دیدار هیئت رژیم صهیونیستی با نمایندگان آمریکا در دوحه پاپ لئو: تمام تلاش خود را برای تحقق صلح جهانی به کار خواهم گرفت | معرفی واتیکان به‌عنوان میانجی درگیری‌های جهانی شهادت ۲۰ فلسطینی دیگر درپی حملات رژیم صهیونیستی | شمار کل شهدا به ۵۲ هزار و ۹۲۸ نفر رسید (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام حمایت تمام‌قد ریاض از مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۵ شرط مهم ترامپ برای عادی‌سازی روابط با سوریه فرانسه: زمان فشار ویرانگر اقتصادی بر روسیه فرا رسیده است لاوروف: روسیه به دنبال گسترش روابطش با جهان اسلام است جزئیات تازه از سفر پوتین به ایران ترامپ راهی دوحه شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعضای کابینه چهاردهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟ (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس مجلس اندونزی خواستار پایان جنگ غزه شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعتراضات گسترده مردم ژاپن به حضور وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در کشورشان + فیلم روایتی از دیدار دست‌اندرکاران کنگره شهدای امدادگر با رهبر انقلاب قالیباف: حرف‌های دیشب ترامپ نشان داد که او در توهم به‌سر می‌برد | ایران دنبال سلاح هسته‌ای نیست + فیلم رهبر کره‌شمالی بر تقویت توان نظامی کشورش بر پایه پهپادها تأکید کرد واکنش عراقچی به اظهارات شب گذشته ترامپ + فیلم توضیحات عراقچی درباره آخرین اخبار مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا + فیلم وزیر نفت: برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین نداریم دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا، تثبیت مواضع و امید به توافق سخنگوی دولت خطاب به ترامپ: ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست + فیلم ترامپ و جولانی دیدار کردند + تصاویر رئیس کمیسیون مجلس: چرا باید ویلاهای استان مازندران همه برق داشته باشند اما برق کارخانه سیمان و واحدهای تولیدی قطع شود؟ ظهوریان: درباره لوایح پالرمو و CFT، به نظر نمایندگان دوره فعلی مجلس توجه شود، نه نمایندگان مجلس دهم جزئیات مذاکرات مستقیم حماس و آمریکا فاش شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله پهپاد‌های رژیم صهیونیستی به یک خودرو در جنوب لبنان (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حملات موشکی گردان‌های القدس به شهرک‌های صهیونیست‌نشین (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعطیلی دوباره فرودگاه بن‌گوریون در پی حمله موشکی یمن + فیلم (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) مخالفت شورای امنیت با طرح آمریکایی - صهیونیستی درباره ارسال کمک به غزه (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نگرانی سازمان جهانی بهداشت از افزایش موارد آبله میمون

  • کد خبر: ۱۱۷۰۹۸
  • ۲۴ تير ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۹
نگرانی سازمان جهانی بهداشت از افزایش موارد آبله میمون
موارد ثبت شده ابتلا به آبله میمون در جهان و به‌ویژه در اروپا از ۱۰ هزار مورد گذشت و همین امر کمیته اضطراری سازمان جهانی بهداشت را به تشکیل جلسه واداشت.

به گزارش شهرآرانیوز، به‌نقل از خبرگزاری فرانسه، کمیته اضطراری سازمان جهانی بهداشت پنجشنبه آینده به‌منظور تعیین تدابیر ویژه برای مقابله با اوج‌گیری شیوع آبله میمیون در ۶۰ کشور جهان و بیش از همه در منطقه اروپا، تشکیل جلسه می‌دهد.

در بیانیه سازمان جهانی بهداشت آمده است که کمیته باید در مورد «جدیت موارد آبله میمون» و اعلام «وضعیت اضطراری سلامت عمومی در ابعاد بین‌المللی» که بالاترین سطح هشدار این سازمان محسوب می‌شود، تصمیم‌گیری کند.

این نشست برای دومین بار تشکیل می‎شود؛ در نشست نخست در ۲۳ ژوئن (۲ تیر) این کمیته اعلام افزایش سطح هشدار را نپذیرفته بود. اما این بار تعداد موارد ثبت شده ابتلا به آبله میمون در ۶۰ کشور و به ویژه در اروپا افزایش یافته و از مرز ۱۰ هزار مورد ابتلا گذشته است.

تدروس ادهانوم قبریسوس دبیرکل سازمان جهانی بهداشت بار‌ها در مورد گسترش این بیماری در بخش‌هایی از دنیا که جزو مناطق بروز معمول این بیماری نبوده اند، ابراز نگرانی کرده و کشور‌های درگیر را به اتخاذ تدابیر مناسب برای محدود کردن گسترش بیماری فراخوانده است.

وی روز سه‌شنبه در نشست خبری خود در ژنو گفت: مجدداً تأکید می‌کنم که باید برای متوقف کردن انتقال ویروس تلاش کنیم و به دولت‌ها توصیه کنیم که ردیابی تماس را برای نظارت و مهار ویروس و نیز قرنطینه افراد مبتلا انجام دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->