توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اردوغان: تفاوتی میان داعش، پ.ک.ک و گروه‌های تجزیه طلب نیست

  • کد خبر: ۱۱۷۷۹۹
  • ۲۹ تير ۱۴۰۱ - ۰۰:۳۱
اردوغان: تفاوتی میان داعش، پ.ک.ک و گروه‌های تجزیه طلب نیست
رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه در نشست خبری اجلاس آستانه گفت: در این اجلاس تاکید کردیم که بحران و درگیری ها در سوریه پایان یابد. ما هیچ تفاوتی میان گروههای تروریستی از داعش تا پ.ک.ک و گروههای تجزیه طلب نمی بینیم.

به گزارش شهرآرانیوز، نشست خبری سران کشورهای ضامن روند آستانه با حضور روسای جمهور ایران، روسیه و ترکیه برگزار شد.

رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه در این نشست خبری گفت: ما در این اجللاس فعالیت‌های خود برای ایجاد فضای صلح و ثبات در سوریه را بار دیگر بررسی کردیم تا به راه حل سیاسی برسیم.

وی با بیان اینکه فرمت روند آستانه موثرترین اقدامی است که راه حل سیاسی را در این زمینه تسهیل می‌کند،  افزود: در نشست آستانه بار دیگر بر عزم راسخ خود بر انجام این فعالیت‌ها تأکید کردیم.

رئیس جمهور ترکیه اظهار داشت: بحث تروریست هم موضوع دیگر این نشست بود و میان سازمان های پژاک، ی.پ.گ و پ.ک.ک هیچ تفاوتی نمی‌بینیم. قبول نمی‌کنیم از یکی به عنوان ابزار استفاده و با دیگری مبارزه شود.

رئیس جمهور ترکیه با بیان اینکه باید یک بار دیگر در سوریه صلح و آرامش برقرار شود، گفت: هدف اصلی ما در اجلاس آستانه پایان دادن به تراژدی انسانی در سوریه است.

اردوغان با بیان اینکه در مذاکرات و گفتگوها روند اجرای توافقات قبلی هم بررسی شد، گفت: این سازمان‌های تروریستی مشکل اصلی همه ما است که هدفشان تجزیه خاک ترکیه است. در این زمینه هم فکر هستیم که تنها از طرق راه حل سیاسی بحران سوریه قابل حل است.

وی افزود: به شرکای خود در روند آستانه گفتیم روند مذاکرات سیاسی برای رسیدن به راه حل پایدار تسریع یابد.

رئیس جمهور ترکیه ادامه داد: فعالیت‌های کمیته قانون اساسی هر چه زودتر باید به نتیجه برسد.

وی تاکید کرد: این روند باید در چارچوب پارامترهای سازمان ملل به نتیجه برسد. بند ۲۲۵۴ قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل باید در سوریه عملی و صلح و ثبات بار دیگر در سوریه حاکم شود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->