قیمت طلا و سکه چقدر است؟ (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ ) تکان شدید قیمت‌ها در بازار خودرو | این خودرو ۱۰۰ میلیون تومان ارزان شد + جدول برنج ایرانی گران شد | جدول قیمت انواع برنج در اردیبهشت ۱۴۰۴ تفاهم گازی بزرگ ایران و روسیه | واردات سالانه ۵۵ میلیارد مترمکعب گاز از مسیر آذربایجان توصیه رئیس اتحادیه طلا به خریداران | مردم منتظر کاهش بیشتر قیمت‌ها هستند قیمت طلای ۱۸عیار امروز (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تغییر ۳۶۴ هزار تومانی قیمت طلا باز هم ریخت | نرخ جدید طلای جهانی امروز (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) تأکید استاندار خراسان رضوی؛ لزوم استفاده حداکثری از برند شهر جهانی گوهرسنگ‌ها برای توسعه اقتصادی استان بانک طلا در خراسان رضوی راه‌اندازی می‌شود | پیش‌بینی جذب حداقل ۱۲ هزار میلیارد تومان سرمایه در «مشهداینوکس» و «مشهدفارکس» احداث نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی در کاشمر آغاز شد جزئیات فروش اینترنتی محصولات سایپا از دوشنبه (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نفت: ظرفیت تجارت ایران و روسیه فراتر از ارقام کنونی است ۱۰۰ درصد اراضی ملی و کشاورزی استان حدنگاری شد| شمارش معکوس برای تکمیل حدنگاری ۱۱ میلیون هکتار اراضی خراسان رضوی وزیر نفت وارد مسکو شد | پاک نژاد در کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه شرکت می‌کند خاموشی در تابستان ۱۴۰۴ حتمی شد | اعمال سختگیرانه‌ترین تنبیه‌ها برای ادارات پرمصرف استان پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) احتمال سقوط قیمت طلا در پی مذاکرات آمریکا و چین زمان عرضه بنزین سوپر اعلام شد هشدار بانک مرکزی | واریز وجه در معاملات به حساب نفر سوم پولشویی است بهره‌برداری از ۲۹۶ مگاوات نیروگاه برق خورشیدی در خراسان رضوی | چشم‌انداز تولید ۳۰۰۰ مگاوات برق تجدیدپذیر در استان+ویدئو بررسی شرایط خرید ملک با موجودی ۳ تا ۵ میلیارد تومان در مشهد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول تفویض حداکثری اختیارات «ساتبا» به خراسان رضوی وصول بیش از یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال عوارض آلایندگی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده در خراسان رضوی معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی خبر داد: وجود ۱۴۰۰ طرح نیمه‌تمام در خراسان رضوی توقف فروش آرد به نانوایان آزادپز بورس وارد فاز احتیاط شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) سهمیه کالای همراه مسافر تا پایان فصل بهار ۱۴۰۴ تعیین شد صدور پروانه بهره‌برداری از ۶ معدن در غرب خراسان رضوی
سرخط خبرها

معاون وزیر امور خارجه: صادرات کالا‌های دانش‌بنیان کشور در بهار امسال به ۸۳۶ میلیون دلار رسید

  • کد خبر: ۱۱۸۳۲۳
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۹
معاون وزیر امور خارجه: صادرات کالا‌های دانش‌بنیان کشور در بهار امسال به ۸۳۶ میلیون دلار رسید
معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه گفت: در سه ماهه نخست امسال صادرات کالا‌های شرکت‌های دانش‌بنیان کشور به ۸۳۶ میلیون دلار رسیده و این در حالی است که در سال گذشته حجم صادرات کالا‌های این شرکت‌ها ۴۰۰ میلیون دلار بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی صفری که در راس هیئتی برای تبادل نظر با استاندار، مدیران و بازرگانان خراسان رضوی به مشهد سفر کرده بود در جمع اعضای اتاق بازرگانی مشهد افزود: وزارت امور خارجه با همکاری سایر وزارتخانه‌ها و پارک‌های علم و فناوری به طور ویژه پیگیر توسعه صادرات خدمات فنی، مهندسی و محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان است.

وی با اشاره به زمینه‌های گسترش روابط اقتصادی خارجی استان خراسان رضوی با تاکید بر توسعه صادرات به کشور‌های مختلف به ویژه همسایه، توسعه صادرات محصولات دانش‌بنیان و توسعه گردشگری سلامت را مورد بررسی قرار داد.

معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه به تشریح برنامه‌های کاری اقتصادی این وزارتخانه در خصوص پیگیری توسعه صادرات کالا‌ها و تولیدات داخلی و به ویژه صدور خدمات فنی مهندسی به ویژه صادرات تولیدات شرکت‌های دانش‌بنیان که مورد تاکید مقام معظم رهبری نیز هست پرداخت.

صفری افزود: وزارت امور خارجه با هماهنگی وزارت صنعتف معدن و تجارت پیگیر افزایش تعداد رایزنان بازرگانی ایران در خارج از کشور است ضمن این که وزارت امور خارجه دوره‌های فشرده آموزش برای کارشناسان اقتصادی که قصد عزیمت به ماموریت و انجام فعالیت در نمایندگی‌های وزارت امورخارجه در خارج از کشور را دارند برگزار کرده است تا ضمن به روزآوری اطلاعات اقتصادی کارشناسان با سفر آن‌ها به ۲۰ استان کشور از نزدیک با ظرفیت‌های اقتصادی کشور آشنا شوند تا به محض ورود به محل ماموریت و شناسایی فرصت‌های اقتصادی کشور مقصد، پیگیر صادرات کالا و خدمات فنی مهندسی شرکت‌های ایران به کشور‌های هدف باشند.

وی تاکید کرد: وزارت امور خارجه پیگیر توسعه روابط اقتصادی با کشور‌های همسایه و کشور‌های اروپایی و آفریقایی و آمریکای لاتین است و تمامی سفرا و روسای نمایندگی‌های وزارت امور خارجه در خارج از کشور آماده ارائه خدمات به بازرگانان شرکت‌های ایرانی در راستای توسعه صادرات محصولات ایرانی به ویژه صادرات خدمات فنی و مهندسی و شرکت دانش‌بنیان هستند و دولت سیزدهم دولت همکاری‌های اقتصادی با اولویت کشور‌های همسایه و توسعه صادرات و واردات با اولویت ارزآوری است.

معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه گفت: هم اکنون اولویت با افزایش مراودات ترانزیتی با کشور‌های همسایه است و سیاست ما همکاری اقتصادی ۱۰۰ درصدی با افغانستان است همچنین اولویت کاری ما ارائه خدمات برای تولیدات مشترک شرکت‌های دانش‌بنیان در خارج از کشور است.

بازرگانان شرکت کننده در این نشست نیز موضوعات و مشکلات خود را در بخش‌های صادرات کالا و خدمات فنی مهندسی با معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه مطرح کردند و پیگیری و مساعدت وزارت امور خارجه در روند توسعه روابط اقتصادی استان خراسان رضوی را خواستار شدند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->