ایران در حال بررسی درخواست اروپا برای ازسرگیری مذاکرات است ادارات ۶ شهر خوزستان فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) دورکار شدند آمادگی کامل مرز خسروی برای اربعین ۱۴۰۴ سفر رئیس موساد به واشنگتن؛ اسرائیل دست به دامن آمریکا شد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: وزارت اقتصاد بر شرکت‌ها بورسی باید نظارت جدی داشته باشد دولت آلمان خواستار همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد خودکشی ۱۸ نظامی اسرائیلی از ابتدای سال ۲۰۲۵ سازمان ملل: در مذاکرات هسته‌ای ایران و کشور‌های اروپایی دخالت نمی‌کنیم نرخ کرایه از مرز بین‌المللی شلمچه تا عتبات عالیات چقدر است؟ ۳ کشته در انفجار در یک مرکز نظامی آمریکا تماس تلفنی پوتین و اردوغان درباره تحولات سوریه نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید
سرخط خبرها

شمخانی: امنیت پایدار در منطقه بدون ثبات پایدار در منطقه قفقاز محقق نخواهد شد

  • کد خبر: ۱۱۶۰۱۸
  • ۱۶ تير ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۴
شمخانی: امنیت پایدار در منطقه بدون ثبات پایدار در منطقه قفقاز محقق نخواهد شد
دبیر شورای عالی امنیت ملی تاکید کرد: امنیت پایدار در منطقه بدون ثبات پایدار در منطقه قفقاز محقق نخواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، دریابان علی شمخانی نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی که برای انجام یک سفر رسمی یک‌روزه به ارمنستان سفر کرده است؛ صبح امروز با آرمن گریگوریان دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان دیدار و پیرامون مسائل مورد علاقه دو کشور گفتگو کردند.

در این دیدار دریابان شمخانی با اشاره به پیوند‌های عمیق و دیرینه‌ی تاریخی، فرهنگی و تمدنی میان دو ملت گفت: این شرایط بستر مناسبی را برای تقویت و گسترش روابط همه جانبه میان دو کشور فراهم کرده است.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان با بیان اینکه دو ملت ایران و ارمنستان در طول تاریخ و در شرایط سخت منطقه‌ای و بین المللی و حوداث ناگوار طبیعی در کنار هم بوده اند، تصریح کرد: با چنین پیشینه‌ای نباید هیچ محدودیتی برای گسترش مناسبات فی‌مابین قائل شد.

شمخانی با بیان اینکه حجم مبادلات اقتصادی میان ایران و ارمنستان متناسب با ظرفیت‌های قابل تبادل میان دو کشور نیست؛ بر لزوم فعال‌سازی این ظرفیت‌ها تاکید کرد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران همچون گذشته آماده است؛ ظرفیت‌ها و امکانات خود را برای برقراری صلح پایدار در منطقه قفقاز جنوبی به‌کار گیرد.

در این دیدار آرمن گریگوریان دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان نیز با ابراز خرسندی از سفر دریابان شمخانی به ارمنستان بر تقویت و توسعه روابط دو کشور در همه سطوح تاکید و توسعه روابط اقتصادی و تجاری میان دو کشور را از جمله اقداماتی عنوان کرد که باید در اولویت همکاری‌های دوجانبه قرار گیرد.

گریگوریان با اشاره به روابط دیرینه‌ی دو کشور، گفت: ظرفیت‌های بزرگی برای توسعه‌ی روابط اقتصادی و امنیتی بین دو کشور وجود دارد که فعال کردن آن‌ها تلاش مضاعفی را می‌طلبد.  پروژه‌های انتقال برق بین دو کشور و سوآپ گاز ارمنستان و ترکمنستان از موضوعات مهم در روابط دو کشور است.

دبیر شورای عالی امنیت ملی ارمنستان تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران نقش مهمی در توسعه‌ی روابط بین کشور‌های قفقاز جنوبی و تأمین امنیت منطقه دارد.

وی ضمن تمجید از نقش فعال جمهوری اسلامی ایران در ایجاد صلح و ثبات در منطقه، تداوم نقش آفرینی کشورمان در این مسیر را ضروری و موجب تقویت امنیت پایدار در منطقه دانست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->