انتقاد نماینده مجلس از کنکور دومرحله‌ای رئیس موسسه تحقیقات آب کشور: چهار سال گرم در پیش است کمبود نیروی انسانی یکی از مشکلات محیط زیست گلستان است تذکر عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در خصوص نحوه اعطای وام ازدواج بهترین سن برای تزریق واکسن پاپیلوما چه زمانی است؟ نظارت کامل وزارت بهداشت بر تولید تا عرضه محصولات آرایشی چند توصیه برای تقویت و رشد مجدد ابرو‌ها بخش‌های وی‌آی‌پی بیمارستان‌های دولتی به بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری اضافه شدند جزئیات قتل هانیه بهبودی، ورزشکار فریمانی، از زبان دادستان عمومی و انقلاب فریمان | قاتل دستگیر شد معاون محیط زیست دریایی سازمان محیط زیست: ۵۰ درصد آب‌شیرین‌کن‌های دنیا در خلیج‌فارس و دریای سرخ متمرکز است تبر در دست گل فروش انتشار ۲ عنوان دیگر از دانشنامه محیط زیست با هدف آموزش حفاظت از طبیعت به نوجوانان آغاز ثبت‌نام امریه سربازی در دانشگاه‌ها از امروز (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۸ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما در استان طی امروز نامه سرگشاده جمعی از بازنشستگان تأمین اجتماعی درباره بانک رفاه به مدیرعامل سازمان (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) مشهد طی ۲ سال آینده در تامین درختان شهری خودکفا خواهد شد وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری ۶۰ میلیون تومان شد | زمان ثبت نام اعلام شد انسداد جاده چالوس از امشب تا فردا (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) هدایت تحصیلی چه فایده‌ای برای دانش‌آموزان دارد؟ شرایط برگزاری مجازی کلاس‌های دانشگاه‌ها در تابستان ۱۴۰۴ جزئیاتی از خنثی‌سازی ۴ عملیات انفجاری داعش در ۴ استان کشور «انبه» میوه مفید برای سلامت قلب زنان ممنوعیت سگ‌گردانی در کاشمر ذرت، انرژی‌‌بخش طبیعی برای کودکان و بزرگسالان تزریق بیش از ۲۰۰ هزار دُز واکسن پنج‌گانه به کودکان در مشهد و خراسان رضوی برنامه‌های جدید سازمان حفاظت محیط زیست برای حفظ محیط دریایی قند کدامیک در ایجاد دیابت مؤثرتر است؛ نوشیدنی‌ها یا غذا‌های جامد؟ سلول‌های خورشیدی بر بام مدارس با هزینه خیرین راه‌اندازی می‌شوند ثبت‌نام آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش آغاز شد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دانشجویان ایرانی خارج از کشور، بخشی از قدرت جمهوری اسلامی ایران هستند

  • کد خبر: ۱۱۸۲۱۹
  • ۰۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۵
دانشجویان ایرانی خارج از کشور، بخشی از قدرت جمهوری اسلامی ایران هستند
مشاور وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه قدرت ایران اسلامی ترکیبی از قدرت معنایی و سخت است، گفت: دانشجویان ایرانی خارج از کشور، بخشی از قدرت جمهوری اسلامی ایران هستند.

مهدی بی‌باک | شهرآرانیوز، سعید خطیب‌زاده در شانزدهمین همایش اساتید و دانشجویان ایرانی خارج از کشور که در محل هتل جم مشهد برگزار شد، اظهار کرد: دنیای جدید دنیای دیجیتال است و به معنای اعم کلمه معانی خاص خود را دارد.
مشاور وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه امروز دنیا در حال تغییر است و شما دانشجویان فرصت‌های گوناگونی دارید، افزود: ما به عنوان ایران و جمهوری اسلامی ایران موظف هستیم جایگاه خود را در این عرصه تغییرات به دست بیاوریم.
وی با بیان اینکه نظام بین‌الملل نظام کنش و واکنش است، تصریح کرد: تا پیش از این توانایی و قدرت کنش را نداشتیم اما به برکت جمهوری اسلامی ایران توان کنش را پیدا کردیم و در حال اقدام در عرصه جهانی هستیم.
خطیب زاده با طرح این پرسش مبنی بر اینکه اگر شما دانشجویان؛ تصمیم گیران جمهوری اسلامی ایران بودید دوس داشتید در بیرون مرزها چه تصویری از ایران بسازید؟، گفت: پاسخ این سوال نمایش قدرت جمهوری اسلامی ایران است چراکه دشمن امروز جمهوری اسلامی ایران را به عنوان یک تهدید می‌بیند.
وی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران امروز هویتی به ایران کهن بخشید که در تراز و مقیاس جهانی این کشور را قوی کرد‌. لذا باید گفت قدرت ایران اسلامی ترکیبی از قدرت معنایی و سخت است و دانشجویان ایرانی خارج از کشور، بخشی از قدرت جمهوری اسلامی ایران هستند.
مشاور وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پایان خواستار شد: نظام جمهوری اسلامی ایران حتما باید در نظام بین‌الملل ترجمه و تبیین شود.
لازم به ذکر است؛ در حاشیه این همایش کتاب تاریخ شفاهی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان ایرانی در هند رونمایی شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->