فغانی: در برخورد با ترامپ طبق پروتکل عمل کردم| ایرانی‌ام و از پایان جنگ خوشحالم فدراسیون پرسپولیس و استقلال را غافل‌گیر کرد ملی پوش ایسلندی به هاشمیان نه گفت پرسپولیس منتظر پیشنهاد رسمی استقلال| مهری هم آبی‌پوش می‌شود ملی پوش آفریقایی در آستانه انتقال به پرسپولیس اتفاق عجیب در پرسپولیس: به گندوز پول بدهید تا برود! دورسون در آستانه ترک اردوی پرسپولیس اختیار تام هاشمیان به کاپیتان‌های پرسپولیس انصاری، معاون بی اختیار در پرسپولیس عمری از سفر به ترکیه جا ماند؟ پروژه برکناری جویباری و اعضای هیئت مدیره استقلال کلید خورد قطر وارد میدان شد | المپیک هدف جدید دوحه نه عجیب ساپینتو به آل‌کثیر موضع‌گیری رسمی پرسپولیس در پرونده بیرانوند | خبری از توافق با تراکتور نیست فدراسیون دوومیدانی حاشیه جدید ملی‌پوشان در کره جنوبی را تکذیب کرد از سنگ صدا درآمد، از حدادی نه شریفی: خیلی تنها بودیم نامه رسمی آذربایجان برای کشتی‌گیر ایرانی تاجرنیا: استقلال مشکل مدیریت دارد! اماکن ورزشی شهرداری مشهد فردا (چهارشنبه، یکم مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است
سرخط خبرها

تیم ملی والیبال چه زمانی به ایران باز می گردد؟

  • کد خبر: ۱۱۸۲۶۳
  • ۰۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۶
تیم ملی والیبال چه زمانی به ایران باز می گردد؟
تیم ملی والیبال ایران پس از حضوری شایسته و افتخارآفرین در لیگ ملت‌ها ۲۰۲۲، ساعت ۲۲ یکشنبه دوم مرداد از طریق فرودگاه امام خمینی (ره) وارد کشور می‌شود.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، کاروان تیم ملی والیبال ایران که هشتم خرداد تهران را برای اردوی برون مرزی صربستان و حضور در لیگ ملت‌ها ۲۰۲۲ ترک کرده بود، ساعت ۲۲ یکشنبه دوم مرداد بعد از سفری طولانی و ۵۷ روزه از طریق فرودگاه امام خمینی (ره) وارد کشور می‌شود.
مردان والیبال ایران در این مدت علاوه بر اردوی برون مرزی صربستان در هفته‌های اول تا سوم مرحله گروهی در کشور‌های برزیل، بلغارستان و لهستان به مصاف حریفان خود رفتند و با هفت برد و ۲۰ امتیاز در رتبه هفتم جدول قرار گرفتند و سهمیه حضور در مرحله نهایی را به دست آوردند.
شاگردان بهروز عطایی همچنین در مرحله یک چهار نهایی لیگ ملت‌ها در شهر بولونیا ایتالیا به مصاف لهستان رفتند و به‌رغم نمایشی تحسین برانگیز مغلوب تیم نخست رده‌بندی جهان شدند تا از راه‌یابی به مرحله نیمه‌نهایی لیگ ملت‌ها بازبمانند.
مردان والیبال ایران ساعت ۸ و ۵۰ دقیقه فردا (یکشنبه دوم مرداد) به وقت تهران از فرودگاه بولونیا راهی فرانکفورت خواهند شد و پس از ۶ ساعت و ۳۰ دقیقه توقف در این فرودگاه، ساعت ۱۴:۲۵ به وقت محلی فرانکفورت را به سمت فرودگاه امام خمینی (ره) ترک خواهند کرد و ساعت ۲۲ روز یکشنبه دوم مرداد وارد تهران می‌شوند.
شاگردان بهروز عطایی در این مدت در سیزده مسابقه حضور داشتند و با هفت پیروزی رتبه هفتم لیگ ملت‌ها را به دست آوردند تا صعودی ۵ پله‌ای نسبت به دوره گذشته این رقابت‌ها داشته باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->