اولین اطلاعات رسمی از گلکسی S26 سامسونگ منتشر شد چطور بفهمیم یک ویدیو یا عکس، واقعی است یا ساخته‌شده با هوش مصنوعی؟ + آموزش ساخت بزرگ‌ترین ابررایانه هوش مصنوعی باهمکاری انویدیا و اوراکل تأثیر ماه کامل بر کیفیت خواب انسان، واقعیت علمی یا باور عامیانه؟ ناتینگ فون 3a لایت رونمایی شد + مشخصات و قیمت آمریکایی‌ها می‌خواهند دسترسی نوجوانان به هوش مصنوعی را ممنوع کنند اپل از چندسال دیگر دکمه‌های آیفون را کاملا متحول می‌کند مسیر نو در مهندسی؛ آغاز تحول هوشمند در ساخت‌وساز مشهد فناوری eSIM به‌زودی به‌صورت گسترده در کشور اجرا می‌شود نوجوان ۱۲ ساله کانادایی با همکاری ناسا دو سیارک جدید کشف کرد موسیقی خطر زوال عقل را در سالمندان تا ۳۹ درصد کاهش می‌دهد تعرفه‌ بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ بحران وجودی مشق شب در عصر هوش مصنوعی آیا گراکی‌پدیای ایلان ماسک یک کپی از ویکی‌پدیاست یا یک ارتقای بزرگ؟ افشای جزئیاتی جدید از باتری و نمایشگر گوشی گلکسی زد فولد ۸ اولین ویدئو از گوشی تاشو سه‌تکه سامسونگ منتشر شد + فیلم راه‌اندازی نخستین آزمایشگاه ساعت اتمی کشور طی یک سال آینده آمار عجیب OpenAI از تعداد کاربرانی که با ChatGPT درباره خودکشی صحبت می‌کنند فرایند تأیید سن کاربران پلی استور در برخی مناطق آغاز شد پیام‌رسان ایتا از دسترس خارج شد (۵ آبان ۱۴۰۴) دانشمندان: احتمالا قارچ‌ها حافظه کامپیوترهای آینده باشند!
سرخط خبرها

تلفن هزاران سرباز صهیونیستی توسط یگان سایبری حماس هک شد

  • کد خبر: ۱۱۵۵۴۵
  • ۱۳ تير ۱۴۰۱ - ۲۱:۱۸
تلفن هزاران سرباز صهیونیستی توسط یگان سایبری حماس هک شد
نیرو‌های حماس خود را به عنوان دختران اسرائیلی معرفی کرده و برنامه‌ها و بازی‌هایی را که تیم‌های فنی این جنبش طراحی کرده بودند، برای سربازان اسرائیلی ارسال می‌کردند و به محض باز شدن این برنامه‌ها، تلفن همراه نظامیان اسرائیلی هک می‌شد.

به گزارش شهرآرانیوز، یک افسر بخش امنیت سایبری سرویس‌های اطلاعات داخلی رژیم صهیونیستی «شاباک» اذعان کرد که یگان سایبری جنبش حماس موفق به هک تلفن همراه ده‌ها نظامی اسرائیلی شده است.

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی در گزارشی عنوان کرد که یگان سایبر حماس از طریق بازی‌های مخصوص موبایل، تلفن همراه ده‌ها نظامی را هک کرده است.

بنا به گزارش این شبکه تلویزیونی، نیرو‌های حماس خود را به عنوان دختران اسرائیلی معرفی کرده و برنامه‌ها و بازی‌هایی را که تیم‌های فنی این جنبش طراحی کرده بودند، برای سربازان اسرائیلی ارسال می‌کردند و به محض باز شدن این برنامه‌ها، تلفن همراه نظامیان اسرائیلی هک می‌شد.

یک افسر بخش امنیت سایبری سرویس‌های اطلاعات داخلی رژیم صهیونیستی «شاباک» که با حرف «ع» از او نام برده شده، عنوان کرد که نیرو‌های حماس که خود را به عنوان دختران اسرائیلی جا زده بودند، از سربازان اسرائیلی می‌خواستند که بازی‌های ارسالی را دانلود و اجرا کنند و اینگونه تلفن همراه آنان را هک کرده و به طور کامل تحت کنترل می‌گرفتند.

این افسر اسرائیلی تصریح کرد که در نهایت طی یک عملیات توسط بخش امنیت داده‌ها و حمایت در برابر حملات سایبری شاباک، مشخص شد که حماس چه ترفندی بکار گرفته و توانسته تلفن همراه ده‌ها نظامی را هک کند.

افسر «ع» همچنین گفت که حماس قطعا به تلاش‌های خود برای هک مجدد تلفن همراه سربازان اسرائیلی به شیوه‌هایی دیگر ادامه خواهد داد. او اذعان کرد که در این حملات خسارت‌هایی به ارتش و نظامیان اسرائیلی وارد آمده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->