انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد تمدید شد چگونه خطر چاقی دوران کودکی را پیش‌بینی کنیم؟ فیش حقوقی خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی چه زمانی بارگذاری می‌شود؟ کشف محموله قرص مخدر و سیگار قاچاق در کاشمر (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) عمل لیزیک چشم، موجب بهبود و افزایش کیفیت دید در افراد می‌شود پلیس: بیش از ۱۲۰۰ خودروی مسروقه در اردیبهشت ۱۴۰۴ کشف شد انتقاد مدیرعامل تأمین اجتماعی از افزایش صوری دستمزد‌ها در دو سال آخر بیمه‌پردازی چهار نفر از حجاج خراسان رضوی دعوت حق را لبیک گفتند (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) همسان‌سازی حقوق بازنشستگان باید به‌طور کامل، دقیق و بدون تبعیض اجرا شود با خواص شگفت‌انگیز توت سفید آشنا شوید! استقرار آزمایشی دستگاه پرتودهی پیشرفته در سازمان انتقال خون ایران چرا برخی دچار ریزش سکه‌ای مو می‌شوند؟ انتقال ویروس HPV از استخر واقعیت ندارد پیش‌بینی هواشناسی کشور امروز (چهارشنبه، ۲۱ خرداد ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور طی فردا جمع آوری و دستگیری ۶۷۲ معتاد و خرده فروش در مشهد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) حکم اعدام شرور مسلح «عباس کورکوری» اجرا شد + فیلم مادر بلاگرهای اینستاگرامی قاتلان مادرانگی‌های شما! مهلت انتخاب رشته دانشجو معلمان تمدید شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری شرور قمه کش در فردیس کرج (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) شوهرم فقط دنبال شغل مدیریتی است، طلاق می‌خواهم مهریه عجیب و غریب دختر جوان در ازدواج با پیرمرد ۸۲ ساله دستگیری پزشک قلابی | قربانی‌شدن زن میانسال در کلینیک زیبایی غیرمجاز از گاوصندوق ضدسرقت تا شلیک به تعقیب‌کننده |جزئیات هولناک سرقت‌های مسلحانه شمال تهران پشت پرده قتل هولناک همسر؛ از سوءظن تا تیغ قصابی! مرگ ۲ جوان گنابادی به علت غرق شدگی در استخر کشاورزی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ۵ کشته و ده‌ها زخمی در حمله‌ای مرگبار به مدرسه‌ای در اتریش + فیلم بارش باران در انجام پرواز‌های فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد خللی ایجاد نکرد چگونه نسخه الکترونیکی داروی خود را مشاهده کنیم؟ آیا افسردگی بدون مصرف دارو درمان می‌شود؟
سرخط خبرها

محدودیت حجاج برای حمل «آب زمزم» در پرواز

  • کد خبر: ۱۱۷۵۸۴
  • ۲۷ تير ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۹
محدودیت حجاج برای حمل «آب زمزم» در پرواز
رییس ستاد مکه به زائرانی که درحال برگشت به ایران هستند، توصیه کرد از حمل وسایل ممنوعه در داخل کابین هواپیما و انتقال آب زمزم به قسمت بار خودداری کنند.

اکبر رضایی درحالی که به خروج تدریجی زائران از شهر مکه اشاره کرد، گفت: بیش از ۵ هزار و ۳۰۰ نفر از حجاج ایرانی از فرودگاه جده به کشور بازگشته‌اند و سایر حجاج نیز در روزهای آینده از فرودگاه جده و مدینه عازم کشور می‌شوند.

رییس ستاد مکه افزود: بازگشت زائران ایرانی به کشور تا روز ششم مرداد ماه ادامه دارد.

به گفته او، در حال حاضر حدود ۲۷هزار و۴۰۰ زائر در سرزمین مکه حضور دارند و در روزهای آینده نیز بخشی از زائران به مدینه و بخش دیگر از طریق فردوگاه جده به کشور باز می‌گردند.

رضایی با بیان این‌که وضعیت پرواز زائران از فرودگاه جده مطلوب است، گفت: زائران باید به برخی توصیه‌ها، مانند به همراه نبردن وسایل ممنوعه در داخل هواپیما و وزن بارها در کیف‌های دستی برابر با دستورالعمل‌های ارسالی به کاروان ها دقت کنند.

او درباره مقررات حمل آب زمزم نیز توضیح داد: زائران فقط می‌توانند به تعداد بسیار محدود، آب زمزم بسته‌بندی شده (در بسته کوچک) در ساک دستی خود در هواپیما همراه داشته باشند و به هیچ وجه اجازه همراه داشتن و بردن آب زمزم در قسمت بار به هر شکلی داده نمی‌شود.

رضایی تاکید کرد: زائران برای جلوگیری از معطلی و همچنین رعایت مقررات تعیین شده حتما به دستورالعمل‌های مربوط به بار توجه جدی داشته باشند.

رییس ستاد مکه افزود: زائران توجه داشته باشند که اشیایی همانند قیچی، ناخن‌گیر، چاقو، برخی انواع اسباب‌بازی و اشیایی که در اصل جزو اشیاء ممنوعه هستند را در ساک دستی داخل هواپیما همراه نبرند و آن را در داخل چمدان یا کیف بار خود بسته‌بندی کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->