حق سرانه درمان بیمه‌شدگان صاحبان مشاغل آزاد ۲۳۵ هزار تومان اعلام شد ماجرای مفقود شدن زن جوان در بلوار توس مشهد چه بود؟ قتل همسایه به‌خاطر پول شارژ ! تذکر ۵۵ نماینده مجلس به وزیر تعاون درباره کمک هزینه معیشت معلولان انجام نخستین عمل جراحی ضایعه عروقی مغز از طریق ورید چشمی در بیمارستان قائم (عج) لحظه به لحظه با ردیابی قاتل الهه حسین‌نژاد؛ از ردیابی موبایل دوم تا آخرین کارت به کارت جزئیات از برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ دستگیری عاملان کلاهبرداری ۲.۵ میلیون دلاری در مشهد انتقاد متخصصان از «بستن دهان با چسب»، یک ترفند اشتباه هنگام خواب که بسیار محبوب شده! کشف دپوی ۶۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) کدام کیسه، ایمنی بیشتری برای نگهداری غذا دارد؟ معاون علمی رئیس جمهور خبر داد: صادرات تجهیزات پزشکی به ۶۰ کشور ارتباط بدنسازی با مرگ ناگهانی ناشی از حمله قلبی سرگردانی ۱۲ ساعته مسافران آبادان پارس ایر در مشهد | اتوبوس جایگزین هواپیما شد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) هشدار محیط زیست خراسان رضوی درباره وقوع آتش در طبیعت درخواست نماینده مردم اصفهان در مجلس برای تشکیل ستاد احیای زاینده‌رود مجموعه تاریخی «چغازنبیل» خوزستان به نام دولت سند خورد انتقاد نماینده مجلس از کنکور دومرحله‌ای رئیس موسسه تحقیقات آب کشور: چهار سال گرم در پیش است کمبود نیروی انسانی یکی از مشکلات محیط زیست گلستان است تذکر عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در خصوص نحوه اعطای وام ازدواج بهترین سن برای تزریق واکسن پاپیلوما چه زمانی است؟ نظارت کامل وزارت بهداشت بر تولید تا عرضه محصولات آرایشی چند توصیه برای تقویت و رشد مجدد ابرو‌ها بخش‌های وی‌آی‌پی بیمارستان‌های دولتی به بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری اضافه شدند جزئیات قتل هانیه بهبودی، ورزشکار فریمانی، از زبان دادستان عمومی و انقلاب فریمان | قاتل دستگیر شد معاون محیط زیست دریایی سازمان محیط زیست: ۵۰ درصد آب‌شیرین‌کن‌های دنیا در خلیج‌فارس و دریای سرخ متمرکز است تبر در دست گل فروش
سرخط خبرها

شیوه شناسایی کلاهبرداران در نرم افزار "شاد"

  • کد خبر: ۱۱۷۵۵۷
  • ۲۷ تير ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۶
شیوه شناسایی کلاهبرداران در نرم افزار
مدیر فنی شبکه شاد با اشاره به کلاهبرداری هکرها از طریق اپلیکیشن شاد، از کاربران این پیام‌رسان خواست تنها به کاربری‌هایی که "تیک آبی" دارند توجه کنند و سایرین را به عنوان پشتیبان شاد قبول نکنند و هیچ گونه اطلاعاتی در اختیارشان نگذارند.

به گزارش شهرآرانیوز، علی کاظم‌زاده در پاسخ به پرسشی مبنی بر نحوه شناسایی و مقابله با هکرها و کلاهبرداری در پوشش پشتیبان «شاد»اظهار کرد: تیم فنی و پشتیبانی شاد در هماهنگی کامل با پلیس فتا و نهادهای نظارتی به صورت روزانه استعلام‌ها و گزارش‌هایی را ردوبدل می‌کنند.

وی افزود: تمام موارد تخلف که در این اپلیکیشن رخ می‌دهد و احیانا کلاهبرداری‌هایی که به اسم پشتیبان یا ادمین شاد و حتی دیده شده به اسم وزیر آموزش و پرورش و مواردی از این دست رخ می‌دهد را به پلیس فتا اعلام می‌کنیم و آنها پیگیری های لازم و اقدامات قضایی مربوط را انجام می‌دهند و به نتیجه می‌رسانند.

مدیر فنی شبکه شاد با بیان اینکه روال شناسایی این افراد به این صورت است که یا کاربرها گزارش می‌دهند و یا در سرچ ماشینی توسط گروه شاد مشخص می‌شوند گفت: در اولین اقدام، کاربری افراد مسدود می‌شود و اطلاعات لازم در اختیار پلیس فتا قرار می‌گیرد.

کاظم‌زاده درباره اقدامات انجام شده پیرامون ارتقای امنیت شبکه شاد نیز گفت: گزینه ورود دو مرحله‌ای به شاد را فعال کرده‌ایم و تمام کاربرها می‌توانند رمز مجددی را علاوه بر رمز ورود اصلی خودشان دریافت و استفاده کنند که همانند تاییدهای دومرحله‌ای اپلیکیشن‌هایی نظیر تلگرام و واتساپ است.

وی ادامه داد: علاوه بر این، بارها اعلام کرده‌ایم و باز هم از کاربران درخواست می‌کنیم که تنها به کاربری‌هایی که تیک آبی دارند توجه کنند و سایرین را به عنوان پشتیبان شاد قبول نکنند و هیچ گونه اطلاعاتی در اختیارشان نگذارند.

مدیر فنی شبکه شاد افزود: همکاران ما - در صورت نیاز- با حساب‌های کاربری که تیک آبی دارند به کاربرها پیام می‌دهند و گرنه در شرایط عادی هیچ نیازی به پیام دادن به کاربرها نیست و معمولا هم این اتفاق بعد از تماس تلفنی می‌افتد؛ به این معنا که همکاران ما با کاربر به علت مشکلی که دارد تماس تلفنی می‌گیرند و اگر نیاز بود برای راهنمایی ممکن است در شاد با اکانت پشتیبان دارای تیک آبی به او پیام دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->