آمار ضعیف اسکوچیچ مقابل پرسپولیس جریان مافیایی برای دور کردن سیدجلال از پرسپولیس رقم عجیب قرارداد گل‌محمدی با فولاد پشت پرده جدایی امیری از پرسپولیس نتیجه بازی استقلال و آلومینیوم اراک در لیگ برتر(۹ آبان ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| بی رقیب در صدر ویدئو| خلاصه بازی استقلال و آلومینیوم اراک(۹ آبان ۱۴۰۴) ترکیب استقلال برابر آلومینیوم مشخص شد (۹ آبان ۱۴۰۴) | ساپینتو دست به ترکیب برنده نزد آمار فاجعه‌بار تراکتور مقابل پرسپولیس | تنها یک برد در ۶ سال! پخش زنده بازی استقلال و آلومینیوم اراک (۹ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین منچستریونایتد در مسیر مدعی شدن چرا تیم‌های شهرستانی در تهران تمرین می‌کنند؟| لگدمال هویت! خیز حسین‌زاده برای کسب دومین کفش طلای فوتبال ایران نتیجه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال+ ویدیو گل‌ها(۸ آبان ۱۴۰۴) ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال ایران(۸ آبان ۱۴۰۴) پخش زنده بازی تراکتور و پرسپولیس (۸ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ۲ شکست پرهزینه در دوران مدیریت علی خطیر | از موبایل موسوی تا وعده ساخت ورزشگاه ترکیب پرسپولیس مقابل تراکتور با غافلگیری بزرگ کریم باقری آلکنو: صابر یکی از استعداد‌های نادری بود که دیدم حذف ۷ بانوی تکواندوکار ایرانی در مسابقات قهرمانی جهان
سرخط خبرها

شکسته شدن رأی ویلموتس علیه تیم ملی و فدراسیون فوتبال تکذیب شد؟

  • کد خبر: ۱۱۸۱۳۷
  • ۰۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۴:۱۸
شکسته شدن رأی ویلموتس علیه تیم ملی و فدراسیون فوتبال تکذیب شد؟
وکیل فدراسیون فوتبال در خصوص پرونده ویلموتس اطلاعات جدیدی منتشر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، روزبه وثوق احمدی درمورد مباحث مطرح شده نسبت به شکسته شدن رای پرونده مارک ویلموتس و تقلیل این حکن از حدود شش میلیون یورو به حدود دو میلیون یورو و البته تاکید فدراسیون فوتبال روی این موضوع که تاکنون هیچ نامه‌ای در این خصوص دریافت نکرده است، اظهار داشت: واقعیت این است من به عنوان وکیل پرونده که مسئولیتش را در دیوان داوری ورزش برعهده دارم، تاکنون هیچ ابلاغی مبنی بر صدور رای دریافت نکرده‌ام. موارد مطرح شده گمانه زنی رسانه‌ها و خبرنگاران محترم بوده است.

وی درمورد زمان صدور رای پرونده در دادگاه CAS گفت: واقعیت این است صدور رای خیلی از پرونده‌هایی مطروح در دیوان داوری ورزش به تاخیر افتاده است. نمونه‌اش همین پرونده استراماچونی که بازهم یک ماه دیگر به تاخیر افتاد. جلسه رسیدگی به پرونده فدراسیون فوتبال ایران و مارک ویلموتس تیر سال گذشته برگزار شد، اما صدور رای چندین مرتبه به تاخیر افتاد. تقریبا ۲۰ تا ۲۵ روز قبل دادگاه CAS اخطاری برای ما فرستاد تا تتمه هزینه دادرسی را پرداخت کنیم تا پس از آن رای ابلاغ شود. ما هم مبلغ را پرداخت کردیم.

وکیل فدراسیون فوتبال در پرونده مارک ویلموتس در گفتگو با شبکه خبر اضافه کرد: این گمانه زنی‌ها بیشتر به این جهت مطرح می‌شود که رسانه‌ها مطلع شده‌اند رای به احتمال زیاد پس از پرداخت هزینه رسیدگی ابلاغ خواهد شد.

وثوق احمدی درمورد اینکه آیا به شکسته شدن رای امیدوار است، گفت: خیلی امیدوار هستم حکمی که از طرف کمیته وضعیت فیفا صادر کرده بود شکسته بشود. امیدوارم این اتفاق بیفتد و تلاش بسیار زیادی به شکل گروهی انجام شده است.

وی درخصوص اینکه آیا احتمال می‌دهد در صورت شکسته شدن رای مبلغ به نصف یا یک سوم تقلیل پیدا کند یا مقدار دیگری از آن حدود شش میلیون و ۳۰۰ هزار یورو کسر خواهد شد، توضیح داد: هیچ چیز مشخص نیست و این موضوع در حد گمانه زنی است. تا زمانی که رای صادر و ابلاغ نشود نمی‌توان گفت رای نصف خواهد شد یا در کل چه مبلغی کم می‌شود.

 

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->