افزایش خطر ابتلا به آسم در زنان شب‌کار عدم تولید برخی مواد غذایی و آرایشی باعث قاچاق این محصولات شده است کشف روغن زیتون با طعم ماده مخدر شیشه در فرودگاه! برای سیاه نشدن دندان کودک پس از مصرف قطره آهن چه کنیم؟ افزایش ۲ درصدی آمار تلفات جاده‌ای خراسان رضوی در بهار ۱۴۰۴ شیوه های ساده و هوشمندانه صرفه‌جویی آب در منزل | چطور قطره ها را دریابیم؟ ازسرگیری پرواز‌های عراق به ایران از فردا سه‌شنبه (۲۴ تیر ۱۴۰۴) جاده چالوس تا اطلاع ثانوی مسدود شد (۲۳ تیر ۱۴۰۴) رویداد دانشجویی «هکاتون» در مشهد برگزار می‌شود | الگویی تازه برای حل مسئله با خلاقیت نسل جوان بازگشت تنها زن ایرانی محبوس در زندان‌های عمان، به کشور بازداشت زورگیر فضای مجازی در تهران (۲۳ تیر ۱۴۰۴) رئیس سازمان بهزیستی کشور: مرحله جدید برنامه‌های اجتماع‌محور در بیش از ۵ هزار محله کشور آغاز خواهد شد بررسی ابهامات والدین درباره سوءمدیریت آزمون سمپاد | آزمون پر حاشیه اعضای باند اعطای تسهیلات بانکی با کلاهبرداری از ۲۷۰ شهروند، دستگیر شدند لغو پروازهای ترکیش‌ ایرلاین به کشور تکذیب شد تکذیب شایعات درباره انفجار در فرودگاه شهید هاشمی نژاد مشهد (۲۳ تیر ۱۴۰۴) | دود مشاهده‌شده، ناشی از سوزاندن علف‌های هرز بود هشدار رئیس مرکز حراست سازمان سنجش در خصوص عضویت در کانال‌های متخلف کنکور نشانه‌های تخم‌مرغ فاسد کدام‌اند؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۳ تیر ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر دمای ۴۰ درجه باشند پاداش پایان‌خدمت و حقوق بازنشستگی چگونه محاسبه می‌شود؟ کف و سقف آن چقدر است؟ سهم تأثیر سوابق تحصیلی در کنکور ۱۴۰۴ چند درصد است؟ چرا پرداخت مابه‌التفاوت حقوق فروردین بازنشستگان تأمین اجتماعی به تأخیر افتاده است؟ اهدای عضو بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۳ تیر ۱۴۰۴) توزیع ابهام‌آمیز انسولین در داروخانه‌های مشهد | کمبود انسولین در سایه بدهکاری‌ بیمه‌ها به داروخانه‌ها ۳۷ هزار زوج در ۱۲ روز جنگ تحمیلی به خانه بخت رفتند ناسالم‌ترین نوع روغن برای سلامت قلب کارگران و بازنشستگان در نامه‌ای سرگشاده به قالیباف: استقلال تأمین اجتماعی را برگردانید داوطلبان نوبت دوم کنکور در خراسان رضوی برای دریافت کارت ورود به جلسه خود اقدام کنند بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی چگونه و چقدر کمک‌هزینه ازدواج دریافت می‌کنند؟
سرخط خبرها

تولیت آستان قدس رضوی: آزادی زنان زندانی جرائم غیرعمد باید تا آخرین نفر ادامه پیدا کند

  • کد خبر: ۱۱۷۰۴۳
  • ۲۳ تير ۱۴۰۱ - ۲۰:۳۸
تولیت آستان قدس رضوی: آزادی زنان زندانی جرائم غیرعمد باید تا آخرین نفر ادامه پیدا کند
تولیت آستان قدس رضوی در مراسم اختتامیه آزادی ۱۱۰ مادر و بانوی معسر زندانی بر ادامه پیدا کردن سنت حسنه آزادی زندانیان زن جرایم غیر عمد تا پایان آخر زندانی زن تاکید کرد.

مهدی صبوری نیک| شهرآرا نیوز، حجت الاسلام و المسلمین احمد مروی؛ تولیت آستان قدس رضوی در مراسم اختتامیه آزادی ۱۱۰ مادر و بانوی معسر زندانی که در سالن همایش های بنیاد پژوهش های حرم مطهر رضوی برگزار شد، اظهار کرد: شما نیز باید از آنچه که دوست دارید انفاق کنید چرا که نکته مهمی که وجود دارد این است که انفاق هدیه به خداوند است و نباید گاهی از آنچه که دوست نداریم و به نوعی جنس کهنه و از مد افتاده و غیر مرغوب است اتفاق کنیم.

وی به آیه ۹۲ سوره مبارکه آل عمران که خداوند متعال در این سوره می فرمایید هرگز به نیکی نمی رسید تا زمانی که از آنچه دوست می دارید انفاق کنید اشاره کرد و افزود: انسان وقتی به مال و اموال خود دلبستگی داشته و حتی برای آسیب به مالش تحمل ندارد به خاطر این وابستگی به مال بی تابی می‌کند در حالی که مسیر کمال در قدم گذاشتن روی تعلقات نفسانی اش است.
تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه در آیات و روایات توصیه به انفاق برای رهایی انسان از تعلقات و وابستگی به دنیا شده است، گفت: مسیر حرکت مان به سوی خدا با این نگاه توحیدی هموار می شود و هر چه انفاق کنید خدا بر آن آگاه است.

حجت الاسلام والمسلمین مروی با بیان اینکه اول باید به خویشاوندان خود بخشش کنید، یاداور شد : حضرت زهرا در شب عروسی پیراهن خویش را به مستمند بخشید و سیره امامان ما اینگونه بوده است.

وی گفت:عظمت آزادی این زندانیان بسیار زیاد است، کانون خانواده ای از متلاشی شدن نجات یافته و حضور مادر باعث گرمی خانواده خواهد شد.

مروی ادامه داد: نجات و آزادی یک زندانی زن نجات یک خانواده و فرزندان خانواده و پیشگیری از بزهکاری و انحراف آنان است.


وی در خاتمه ابراز امیدواری کرد که این سنت حسنه آزادی زندانیان زن جرائم غیرعمد تا پایان آخرین زندانی ادامه پیدا کند و افزود: انشالله روزی جشن پایان زندانی زن جرائم غیر عمد باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->