دبیر کل حزب الله لبنان: هرگز مقاومت را کنار نخواهیم گذاشت رئیس پارلمان رژیم صهیونیستی: سوریه باید مانند اردن بدون توان نظامی باشد ترور نافرجام جانشین اطلاعات پلیس شهرستان سیب و سوران سیستان و بلوچستان رژیم صهیونیستی به مجروحیت و قطع عضو ۸۷ هزار نظامی اعتراف کرد وزیر دارایی رژیم صهیونیستی: در حال برنامه ریزی برای اخراج روزانه ۵ هزار شهروند فلسطینی غزه هستیم سرلشکر باقری: سال‌هاست که دشمنان سیاست فشار حداکثری را به کار گرفته‌اند اژه‌ای: نباید نگاه سلیقه‌ای و جناحی به قانون داشته باشیم تاکید پزشکیان بر اراده جدی دولت در پیشبرد برنامه توسعه زیرساخت‌های تولید برق خورشیدی سردار تنگسیری: در آینده نزدیک شاهد خلق دستاورد‌های پیشرفته بومی هستیم ترامپ: ترجیح من توافق با ایران است توهمات نتانیاهو بازهم تکرار شد آغاز محاکمه متهمان پشتیبانی از عاملان حملات تروریستی به حرم شاهچراغ (ع) عراقچی به طور سرزده از بخش‌های مختلف وزارت خارجه بازدید کرد استاندار خراسان رضوی: افزایش سهم اعتبارات عمرانی استان با پیگیری‌های جدی مدیران امکان پذیر می‌شود انفجار یک خودرو در تل آویو (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) چین علیه کانادا تعرفه‌های تلافی‌جویانه اعمال می‌کند جزئیات طرح کوچاندن اهالی غزه از زبان وزیر صهیونیست منابع از تیراندازی در نزدیکی کاخ سفید خبردادند آیت الله علم‌الهدی: احتکار کالا‌های اساسی نیازمند برخورد اطلاعاتی قوی است مجلس به موضوع انتشار اوراق طلا ورود کرد انتقاد تند گزارشگر سازمان ملل از اقدامات اسرائیل در کرانه باختری اعلام وصول ۳ سؤال ملی از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مجلس عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: نامه ادعایی ترامپ صرفاً جنگ روانی – سیاسی است | ترفند سیاسی کاخ سفید در مقابل ایران نخ‌نما شده است رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: نظام اسلامی هیچگاه رفتارهای قلدرمآبانه را تأیید نخواهد کرد نتایج یک نظرسنجی؛ فرانسوی‌ها، آلمانی‌ها و انگلیسی‌ها ترامپ را دیکتاتور می‌دانند انتقاد نماینده مردم تربت‌جام در مجلس درباره نحوه اجرای قانون اعطای شناسنامه به فرزندان مادرایرانی نیک‌بین: مصوبه شورای عالی امنیت ملی در رابطه با قانون عفاف و حجاب لازم‌الاجراست حمله اسرائیل به شمال غزه باوجود آتش‌بس
سرخط خبرها

امیر موسوی: ارتش با وجود مشکلات و تحریم‌ها قدرت چندبرابری در دفاع از کشور ایجاد کرده است| دائم در حال رصد تهدیدات هستیم

  • کد خبر: ۱۱۶۸۵۷
  • ۲۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۰
امیر موسوی: ارتش با وجود مشکلات و تحریم‌ها قدرت چندبرابری در دفاع از کشور ایجاد کرده است| دائم در حال رصد تهدیدات هستیم
فرمانده کل ارتش با بیان اینکه خیلی از برجستگی‎‌ها، مزیت‌ها و اقدامات بزرگ ارتش، ناشناخته مانده است، گفت: ارتش با وجود مشکلات و تحریم قدرت چندبرابری برای خود در دفاع از کشور ایجاد کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در حاشیه حضور رییس قوه قضائیه در دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش با اشاره به تاکید حجت‌الاسلام والمسلمین اژه‌ای مبنی بر لزوم بیان بیش از پیش اقدامات مهم و اساسی ارتش برای مردم، گفت: به دلیل فرهنگ سازمانی تحفظ در ارتش، خیلی از برجستگی‎‌ها، مزیت‌ها و اقدامات بزرگ که از روز‌های اول انقلاب اسلامی ایران تا امروز توسط ارتش انجام شده، ناشناخته مانده است که برخی از این اقدامات را ریاست قوه قضاییه در این جلسه و با ملاحظه مستند ارتش انقلابی و ارتباط بر خط فرماندهان نیرو‌های ارتش فهرست‌بندی کردند.

وی با اشاره به اقدامات ارتش در دوران دفاع مقدس افزود: شناساندن شهدای بزرگ و حتی گمنامی  که کار‌های تعیین‌کننده در دوران دفاع مقدس انجام دادند، طراحان جنگ در اتاق‌های عملیات قرارگاه‌ها و فرماندهان بزرگی که عملیات‌های سرنوشت ساز را فرماندهی کردند، از وظایف اصلی ما است.

فرمانده کل ارتش تصریح کرد: پس از دفاع مقدس هم در جبهه مقاومت، ارتش اقداماتی را انجام داده که زمان بیان خیلی از آن‌ها هنوز فرا نرسیده و همان مقدار که بیان شده نیز هنوز به خوبی منتشر نشده، لیکن تشریح آن برای مردم، شیرین و جذاب و الگویی برای نسل‌های آینده خواهد بود که ببینند یک ارتش چگونه در محاصره کامل مشکلات، در تحریم و در سختی‌ها توانست از تمامیت ارضی، استقلال کشور، نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و از مرز‌های کشور دفاع کند و ماموریت خود را به بهترین شکل ممکن انجام دهد و با تمام ضرباتی که در دفاع مقدس خورده بود، دوباره از درون، قدرت چندبرابری برای خود در دفاع از کشور ایجاد کند.

امیر سرلشکر موسوی تاکید کرد: امروز شاهد هستیم که در عرصه‌های مختلفی که برای یک ارتشِ به‌روز و کارآمد نیاز است، ارتش جمهوری اسلامی ایران سرآمد است. بخشی از مواردی که خدمت ریاست محترم قوه قضاییه بیان شد، مردم عزیز هنوز اطلاع ندارند و این‌ها نیز، همه حرف نیست و نمی‌توان ۴۳ سال را در یک مستند ۵۰ دقیقه‌ای خلاصه کرد و البته فرصت طرح خیلی از اقدامات مهم انجام شده نیز در این جلسه وجود نداشت.

وی ادامه داد: وظیفه ما و البته هنرمندان، نویسندگان، رسانه‌ها، صاحبان سخنگاه، ائمه جمعه و  دیگر بزرگواران و دلسوزان است که در  این حوزه فعالیت بیشتری کنند تا دنیا بداند نظامی مانند نظام جمهوری اسلامی ایران، وقتی یک نیروی مسلح آن تحت فرماندهی شخصیتی مانند حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی) قرار می‌گیرد، چگونه می‌تواند برای آیندگان الگو، موفق و سرآمد باشد.

وی ادامه داد:  دائم در حال رصد تهدیدات هستیم و اتفاقات آتی حوزه ماموریتی خود را بر اساس برآورد‌های دقیق اطلاعاتی فهرست می‎‌کنیم و براساس آن خود را آماده می‌کنیم تا ماموریت خود را  به بهترین شکل انجام دهیم.

فرمانده کل ارتش عنوان کرد: ماموریت ارتش جمهوری اسلامی ایران، دفاع از استقلال، تمامیت ارضی و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است و ارتش برای اجرای کامل و صد در صدی این ماموریت، آنچه را از تجهیزات، تربیت نیروی انسانی و انتخاب راهکنش‌ها و راهبرد‌ها لازم دارد، آماده می‌‎کند. این‌ها در رزمایش‌ها تمرین شده و می‌شود و ما خودمان را با توکل به خدای متعال برای روز نیاز آماده کرده ایم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->