جزئیات توافقنامه همکاری نظامی میان دمشق و آنکارا اسامی کشور‌های حامی اعطای جایزه صلح نوبل به ترامپ منتشر شد اردن اظهارات نتانیاهو درباره «چشم‌انداز اسرائیل بزرگ» را به شدت محکوم کرد نوش آبادی، مدیر کل مجلس وزارت امور خارجه شد+ سوابق رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه: سال گذشته ۱۳۸ نفر از کارکنان دستگاه قضا اخراج یا محکوم شدند (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) پیامد‌های توافق صلح «قفقاز»؛ پایان منازعه دیرینه یا آغاز مسائل ژئوپلیتیک برای ایران و روسیه پزشکیان: رژیم جنایتکار تمام کشور‌های منطقه را حقیر و ذلیل می‌خواهد ولایتی: هر تحولی نزدیک مرزهایمان را به دقت زیر نظر داریم انتشار متن نامه تروئیکای اروپایی به سازمان ملل درباره مکانیسم ماشه واکنش کنایه آمیز پزشکیان به ادعای نتانیاهو آمار شهدای جنگ غزه به ۶۱ هزار و ۷۲۲ نفر رسید (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) لاریجانی در نشست خبری لبنان: تصمیمات بیروت با همفکری مقاومت، برای جمهوری اسلامی قابل احترام است یک تحلیلگر مسائل غرب آسیا: «دالان زنگزور» برای ایران بسیار حیاتی و اثرگذار است | ایران باید برای جلوگیری از اجرای این توافق اقدام کند آیت‌الله علم‌الهدی: دانشگاه فرهنگیان خط مقدم نبرد فرهنگی است واکنش تند اکبر گنجی به نتانیاهو: بزرگترین تروریست جهان کتاب مرا معرفی کرد، صدهزار خاک بر سر من! پاسخ عطوان به ترامپ و نتانیاهو: مردم غزه گله گوسفند نیستند | مقاومت هرگز سلاحش را زمین نمی‌گذارد دیدار نبیه بری و لاریجانی در بیروت انتقاد تند نماینده مجلس درباره طرح مدرسه مجازی بزرگسالان: بدون برق و اینترنت عدالت آموزشی ممکن نیست لاریجانی با رئیس جمهور لبنان در بیروت دیدار کرد | عون: لبنان امن و پایدار بماند (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) سودان خواستار تشدید فشار بر امارات شد رئیس جمهور: نخستین گام در رفع ناترازی انرژی برداشته شد رئیس پارلمان لبنان: حزب الله از بین رفتنی نیست شایعه جنجالی در رسانه‌های عربی: آیا وزیر خارجه جدید سوریه همان ابوبکر البغدادی است؟ جلسه ستاد توسعه علوم و فناوری افتا با حضور عارف تشکیل شد مخالفت مصر و عربستان با طرح رژیم اسرائیل برای اشغال غزه عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها مجلس: مکانیسم ماشه هیچ مبنای حقوقی ندارد حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به لبنان با ۲ مصدوم (۲۲ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

واکنش یک نماینده به اظهارات اخیر «حسن روحانی» | قوه‌قضائیه به پرونده‌های رئیس‌جمهور سابق رسیدگی کند

  • کد خبر: ۱۱۸۳۶۳
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۳
واکنش یک نماینده به اظهارات اخیر «حسن روحانی» | قوه‌قضائیه به پرونده‌های رئیس‌جمهور سابق رسیدگی کند
نماینده خمینی‌شهر در مجلس گفت: از رئیس قوه مقننه می‌خواهیم از جایگاه مجلس حراست کند و جلوی اینگونه اظهارنظر‌ها را بگیرد. همچنین از حجت‌الاسلام اژه‌ای تقاضا می‌کنم پرونده‌های ۲۳۴ این فرد (آقای روحانی) رسیدگی شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدتقی نقدعلی نماینده خمینی‌شهر در مجلس در جلسه علنی امروز قوه مقننه در تذکری با اشاره به بند (۱۱) ماده (۲۲) آیین‌نامه داخلی مجلس گفت: می‌دانیم مصوبه مجلس در باب مذاکرات مصوبه‌ای بود که مهر تأیید رهبر انقلاب را داشت و برگ برنده‌ای در دست تیم مذاکره‌کننده است، اما امروز شاهد هستیم شخصی که ۸ سال بانی وضع موجود است و باید پشت میله‌های زندان باشد و محاکمه شود، گعده می‌گیرد و با گستاخی در باب مذاکرات می‌گوید  مصوبه مجلس موجب عدم لغو تحریم‌ها شده است.

وی ادامه داد: تو می‌خواستی شرف ما را به باد دهی، مجلس شورای اسلامی جلوی این رویه را گرفت از این رو انتظار می‌رود شورای عالی امنیت ملی ورود کند چرا که امروز او چندین نوبت پرونده در قالب ماده ۲۳۴ آیین‌نامه مجلس و گزارش کمیسیون اصل ۹۰ دارد که پرونده‌های او به دستگاه قضایی ارسال شده است.

نماینده خمینی‌شهر در مجلس ادامه داد: البته او در یک سال اخیر در لانه خزیده بود، اخیرا گعده می‌گیرد (تذکر رئیس مجلس در خصوص رعایت مسائل اخلاقی در انتقادات) از رئیس مجلس می‌خواهیم از کیان مجلس حمایت کند و از مصوبه‌ای که به تأیید مقام معظم رهبری رسید و با تأکید وزیر امور خارجه برگ برنده در مذاکرات بود، دفاع کند.

نقدعلی ادامه داد: از رئیس قوه قضائیه نیز می‌خواهیم تکلیف پرونده‌های تخلف آقای روحانی را مشخص کند، ملت منتظرند ببینند کسی که هر جا می‌روی اثر سوء مدیریت و عملکرد بد او هویدا است چه سرنوشتی دارد؛ او کیان مجلس را زیر سوال می‌برد.

وی در بخش دیگری از تذکر خود اظهار داشت: در بحث دریاچه ارومیه در زمان ایشان ۶ هزار میلیارد تومان هزینه شد و سال ۹۸ بعد از آن بارندگی شدید و سیل به لطف خدا دریاچه ارومیه جان گرفت و او این اتفاق را به نام خود تمام کرد، اما اکنون شاهد وضعیت دریاچه ارومیه هستیم. سایر مسائل اقتصادی و مباحث دیگر دست کمی از شرایط دریاچه ارومیه نداریم. از رئیس قوه مقننه می‌خواهیم از جایگاه مجلس حراست کند و جلوی اینگونه اظهارنظر‌ها را بگیرد. همچنین از حجت‌الاسلام و المسلمین اژه‌ای تقاضا می‌کنیم سریعاً به پرونده‌های ۲۳۴ این فرد رسیدگی شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->