برنامه صداوسیما برای دلجویی از هموطنان اهل سنت بهرام افشاری و سروش طاهری در تور آمریکای شمالی با «چه کسی جوجه‌تیغی را کشت؟» فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) + زمان پخش مدیر پخش شبکه یک صداوسیما عزل شد| اعلام جرم علیه ۸ نفر چهره ماندگار | درباره جلال‌الدین معیریان، بنیان‌گذار چهره‌پردازی کلاسیک ایران سایه مات خندوانه | نگاهی به برنامه ۱۰۰۱ و انتظارات برآورده نشده آن گفت‌وگو با استادان دانشگاه‌های مشهد به‌مناسبت روز ملی معماری پرورده آفتاب ایران | مختصری در احوال و آثار شیخ بهایی روایتی سینمایی از یک قهرمان | گفتگو با عوامل فیلم سینمایی صیاد انتشار فراخوان جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان تفلیس آغاز اکران انیمیشن رویاشهر در سینما آیا نویسندگان پرفروش آینده دنیا باید ستاره فضای مجازی باشند؟ جایزه یک عمر دستاورد موسسه فیلم آمریکا برای فرانسیس فورد کوپولا فیلم کوتاه داستانی «جای خالی» در جشنواره ایتالیایی برنامه‌های رادیو به مناسبت سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) + زمان پخش اکران سیار انیمیشن «رؤیاشهر» در شهر‌های فاقد سینما درگذشت پاپ تماشاگران «مجمع کاردینال‌ها» را چند برابر کرد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴
سرخط خبرها

بیماری مرموز «برد پیت» چیست؟

  • کد خبر: ۱۱۶۷۳۸
  • ۲۱ تير ۱۴۰۱ - ۲۱:۴۶
بیماری مرموز «برد پیت» چیست؟
ستاره «روزی روزگاری در هالیوود» با اعتراف به این که از اختلال کوری چهره رنج می‌برد، گفت: این اختلال باعث شده به چشم مردم آدمی سرد، گوشه‌گیر، سرسنگین و خودشیفته باشم.

به گزارش شهرآرانیوز، برد پیت در گفت‌وگو با مجله جی کیو/GQ با اطمینان گفت مشکل پروسوپاگنوزیا یا کوری چهره دارد، اختلالی عصبی که ناتوانی در تشخیص چهره‌ها مشخصه بارز آن است و از هر ۵۰ نفر ۱ نفر به آن دچار می‌شود.

به گفته این ستاره ۵۸ ساله هالیوودی وی در به یاد آوردن و تشخیص چهره‌ها مشکل دارد و این باعث شده سرد و گوشه‌گیر به نظر برسد.

وی در ادامه گفت: هیچکس باورم نمی‌کند. دوست دارم با کسی که مشکل مشابهی دارد ملاقات کنم.
ابتلای برد پیت به کوری چهره هنوز به طور رسمی از سوی هیچ پزشکی تایید نشده است.

این اولین بار نیست که بازیگر فیلم‌های آقا و خانم اسمیت و هفت می‌گوید به اختلال کوری چهره مبتلاست. وی در سال ۲۰۱۳ در مصاحبه با مجله اسکوایر درباره مشکلی که دارد، گفت: خیلی از مردم از من متنفرند چون فکر می‌کنند به آنها بی‌احترامی می‌کنم. به من می‌گویند خودپسندی، می‌گویند مغروری اما خودم هم از وضعی که دارم سردرنمی‌آورم. من نمی‌توانم چهره‌ها را تشخیص دهم.

معلوم نیست آیا برد پیت آزمایش‌های لازم برای تشخیص این اختلال را انجام داده است یا نه اما ابتلای او به این بیماری هنوز به طور رسمی از سوی هیچ پزشکی تایید نشده است.

به نقل از موسسه ملی اختلالات عصبی و سکته، اختلال کوری چهره در مبتلایان مختلف به شکل متفاوتی بروز پیدا می‌کند: برخی نمی‌توانند چهره‌های آشنا را تشخیص دهند، برخی دیگر در تشخیص و تفکیک چهره‌های ناشناس مشکل دارند و گروهی هستند که حتی فرق یک چهره با یک شی را هم نمی‌فهمند. این اختلال ممکن است در اثر سکته مغزی، آسیب به مغز یا برخی از بیماری‌های نورودژنراتیو (زوال عصبی) ایجاد شده یا مادرزادی باشد و از زمان تولد آغاز شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->