سارقین حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور ! این دمنوش‌ها را بخورید تا گرمازده نشوید عمل پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) چگونه از بروز سنگ کیسه صفرا جلوگیری کنیم؟ آبونمان متغیر تلفن ثابت! مصرف غذا‌های «پُرچرب» در تابستان به حداقل برسد زائران اربعین از غذا‌های خشک و کنسروی استفاده کنند توصیه‌های تخصصی برای پیاده‌روی ایمن در مسیر اربعین اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟ دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم! درمان گرمازدگی حدود ۳۰۰۰ زائر اربعین در خاک ایران | انتقال ۶۷ نفر از زائران از عراق به کشور بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وقوع دو زلزله ۵.۷ و ۵.۸ ریشتری در هرمزگان (۱ مرداد ۱۴۰۱) + جزئیات

  • کد خبر: ۱۱۸۲۹۱
  • ۰۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۱:۲۴
وقوع دو زلزله ۵.۷ و ۵.۸ ریشتری در هرمزگان (۱ مرداد ۱۴۰۱) + جزئیات
زمین‌لرزه‌ای ۵.۷ ریشتری در عمق ۱۰ کیلومتری زمین باز هم بندر خمیر را لرزاند.

به گزارش شهرآرانیوز، این زمین لرزه در بندرعباس هم احساس شد و خروج مردم از خانه ها را به دنبال داشت.

گزارش مقدماتی زمین‌لرزه اول

بزرگی: ۵.۷
محل وقوع: مرز خلیج فارس، هرمزگان و جزیره قشم - حوالی بندر خمیر (هرمزگان)
تاریخ و زمان وقوع به وقت محلی: ۱۴۰۱/۰۵/۰۱، ۲۰:۳۷:۴۶
طول جغرافیایی: ۵۵.۳۲
عرض جغرافیایی: ۲۶.۷۳
عمق زمین‌لرزه: ۱۰ کیلومتر

نزدیک‌ترین شهرها:
۳۶ کیلومتری بندر خمیر (هرمزگان)
۴۰ کیلومتری کنگ (هرمزگان)
۴۷ کیلومتری بندر لنگه (هرمزگان)

نزدیکترین مراکز استان:
۱۰۸ کیلومتری بندرعباس
۴۲۲ کیلومتری شیراز


گزارش مقدماتی زمین‌لرزه دوم

بزرگی: ۵.۸
محل وقوع: مرز خلیج فارس، جزیره قشم و هرمزگان - حوالی بندر خمیر (هرمزگان)
تاریخ و زمان وقوع به وقت محلی: ۱۴۰۱/۰۵/۰۱، ۲۰:۳۹:۰۶
طول جغرافیایی: ۵۵.۳۵
عرض جغرافیایی: ۲۶.۶۷
عمق زمین‌لرزه: ۹ کیلومتر

اعزام فوری تیم‌های ارزیاب و خانه‌های هلال به مناطق زلزله زده‌

رئیس سازمان امدادونجات هلال‌احمر از وقوع دو زلزله بزرگ در استان هرمزگان خبر داد و گفت: به محض وقوع زلزله تیم‌های ارزیاب و خانه‌های هلال به مناطق زلزله زده اعزام شدند.

وی افزود: ساعت ۲۰:۳۷ یک زلزله ۵.۷ ریشتری در عمق ۱۰ کیلومتری و ساعت ۲۰:۳۹ زلزله دیگری با قدرت ۵.۸ ریشتر در عمق ۹ کیلومتری حوالی بندر خمیر در استان هرمزگان را لرزاند. با توجه به عمق و شدت زلزله بلافاصله با دهیاری‌ها تماس گرفته شده و طبق مختصات کانون زلزله تیم‌های ارزیاب و خانه‌های هلال برای بررسی و امدادرسانی به حادثه‌دیدگان اعزام شدند.

زلزله مردم بندرعباس را به خیابان‌ها کشاند

زمین لرزه‌های امشب در حوالی بندر خمیر موجب شده مردم بندرعباس از خانه‌ها خارج و در خیابان‌ها حاضر شوند.

حضور مردم در خیابان‌ها موجب ایجاد ترافیک در برخی نقاط مانند خیابان دانشگاه و مصطفی خمینی (ره) شده است.

وقوع دو زلزله ۵.۷ و ۵.۸ ریشتری در هرمزگان (۱ مرداد ۱۴۰۱) + جزئیات

هرمزگان روی نوار زلزله | زلزله ۴ و ۳.۸ ریشتری در بندرخمیر

بزرگی: ۳.۸
محل وقوع: مرز خلیج فارس و هرمزگان - حوالی بندر خمیر (هرمزگان)
تاریخ و زمان وقوع به وقت محلی: ۱۴۰۱/۰۵/۰۱، ۲۰:۵۹:۰۹
طول جغرافیایی: ۵۵.۳۳
عرض جغرافیایی: ۲۶.۷۷
عمق زمین‌لرزه: ۱۹ کیلومتر

محل وقوع: مرز خلیج فارس، هرمزگان و جزیره قشم - حوالی بندر خمیر (هرمزگان)
تاریخ و زمان وقوع به وقت محلی: ۱۴۰۱/۰۵/۰۱، ۲۱:۰۳:۱۵
طول جغرافیایی: ۵۵.۳۶
عرض جغرافیایی: ۲۶.۷۶
عمق زمین‌لرزه: ۸ کیلومتر

هنوز آماری از خسارت های زلزله در دسترس نیست

سلحشور مدیرعامل هلال احمر استان هرمزگان گفت: اين زمين لرزه در نزديکی همان موقعیتی بود که دو هفته قبل لرزیده بود. تا این لحظه هنوز آماری از خسارت ها و تلفات نداریم.

 

زلزله هرمزگان تلفات جانی نداشت

فرماندار قشم در گفتگوی تلویزیونی گفت: با پیگیری‌هایی که صورت گرفت زلزله خسارت جانی و مالی نداشته است و آسیب بیشتر در حد ترک خوردگی دیوارها بوده است.

وی افزود: همه تیم‌های ارزیاب و هلال احمر آمادگی کامل را در صورت اتفاق دیگری دارند و مستقر هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->