رضاامیرخانی: فهم صنعت نشر شرط لازم برای موفقیت نویسنده است صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳ نقش آفرینی حسین مهری در فیلم کال مارجین ماجرای دستمزدهای میلیاردی بازیگران برنامه مافیا سارا بهرامی با فیلم خاتی در راه جشنواره فیلم فجر + پوستر درگذشت برتران بلیه، کارگردان پیشروی سینمای فرانسه معرفی نامزد‌های تمشک طلایی + اسامی استقلالی‌ها در برنامه ۱۰۰۱ محسن کیایی (۳ بهمن ۱۴۰۳) آزادی ۳۰ زندانی در کرمانشاه با حمایت محسن چاوشی دلیل زخم‌های روی صورت پارسا پیروزفر چیست؟ + عکس رایان گاسلینگ بازیگر قسمت جدید جنگ ستارگان شد رونمایی از کتاب «بسازنفروش‌ها» محمد خسروی‌راد در مشهد + فیلم انتشار نماهنگی دوزبانه به یاد سید حسن نصرالله + فیلم آغاز چهل‌وسومین جشنواره تئاتر فجر با یادمان زنده‌یاد آتیلا پسیانی دبیرعلمی جایزه ادبی جلال آل‌احمد: تنوع آثار ادبی در این دوره نسبت به قبل بیشتر است فیلم کوتاه مورچه نامزد جشنواره پریدریشیا هندوستان شد سریال حضرت اجل، اثر جدید سعید سلطانی هدایت هاشمی با فصل دوم سریال فراری روی آنتن تلویزیون + زمان پخش
سرخط خبرها

بیماری مرموز «برد پیت» چیست؟

  • کد خبر: ۱۱۶۷۳۸
  • ۲۱ تير ۱۴۰۱ - ۲۱:۴۶
بیماری مرموز «برد پیت» چیست؟
ستاره «روزی روزگاری در هالیوود» با اعتراف به این که از اختلال کوری چهره رنج می‌برد، گفت: این اختلال باعث شده به چشم مردم آدمی سرد، گوشه‌گیر، سرسنگین و خودشیفته باشم.

به گزارش شهرآرانیوز، برد پیت در گفت‌وگو با مجله جی کیو/GQ با اطمینان گفت مشکل پروسوپاگنوزیا یا کوری چهره دارد، اختلالی عصبی که ناتوانی در تشخیص چهره‌ها مشخصه بارز آن است و از هر ۵۰ نفر ۱ نفر به آن دچار می‌شود.

به گفته این ستاره ۵۸ ساله هالیوودی وی در به یاد آوردن و تشخیص چهره‌ها مشکل دارد و این باعث شده سرد و گوشه‌گیر به نظر برسد.

وی در ادامه گفت: هیچکس باورم نمی‌کند. دوست دارم با کسی که مشکل مشابهی دارد ملاقات کنم.
ابتلای برد پیت به کوری چهره هنوز به طور رسمی از سوی هیچ پزشکی تایید نشده است.

این اولین بار نیست که بازیگر فیلم‌های آقا و خانم اسمیت و هفت می‌گوید به اختلال کوری چهره مبتلاست. وی در سال ۲۰۱۳ در مصاحبه با مجله اسکوایر درباره مشکلی که دارد، گفت: خیلی از مردم از من متنفرند چون فکر می‌کنند به آنها بی‌احترامی می‌کنم. به من می‌گویند خودپسندی، می‌گویند مغروری اما خودم هم از وضعی که دارم سردرنمی‌آورم. من نمی‌توانم چهره‌ها را تشخیص دهم.

معلوم نیست آیا برد پیت آزمایش‌های لازم برای تشخیص این اختلال را انجام داده است یا نه اما ابتلای او به این بیماری هنوز به طور رسمی از سوی هیچ پزشکی تایید نشده است.

به نقل از موسسه ملی اختلالات عصبی و سکته، اختلال کوری چهره در مبتلایان مختلف به شکل متفاوتی بروز پیدا می‌کند: برخی نمی‌توانند چهره‌های آشنا را تشخیص دهند، برخی دیگر در تشخیص و تفکیک چهره‌های ناشناس مشکل دارند و گروهی هستند که حتی فرق یک چهره با یک شی را هم نمی‌فهمند. این اختلال ممکن است در اثر سکته مغزی، آسیب به مغز یا برخی از بیماری‌های نورودژنراتیو (زوال عصبی) ایجاد شده یا مادرزادی باشد و از زمان تولد آغاز شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->