رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور در مشهد: در حال حاضر قانون اجازه تعطیلی رسمی پنج‌شنبه‌ها را نمی‌دهد خطیب‌زاده: آمریکا با اقدامات خود صلح جهانی را در معرض تهدید جدی قرار داده است تسلیت فرمانده کل سپاه در پی درگذشت سردار افشار رژیم صهیونیستی: بازگشایی گذرگاه رفح به تعویق افتاد استاندار خراسان رضوی: شرایط کنونی بازار، نقش تعزیرات را حیاتی‌تر کرده است نشریه آمریکایی پالتیکو: پاکستان، جمهوری آذربایجان و اندونزی احتمالاً به غزه نیرو می‌فرستند رئیس ستاد انتخابات کشور: فرمانداران و مدیران سیاسی باید بتوانند گفتمان انسجام را به زبان مردم ترجمه کنند اتوبوس حامل نظامیان در سوریه منفجر شد + فیلم سلطان تسلط دادستان مشهد: با عوامل اخلال در بازار و شبکه‌های سازمان‌یافته احتکار برخورد می‌شود نسخه تصویری پیام رهبر انقلاب به مناسبت سالگرد شهادت شهید سنوار با دستخط ایشان معاون اجرایی رئیس‌جمهور: ۳برابر پارسال، گازوئیل ذخیره کرده‌ایم | برنامه دولت تولید بنزین و گازوئیل یورو۴ است رئیس مجلس درپی درگذشت سردار علیرضا افشار، پیام تسلیت صادر کرد بیانیه حماس در اولین سالگرد شهادت یحیی السنوار | شعله‌های طوفان (الاقصی) هرگز خاموش نخواهد شد عراقچی: ظرفیت‌های دیپلماسی اقتصادی در جنبش عدم‌تعهد موردتأکید ماست پزشکیان: باید باور توانستن را در فرزندانمان تقویت کنیم | ماهانه ۵ میلیون تومان از حقوقم را برای ساخت مدرسه صرف کنید سفیر لهستان به وزارت خارجه احضار شد عراقچی: وزرای خارجه جنبش عدم تعهد، حملات اسرائیل و آمریکا به ایران را محکوم کردند ادامه مذاکرات درباره مرحله دوم توافق آتش‌بس غزه سرویس امنیت فدرال روسیه: ناتو پشت حوادث پهپادی اخیر اروپا قرار دارد رئیس جمهور ونزوئلا: آمریکا به‌دنبال کودتا در ونزوئلاست پزشکیان در اصفهان عنوان کرد: ترس من از دعواهای داخل است محسنی ثانی: صلح آمریکایی، یعنی جنگ بروجردی: نمی‌توان به آمریکا برای مذاکره اعتماد کرد کمیسیون برنامه و بودجه مجلس: کالابرگ، ابزار مؤثر برای ثبات بازار در شرایط تورمی است مدیر اف‌بی‌آی مدعی شد که پرونده‌های مرتبط با جاسوسی ایران ۵۰ درصد افزایش یافته است لاوروف از گفت‌وگوی پوتین و الشرع درباره پایگاه‌های نظامی روسیه در سوریه خبرداد
سرخط خبرها

واکنش یک نماینده به اظهارات اخیر «حسن روحانی» | قوه‌قضائیه به پرونده‌های رئیس‌جمهور سابق رسیدگی کند

  • کد خبر: ۱۱۸۳۶۳
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۳
واکنش یک نماینده به اظهارات اخیر «حسن روحانی» | قوه‌قضائیه به پرونده‌های رئیس‌جمهور سابق رسیدگی کند
نماینده خمینی‌شهر در مجلس گفت: از رئیس قوه مقننه می‌خواهیم از جایگاه مجلس حراست کند و جلوی اینگونه اظهارنظر‌ها را بگیرد. همچنین از حجت‌الاسلام اژه‌ای تقاضا می‌کنم پرونده‌های ۲۳۴ این فرد (آقای روحانی) رسیدگی شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدتقی نقدعلی نماینده خمینی‌شهر در مجلس در جلسه علنی امروز قوه مقننه در تذکری با اشاره به بند (۱۱) ماده (۲۲) آیین‌نامه داخلی مجلس گفت: می‌دانیم مصوبه مجلس در باب مذاکرات مصوبه‌ای بود که مهر تأیید رهبر انقلاب را داشت و برگ برنده‌ای در دست تیم مذاکره‌کننده است، اما امروز شاهد هستیم شخصی که ۸ سال بانی وضع موجود است و باید پشت میله‌های زندان باشد و محاکمه شود، گعده می‌گیرد و با گستاخی در باب مذاکرات می‌گوید  مصوبه مجلس موجب عدم لغو تحریم‌ها شده است.

وی ادامه داد: تو می‌خواستی شرف ما را به باد دهی، مجلس شورای اسلامی جلوی این رویه را گرفت از این رو انتظار می‌رود شورای عالی امنیت ملی ورود کند چرا که امروز او چندین نوبت پرونده در قالب ماده ۲۳۴ آیین‌نامه مجلس و گزارش کمیسیون اصل ۹۰ دارد که پرونده‌های او به دستگاه قضایی ارسال شده است.

نماینده خمینی‌شهر در مجلس ادامه داد: البته او در یک سال اخیر در لانه خزیده بود، اخیرا گعده می‌گیرد (تذکر رئیس مجلس در خصوص رعایت مسائل اخلاقی در انتقادات) از رئیس مجلس می‌خواهیم از کیان مجلس حمایت کند و از مصوبه‌ای که به تأیید مقام معظم رهبری رسید و با تأکید وزیر امور خارجه برگ برنده در مذاکرات بود، دفاع کند.

نقدعلی ادامه داد: از رئیس قوه قضائیه نیز می‌خواهیم تکلیف پرونده‌های تخلف آقای روحانی را مشخص کند، ملت منتظرند ببینند کسی که هر جا می‌روی اثر سوء مدیریت و عملکرد بد او هویدا است چه سرنوشتی دارد؛ او کیان مجلس را زیر سوال می‌برد.

وی در بخش دیگری از تذکر خود اظهار داشت: در بحث دریاچه ارومیه در زمان ایشان ۶ هزار میلیارد تومان هزینه شد و سال ۹۸ بعد از آن بارندگی شدید و سیل به لطف خدا دریاچه ارومیه جان گرفت و او این اتفاق را به نام خود تمام کرد، اما اکنون شاهد وضعیت دریاچه ارومیه هستیم. سایر مسائل اقتصادی و مباحث دیگر دست کمی از شرایط دریاچه ارومیه نداریم. از رئیس قوه مقننه می‌خواهیم از جایگاه مجلس حراست کند و جلوی اینگونه اظهارنظر‌ها را بگیرد. همچنین از حجت‌الاسلام و المسلمین اژه‌ای تقاضا می‌کنیم سریعاً به پرونده‌های ۲۳۴ این فرد رسیدگی شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->