باز بیش از یک سال شده که مدت زیادی بین فصل‌ها فاصله افتاده است، اما نمی‌توان آن را غیرطبیعی دانست زیرا برنامه‌های دیگر مثل "خندوانه" هم به وقفه‌های طولانی خورده‌اند و نمی‌خواهیم برنامه آسیب ببیند، پیگیر هستیم تا به جمع بندی قاطعی برسیم.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->