ترکیب استقلال برابر آلومینیوم مشخص شد (۹ آبان ۱۴۰۴) | ساپینتو دست به ترکیب برنده نزد آمار فاجعه‌بار تراکتور مقابل پرسپولیس | تنها یک برد در ۶ سال! پخش زنده بازی استقلال و آلومینیوم اراک (۹ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین منچستریونایتد در مسیر مدعی شدن چرا تیم‌های شهرستانی در تهران تمرین می‌کنند؟| لگدمال هویت! خیز حسین‌زاده برای کسب دومین کفش طلای فوتبال ایران نتیجه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال+ ویدیو گل‌ها(۸ آبان ۱۴۰۴) ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال ایران(۸ آبان ۱۴۰۴) پخش زنده بازی تراکتور و پرسپولیس (۸ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ۲ شکست پرهزینه در دوران مدیریت علی خطیر | از موبایل موسوی تا وعده ساخت ورزشگاه ترکیب پرسپولیس مقابل تراکتور با غافلگیری بزرگ کریم باقری آلکنو: صابر یکی از استعداد‌های نادری بود که دیدم حذف ۷ بانوی تکواندوکار ایرانی در مسابقات قهرمانی جهان چه کسی به دنبال تخریب چمن ورزشگاه شهدای شهر قدس است؟ اوسمار اجازه نشستن روی نیمکت را ندارد ادعای عجیب درویش: با اوسمار بعد از هفته پنجم توافق کردم! سکوت اوسمار در فرودگاه تفاوت باقری و پیروانی در حمایت از هاشمیان مرگ مغزی صابر کاظمی تأیید شد (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

واکنش وحید امیری به شایعات از دست دادن جام جهانی

  • کد خبر: ۱۱۶۸۸۸
  • ۲۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۰
واکنش وحید امیری به شایعات از دست دادن جام جهانی
هافبک ملی‌پوش پرسپولیس نسبت به شایعه مربوط به از دست دادن جام جهانی واکنش نشان داد و آن را رد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، وحید امیری هافبک ملی‌پوش پرسپولیس که به دلیل عارضه دیسک کمر تحت عمل جراحی قرار گرفته است، امروز با شایعه عجیبی مواجه شد و در این خصوص اعلام شد که وی قادر به همراهی این تیم در نیم فصل نخواهد بود و به واسطه این موضوع جام جهانی را هم از دست داده است.

امیری که ۲۲ اردیبهشت تحت عمل جراحی دیسک کمر قرار گرفته بود، طبق اعلام پزشک معالج باید مدت سه ماه ریکاوری را پشت سر گذاشته و بعد از آن قادر به انجام تمرینات خواهد بود. اما امروز شایعه‌ای عجیب در خصوص آینده این بازیکن منتشر شده بود. گفته شده که امیری به واسطه مصدومیتی که گریبانگیرش شده قادر به همراهی این تیم در نیم فصل ابتدایی نخواهد بود و حضورش در جام جهانی هم منتفی شده است.

وینگر ملی‌پوش پرسپولیس که برخلاف دو طیف درگیر در ماجرای دراگان اسکوچیچ در حمایت و مخالفت از سرمربی تیم ملی، با انتشار استوری متفاوت خواستار حمایت و همبستگی همه ارکان تیم ملی در آستانه جام جهانی شده بود، اکنون در گفتگو با خبرنگار ما به توضیحی کوتاه در اینباره پرداخته است.

وحید امیری درباره آخرین شرایط خود اینطور توضیح می‌دهد: خوشبختانه طبق روال کارهایم پیش می‌رود و هر روز برنامه فیزیوتراپی دارم. تازه دیروز بود که دو ماه از عملم گذشت و طبق چیزی که جراح به من گفت هنوز یک ماه دیگر تا بازگشت به تمرین زمان لازم است.

وینگر پرسپولیس با رد شایعه مربوط به از دست دادن تمرینات و بازی‌های این تیم در نیم فصل و احتمالا جام جهانی گفت: در واقع پزشک جراح به من گفت که بعد از عمل سه ماه طول می‌کشد تا بتوانم برای تمرین کردن آماده شوم و ممکن است این زمان با یک تاخیر یکی، دو هفته‌ای همراه شود، اما خبری که امروز منتشر شده بود درست نیست و من تلاش می‌کنم با کمک خدا و طبق برنامه برای بازگشت به میادین آماده شوم.

بصام پور، پزشک معالج وحید امیری نیز در این خصوص گفته: ایشان از یک ماه بعد می‌تواند تمرینات فوتبالی‌اش را آغاز کند. همین الان نیز تمرینات بدنسازی خود را انجام می‌دهد، ولی فوتبال ورزشی است که نیاز به استارت‌های قوی دارد؛ به همین دلیل فعلاً امیری تمرینات فوتبالی خود را آغاز نکرده است.
منبع: ورزش ۳

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->