علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد نتانیاهو آتش بس غزه را زیر سوال برد؛ کابینه تصویب کند، آتش بس را قبول می کنیم اعتبارات دهیاری‌های خراسان رضوی افزایش یافت بررسی عملکرد شرکت‌های پتروشیمی با حضور وزرای نفت و تعاون در مجلس معاون عمرانی استانداری خراسان رضوی: جذب صد درصدی اعتبارات عمرانی استان در سال ۱۴۰۴ محقق شد رئیس جمهور مصر: اراده صلح بر منطق جنگ پیروز شد هشدار وزیر دفاع ونزوئلا: نسبت به تهدید بی‌تفاوت نیستیم وزیر اطلاعات: طرح براندازی و تجزیه ایران شکست خورد اجرای آتش‌بس در غزه رسماً آغاز شد زنگ خطر تازه تهدید داعش در اروپا پس از حمله مرگبار منچستر آغاز رسمی مرحله نخست آتش‌بس در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) دیدار و گفت‌وگوی دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی با سفیر ایران در چین سردار طلایی نیک: دشمن در جنگ ۱۲ روزه به دنبال تضعیف ایران قوی بود آغاز عقب‌نشینی ۳ لشکر ارتش رژیم صهیونیستی از شهر غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) گره بزرگ ترانزیت شرق کشور در آستانه بازشدن قرار گرفت | قطار راه‌آهن چابهار – زاهدان تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد معاون‌اول رئیس‌جمهور: برنامه‌های پیشرفت کشور را با اتکا به توان و قابلیت بخش خصوصی اجرا می‌کنیم استقبال جهان و منطقه‌ از توافق آتش‌بس در غزه وزیر ارتباطات: شرکت پست در توانمندسازی اقتصاد دیجیتال و تجارت الکترونیک نقش ایفا می کند ثبت نام از داوطلبان انتخابات هفتمین دوره شوراها چه روزی است؟ تداوم حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه، پس از اعلام توافق آتش‌بس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) یک نماینده مجلس: بهترین راهکار مهار اسنپ‌بک گسترش روابط تجاری با همسایگان است درخواست حماس برای نظارت و تضمین اجرای توافق پایان جنگ اتحادیه اروپا: توافق اسرائیل و حماس پیشرفتی قابل توجه است
سرخط خبرها

بیانیه خانواده شهدای ترور در واکنش به حکم حبس ابد «حمید نوری» در سوئد

  • کد خبر: ۱۱۷۰۴۲
  • ۲۳ تير ۱۴۰۱ - ۲۰:۲۶
بیانیه خانواده شهدای ترور در واکنش به حکم حبس ابد «حمید نوری» در سوئد
سازمان مردم نهاد «بنیاد هابیلیان» متعلق به خانواده شهدای ترور کشور در واکنش به صدور حکم حبس ابد برای «حمید نوری» شهروند ایرانی مقیم سوئد بیانیه سرگشاده صادر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، در بخش‌هایی از این بیانیه آمده است: بسیار قابل تأسف است که دادستانی سوئد از همان ابتدا به طور آشکار رویه‌ای کاملا سیاسی و جانبدارانه در این پرونده اتخاذ کرد؛ به گونه‌ای که علاوه بر حضور تروریست‌ها به عنوان شاکی و شاهد، حتی جلسات دادگاه را برای مدت دو هفته در مقر گروه تروریستی مجاهدین خلق در آلبانی برگزار کرد تا روند شهادت دروغین و فریب کارانه اعضای این گروه تروریست را تسهیل کند و نشان دهد بدون توجه به اسناد متعدد بین المللی که درباره این گروه تبهکار منتشر شده است و بدون مطالعه آن‌ها و ماهیت اعضای این گروه و پیشینه آنها، تریبون را در اختیار تروریست‌های جانی قرار داده است.

متن کامل این بیانیه را در ادامه می‌خوانید:

«اعلام حکم ناعادلانه و سیاسی دستگاه قضایی سوئد علیه آقای حمید نوری شهروند ایرانی که بیش از ۳۲ ماه در شرایط غیرانسانی و ضدحقوق بشری در سوئد بازداشت و زندانی است، دور از انتظار نبود.

دادستانی سوئد بر مبنای اظهارات و ادعا‌های واهی تعدادی از اعضای گروه تروریستی مجاهدین خلق (منافقین) و بدون انجام رویه‌های متعارف قانونی و حقوقی و تحقیقات کافی اقدام به بازداشت غیرقانونی این شهروند ایرانی نمود. بخش قابل توجهی از شاکیان و شاهدان که اظهارات کذب و هماهنگ شده‌ای را در دادگاه مطرح کردند اعضای همان گروه تروریستی هستند. متأسفانه دادگاه طی ۹۲ جلسه، با دادن تریبون به اعضای این گروه تروریستی که براساس اسناد متقن داخلی و بین المللی و حافظه تاریخی ملت ایران هزاران شهروند را در عملیات مختلف قتل، آدم ربایی، بمب گذاری، شکنجه، تیراندازی و... ترور کرده اند اعتبار و حیثیت دستگاه قضایی سوئد را زیر سؤال برد.

بسیار قابل تأسف است که دادستانی سوئد از همان ابتدا به طور آشکار رویه‌ای کاملا سیاسی و جانبدارانه در این پرونده اتخاذ کرد؛ به گونه‌ای که علاوه بر حضور تروریست‌ها به عنوان شاکی و شاهد، حتی جلسات دادگاه را برای مدت دو هفته در مقر گروه تروریستی مجاهدین خلق در آلبانی برگزار کرد تا روند شهادت دروغین و فریب کارانه اعضای این گروه تروریست را تسهیل کند و نشان دهد بدون توجه به اسناد متعدد بین المللی که درباره این گروه تبهکار منتشر شده است و بدون مطالعه آن‌ها و ماهیت اعضای این گروه و پیشینه آنها، تریبون را در اختیار تروریست‌های جانی قرار داده است، آن هم گروهی که در سال ۲۰۰۷ درخواست‌های پناهندگی اعضای آن در سوئد به دلیل سوابق عضویت در گروه تروریستی مورد توجه قرار گرفت و ملاحظات محدود کننده برای پناهندگی این افراد در سوئد درنظر گرفته شد.

دادگاه ظالمانه آقای نوری، رخداد‌ها و همه قطعات این پرونده، استقلال و بی طرفی دادگاه را به شدت زیر سؤال برده است. خانواده قربانیان ترور ایران، در چندین نامه به مقامات قضایی و دادستانی سوئد و همچنین دیدار با سفیر پادشاهی سوئد در تهران، ضمن انتقاد از رویه قضایی تأسف برانگیز دادگاه، اعلام آمادگی کرده بودند تا به عنوان قربانیان اقدامات تروریستی سازمان مجاهدین خلق و افراد مطلع در این دادگاه حضور داشته باشند؛ اما متأسفانه با بی توجهی دستگاه قضائی مواجه گردیدند.

به هر روی و تحت چنین شرایط ظالمانه و نامتعارفی، حکم دادگاه علیه یک هموطن و شهروند ایرانی صادر شد؛ حکمی که به باور بسیاری از حقوقدانان و کارشناسان، مهر تأییدی بر رفتار سیاسی و جانبدارانه دادگاه می‌زند.

خانواده قربانیان ترور ایران پس از ۳۲ ماه بازداشت آقای نوری و تعامل ضدحقوق بشری با ایشان از جمله حبس طولانی انفرادی و ضرب و شتم و محرومیت طولانی مدت از ارتباط و دیدار با خانواده که ناشی از دروغ پردازی و فریب کاری یک گروه تروریستی است؛ رأی اعلامی دادگاه را فاقد اعتبار حقوقی می‌داند و روند نامتعارف دادگاه را پشتیبانی دادستانی از یک گروه تروریستی قلمداد می‌کند.

 خانواده بزرگ ۱۷۰۰۰ قربانی تروریسم در ایران، همچنین این حق را برای خود محفوظ می‌دارد که از این پس به طور جدی و مستمر نسبت به آگاهی بخشی درباره سازمان تروریستی مجاهدین خلق و رویه جانبدارانه دادستانی سوئد و دستگاه قضائی این کشور از این گروه و اطلاع رسانی به افکار عمومی بین المللی و همچنین سوئد اقدام کند.

 بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور) ۱۴ ژولای ۲۰۲۲»

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->