پاشینیان توسط ترامپ در اجلاس شرم‌الشیخ تحقیر شد ادعای اسرائیل درباره اجساد اسرا | گالانت تهدید کرد نامه ترامپ برای رشید | آمریکا پایبند به روابط راهبردی با عراق است طالبان: با درخواست و اصرار طرف پاکستانی ‏آتش‌بس برقرار شد | پاکستان: طالبان درخواست آتش بس داد الجولانی در دیدار با پوتین: در تلاشیم ماهیت روابط خود با روسیه را از نو تعریف کنیم + فیلم هشدار پزشکیان به قطب‌بندی‌های کاذب و اختلافات داخلی آیت‌الله علم‌الهدی: عملکرد پست باید قابل‌اعتماد، سریع و ایمن باشد | ضرورت تبلیغات گسترده درباره مزایای پست معاون رئیس جمهور: دانشجویان دکتری ماهانه ۲۰ میلیون حقوق خواهند گرفت + فیلم سخنگوی طالبان: در حمله پاکستان به اسپین‌بولدک، ۱۲ غیرنظامی کشته و ۱۰۰ نفر دیگر زخمی شدند | پاکستان: تی‌تی‌پی آغازگر حمله بود «احمد الشرع» وارد مسکو شد عراقچی: اقدام سه کشور اروپایی برای بازگرداندن تحریم‌های شورای امنیت علیه ایران غیرقانونی است تکذیب هک‌شدن ماهواره «هدهد» قبل از جنگ ۱۲روزه ارتش پاکستان از انهدام ۶ تانک افغانستان خبرداد وزیر علوم: در پی رفع عوامل مهاجرت نخبگان از جمله مسائل اقتصادی هستیم مشهد، میزبان سفرا و سرکنسول‌های جمهوری اسلامی ایران در دومین همایش بین‌المللی دیپلماسی منطقه‌ای + فیلم حدود ۱.۵ میلیون راننده در کشور به دلیل تخلفات حادثه‌ساز تحت رصد ویژه پلیس هستند سخنگوی دولت: هر اقدامی در زمینه قیمت بنزین به اطلاع مردم خواهد رسید نشست خبری پزشکیان هفته آینده (۲۹ مهرماه ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + فیلم بعد از دریافت یک پیام، نتانیاهو جلسه دادگاه را ترک کرد ناتو: نمی‌توانیم جنگنده‌های روسیه را ساقط کنیم؛ باید آن‌ها را از حریم هوایی خارج کنیم جای خالی رهبران خلیج‌فارس در نشست شرم‌الشیخ | دست ردّ ابوظبی و ریاض بر سینه قاهره عراقچی برای حضور در جنبش عدم تعهد به اوگاندا رفت معاون‌اول قوه‌قضائیه: ۲۰ میلیون سند قولنامه‌ای وجود دارد که باید تعیین تکلیف شوند آمادگی خراسان رضوی برای سفر احتمالی رئیس‌جمهور «تشکیلات خودگردان» نگران اعدام مزدوران اسرائیل در غزه شد گروه‌های مقاومت با خلع سلاح موافقت نکرده‌اند حمله پهپادی جدید اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم (۲۲ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تصمیم جدید روسیه؛ دریافت ارز صادرات غلات فقط با «روبل» | فروش صرفاً با کشور‌های دوست

  • کد خبر: ۱۱۵۴۲۱
  • ۱۳ تير ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۶
تصمیم جدید روسیه؛ دریافت ارز صادرات غلات فقط با «روبل» | فروش صرفاً با کشور‌های دوست
دولت روسیه غلات، روغن آفتابگردان و کنجاله را به فهرست محصولات صادراتی که باید خریداران هزینه آن را به‌روبل پرداخت کنند، اضافه کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، به‌نقل از راشاتودی، دولت روسیه غلات، روغن آفتابگردان و کنجاله را به فهرست محصولات صادراتی که باید خریداران هزینه آن را به‌روبل پرداخت کنند، اضافه کرده است.

بر اساس این گزارش، قطعنامه‌ای برای اجرای این تصمیم روز جمعه به تصویب رسید و در سایت رسمی اطلاعات حقوقی روسیه منتشر شد.

همچنین برای صادرات روغن آفتابگردان و کنجاله آفتابگردان روسیه، پرداخت عوارض به پول ملی این کشور یک سال تا ۳۱ اوت ۲۰۲۳ تمدید شده است.

در این سازوکار جدید پرداخت‌ها، قیمت پایه برای محاسبه عوارض صادراتی گندم ۱۵۰۰۰ روبل (بیش از ۲۶۷ دلار) در هر تن محاسبه شده است.

روسیه بزرگترین صادرکننده گندم در جهان و تأمین‌کننده عمده تخمه آفتابگردان است.

دیمیتری پاتروشف وزیر کشاورزی روسیه در ماه جاری میلادی اعلام کرد که این کشور محصولات کشاورزی را فقط به "کشور‌های دوست" صادر خواهد کرد.

به‌گفته این وزیر، برداشت غلات روسیه در سال جاری می‌تواند به ۱۳۰ میلیون تن برسد که برای تأمین نیاز‌های داخلی و اطمینان از پتانسیل صادرات کافی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->