شرکت متا می‌خواهد برای مصرف برق مراکز داده و هوش‌ مصنوعی‌اش انرژی هسته‌ای بخرد ادوبی اپلیکیشن اندروید فتوشاپ را به‌صورت آزمایشی منتشر کرد بسته‌های ویژه همراه اول ویژه عرفه تا اربعین ۱۴۰۴ + روش فعالسازی بخش زیادی از ثروت ۲۰۰ میلیارد دلاری بیل گیتس برای توسعه آفریقا صرف می‌شود به‌کارگیری پهپادها و هوش مصنوعی برای رصد حریم تهران خبرهایی از دردست‌ساخت‌بودن نسخه چندنفره بازی مرد عنکبوتی چین اولین ربات انسان‌نمای نظافت‌گر هتل را رونمایی کرد + فیلم آیا XChat همان‌قدر که ایلان ماسک ادعا می‌کند امنیت دارد؟ نامه وزارت اقتصاد به رئیس‌جمهور درباره ممنوعیت همکاری داروخانه‌ها با پلتفرم‌های توزیع دارو مایکروسافت قوانین ویندوز ۱۱ برای پورت‌های USB-C را تغییر داد بهرام عکاشه، نخستین استاد زلزله‌شناسی ایران درگذشت NotebookLM: ده نکته طلایی برای استادشدن در ابزار قدرتمند گوگل + راهنما به‌زودی امکان پرداخت با ریال دیجیتال در فروشگاه‌های اینترنتی فراهم می‌شود معرفی بازی Tofu Drifter + دانلود اندروید و IOS هشدار مایکروسافت به کاربران اپلیکیشن Authenticator: رمزهای عبور خود را ذخیره کنید واردات همه برند‌های گوشی همراه آزاد شد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) شرکت ایکس سرویس پیام‌رسان XChat را برای برخی کاربران فعال کرد نمونه ارتقایافته ماهواره کوثر آماده پرتاب می‌شود واکنش ایلان ماسک به اضافه‌شدن گراک به تلگرام: هنوز قراردادی امضا نشده است! گوگل: برای حل مشکل خالی‌شدن سریع باتری در اندروید اینستاگرامتان را آپدیت کنید!
سرخط خبرها

اپل بازهم متهم شد

  • کد خبر: ۱۱۷۵۲۶
  • ۲۶ تير ۱۴۰۱ - ۱۹:۵۵
اپل بازهم متهم شد
اپل دوباره هدف یک شکایت قضایی دیگر قرار گرفته است، شرکت Sonrai Memory مدعی شده که کوپرتینویی‌ها دو پتنت متعلق به این شرکت را نقض کرده‌اند و باید به آن‌ها غرامت بپردازند.

به گزارش شهرآرانیوز، شرکت Sonrai Memory Limited با ثبت شکایتی در دادگاه منطقه غرب تگزاس مدعی شده که اپل دو پتنت این شرکت را زیر پا گذاشته است. عنوان یکی از این پتنت‌ها «چندپردازنده تراشه با چند سیستم عامل» است و تاریخ ثبت آن به سال ۲۰۰۵ برمی‌گردد. پتنت دوم «مدار شارژ متغیر با بار پویا» نام دارد و در سال ۲۰۰۴ به ثبت رسیده است.

بر اساس اطلاعاتی که در این شکایت به ثبت رسیده، Sonrai Memory مدعی است که محصولات زیادی از اپل تا آیفون ۶ و ۶ پلاس، نسل پنجم آیپد، تمامی نسل‌های آیپد پرو و برخی از مدل‌های مک‌بوک ایر و پرو این پتنت‌ها را نقض کرده‌اند. این شرکت ادعا می‌کند که اپل با استفاده از تراشه‌های سری A، سری M و سری T پتنت اول آن‌ها را نادیده گرفته است. نقض پتنت دوم به دای حافظه فلش SK Hynix NAND در برخی از این دستگاه‌ها برمی‌گردد.

Sonrai Memory از اپل غرامت می‌خواهد

شاکی در این پرونده درخواست غرامت کرده و خواستار برگزاری دادگاهی در این رابطه شده است. اپل تاکنون بار‌ها با پرونده‌های قضایی مختلف در زمینه نقض پتنت‌ها روبرو شده و برخی از آن‌ها به اصطلاح «پتنت ترول» بوده‌اند. پتنت ترول به شرکت‌هایی گفته می‌شود که صرفا برای درآمدزایی سعی می‌کنند کمپانی‌های دیگر را به نقض پتنت‌های خود متهم کنند.

Sonrai Memory از ماه ژوئیه ۲۰۲۱ با ادعا‌های مشابهی از وسترن دیجیتال، گوگل، سامسونگ، ال‌جی، لنوو و چند شرکت دیگر هم شکایت کرده بود. از سوی دیگر، این شرکت عملا هیچ محصول یا خدماتی تولید نکرده و صرفا نگهدارنده این پتنت‌هاست. در نتیجه می‌توان حدس زد که با یک پتنت ترول دیگر طرف باشیم.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->