غزه، طولانی‌ترین و پرهزینه‌ترین جنگ تاریخ رژیم صهیونیستی رسانه عبری: حماس کنترل نوار غزه را مجددا به دست گرفت حماس خروج رهبران خود از غزه را «بی‌معنا» دانست هلاکت یک نظامی رژیم صهیونیستی عراقچی: هیچ اعتمادی به رژیم صهیونیستی نیست | بنیان طرح ابراهیم خائنانه است ده‌ها کشته و زخمی در درگیری ارتش پاکستان با نیرو‌های طالبان در مرز افغانستان حضور ویتکاف و دختر ترامپ در جمع شهرک‌نشینان صهیونیست صلح در خاورمیانه، آشوب در واشنگتن! ایلان ماسک: دولت آمریکا اصلاح‌ناپذیر است متکی: ایران رسماً خروج از برجام را اعلام کند استقبال ایران و پاکستان از توقف نسل‌کشی در غزه معاون اول قوه قضاییه: کاهش یا حذف کامل فسادها با اصلاح ساختارها صورت می‌پذیرد بایدن تحت درمان سرطان است (۱۹ مهر ۱۴۰۴) دولت ترامپ همچنان در تعطیلی | ۴ هزار کارمند آمریکایی در یک روز اخراج شدند مصر میزبان کنفرانس بین‌المللی بازسازی غزه پرونده «فساد چای دبش» با پیگیری جدی سازمان بازرسی کشور به سرانجام رسید زلنسکی در تماس با ترامپ: امیدوارم جنگ با روسیه متوقف شود غزه و فلسطین؛ محور گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و پاکستان نوبل صلح در سایه سیاست | برنده نوبل صلح، یار نزدیک نتانیاهو از آب درآمد عضو شورای شهر کرمانشاه دستگیر شد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) جزئیات جلسه مشترک عراقچی و کمیسیون اصل ۹۰ مجلس؛ از حقابه هیرمند تا واکنش قاطع به مسئله حاکمیت جزایر سه‌گانه نماینده پارلمان لبنان: اسرائیل به دنبال شروع یک جنگ جدید است ۲ عامل بازدارنده برای حمله احتمالی آمریکا و اسرائیل به ایران ویدئو | منافقین چگونه از شیوه تخلیه اطلاعات تلفنی استفاده می‌کنند؟ هشدار استاندار خراسان رضوی درباره سرانه درمانی مشهد | سفر رئیس‌جمهور به استان به‌زودی انجام می‌شود پزشکیان: نباید هیچ تعللی در ترخیص پنل‌های خورشیدی از گمرک صورت گیرد یمن اسرائیل را تهدید کرد | می‌خواهید دوباره به پناهگاه‌ها بروید؟
سرخط خبرها

نگرانی‌ها از بحران کم آبی در کابل

  • کد خبر: ۱۱۷۷۶۱
  • ۲۸ تير ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۳
نگرانی‌ها از بحران کم آبی در کابل
وزارت آب و انرژی طالبان اعلام کرد که به دلیل کاهش سطح آب‌های زیر زمینی کابل با بحران کم آبی مواجه شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ وزارت انرژی و آب طالبان اعلام کرد که شهر کابل به بحران کم آبی روبرو بوده و سطح آب‌های زیرزمینی در سال جاری تا سه‌ونیم متر کاهش یافته است.

«عزیز الرحمان عزیز»، رییس آب‌های زیرزمینی وزارت انرژی و آب، گفت: «به دلیل محدودیت بودجه پروژه ساخت سد للندر شروع نشده و به همین دلیل مشکلاتی برای تامین آب ایجاد شده است.»

از طرف دیگر مردم کابل نیز می‌گویند که دسترسی به آب سالم در پایتخت بسیار دشوار شده است.

احمد که در کابل زندگی می‌کند در این باره گفت: «روزی چند مرتبه برای خرید آب سالم به مراکز فروش مراجعه می‌کنم، اما به دلیل ازیاد جمعیت خرید آب با دشواری زیاد همراه شده است.»

اهالی منطقه خیرخانه کابل نیز می‌گویند که به دلیل خشک شدن چاه آب در این منطقه مجبورند آب مورد نیاز خود را از مراکز فروش در سطح شهر خریداری کنند.

از طرف دیگر، مراکز فروش آب نیزاعلام کردند که شمار افرادی که به دنبال خرید آب هستند، نسبت به سال‌های گذشته افزایش زیادی داشته است.

میرویس، فروشنده آب، گفت: «امسال آب زیاد می‌فروشیم و آب نیز نظر به سال‌های دیگر بسیار پایین آمده است.»

به گفته وزارت انرژی و آب، افزایش جمعیت، مصرف زیاد آب‌های زیرزمینی، تغییرات آب و هوا از عوامل عمده کمبود آب در کابل عنوان شده است.

این در شرایطی است که مقامات طالبان اعلام کردند که براثر بارش شدید باران و جاری شدن سیل طی یک هفته گذشته ۶۳ نفر جان باخته و بیش از ۱۲ هزار منزل مسکونی آسیب دیده است.

این وزارتخانه گفته است که براثر سیل در ۱۲ ولایت این کشور طی هفته گذشته ۶۳ نفر جان باخته و ۸۰ نفر مصدوم شدند.

وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طبیعی افزوده که بارش شدید باران و سرازیر شدن سیلاب‌های ویرانگر خسارات هنگفت مالی نیز برجا گذاشته است.

براساس آمار این وزارتخانه ۱۲ هزار منزل مسکونی به صورت جزئی یا کامل و ۱۲ هزار هکتار زمین تخریب شده و ۲ هزار دام نیز تلف شدند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->