اینفوگرافی | مشخصات و ویژگی‌های پهپاد آرش ۲ انتصاب سرتیپ پاسدار سیدمجید موسوی به فرماندهی نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همه چیز درباره موشک بالستیک «خیبر» (خرمشهر-۴) + مشخصات، ویژگی‌ها و عکس موافقت رهبر معظم انقلاب با عفو و تخفیف مجازات جمعی از محکومان (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) اسامی سردارانی که در حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند ۱۷۵ کشته و زخمی در حملات موشکی ایران به رژیم صهیونیستی (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: پاسخ ایران به اسرائیل نشان داد که ساختار دفاعی و نظامی جمهوری اسلامی به افراد وابسته نیست ترامپ: ما همه چیز را می‌دانستیم | مذاکرات متوقف نشده است سردار شکارچی: وعده صادق ۳ نسبت به گذشته کوبنده‌تر بود + فیلم کنعانی: تقسیم نقش آمریکا با اسرائیل در تجاوز به ایران روشن است افشاگری میدل‌ایست‌آی درخصوص کمک آمریکا به اسرائیل رئیس شورای عالی استان‌ها: جمهوری اسلامی ایران این بار به گونه دیگری به رژیم صهیونیستی پاسخ خواهد داد شهادت سرداران ربانی و محرابی در حمله رژیم صهیونیستی (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) همه‌چیز درباره پهپاد آرش ۲ ارتش | دوربرد‌ترین پهپاد انتحاری جهان + تصویر انهدام اهدافی در اسرائیل با پهپادهای آرش ارتش جمهوری اسلامی ایران رسانه عبری: بزرگی کلاهک‌های انفجاری موشک‌های ایرانی شوکه کننده است بازگشایی حریم هوایی اردن به روی پروازهای ورودی و خروجی زبان بدن سخنگوی ارتش اسرائیل وقتی که با دستانی لرزان از انتقام ایران می‌گوید + فیلم جزئیات انفجار بامداد شنبه (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) در فرودگاه مهرآباد ۷۰ زخمی در حملات تلافی‌جویانه ایران علیه رژیم صهیونیستی هلاکت ۲ صهیونیست در حمله موشکی ایران به ریشون لتسیون سفیر ایران در دیدار با مقام وزارت خارجه انگلیس، خواستار محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی شد خبرگزاری تاس روسیه: بیش از ۱۵۰ هدف در سرزمین‌های اشغالی مورد اصابت قرار گرفتند نخعی راد: به پشتوانه مردم، از این شرایط عبور می‌کنیم آنتونیو گوترش خواستار توقف حملات در منطقه شد (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) سران ایتالیا و فرانسه با بن‌سلمان درباره ایران تلفنی صحبت کردند (۲۴ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

واکنش شدید مقامات عراقی به حمله ترکیه| هادی العامری خواستار بسته‌شدن فوری مرز عراق با ترکیه شد

  • کد خبر: ۱۱۷۹۶۳
  • ۳۰ تير ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۸
واکنش شدید مقامات عراقی به حمله ترکیه| هادی العامری خواستار بسته‌شدن فوری مرز عراق با ترکیه شد
رئیس ائتلاف الفتح عراق حمله ارتش ترکیه به منطقه کردستان را محکوم کرد و خواستار تعطیلی فوری مرز با ترکیه شد.

به گزارش شهرآرانیوز، «هادی العامری» رئیس ائتلاف الفتح در بیانیه‌ای حمله ترکیه به منطقه کردستان عراق را به‌شدت محکوم کرد.

هادی العامری به دنبال حمله ترکیه به منطقه کردستان، خواستار تعطیلی فوری مرز  عراق با ترکیه شد.

براساس گزارش خبرگزاری عراق، رئیس ائتلاف الفتح اعلام کرد: حمله هوایی ترکیه علیه غیرنظامیان به یکی از مراکز گردشگری در شهر «زاخو» که منجر به شهادت و زخمی‌شدن ده‌ها غیرنظامی شد و در میان قربانیان اجساد کودکانی نیز وجود دارد، را بشدت محکوم می‌کنیم.

وی در ادامه تاکید کرد: این فاجعه نیز در ادامه تجاوزات مستمر ترکیه علیه عراق است؛ چراکه ترکیه به تجاوزات خود علیه عراق از طریق حملات هوایی، توپخانه‌ای و یورش‌های زمینی ادامه می‌دهد.

العامری در ادامه افزود: در مقابل این جنایت ترکیه ما تنها به محکومیت بسنده نمی‌کنیم؛ بلکه برای حفظ کشور و جان ملت باید موضع ملی اتخاذ کنیم و ما از دولت می‌خواهیم که فورا مرز‌های خود با ترکیه را ببندد و فعالیت شرکت‌های ترک در عراق را متوقف کند.

وی تاکید کرد: هر گونه سهل‌انگاری از سوی دولت عراق  در اتخاذ اقدامات بازدارنده برای ممانعت از تجاوزات و حمایت ملت عراق در برابر این تعدی را همدستی و شراکت در این تجاوز تلقی کرده و تأکید می‌کنیم که هر کسی در این جنایت فجیع سکوت کرده یا آن را نادیده بگیرد و یا برای توجیه آن تلاش کند، همدست متجاوزان قاتل است و مرتکب خیانتی علیه وطن و ملت خود می‌شود که نابخشودنی است.

چهارشنبه حمله توپخانه‌ای ترکیه به یک اقامتگاه توریستی در شهر زاخو در استان دهوک منجر به جان باختن ۸ نفر و زخمی شدن ۲۳ نفر دیگر شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->