زندگی سالم با سلامت روان | گذری کوتاه بر مفهوم سلامت روان از منظر روانشناختی، جامعه شناسی، پزشکی و دینی آیا میزان مهریه کاهش می‌یابد؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | دمای مشهد امروز به ۳۱ درجه می‌رسد پیش‌بینی بارش باران و رعد و برق در برخی مناطق (۱۸ مهر ۱۴۰۴) شیدایی: آمادگی برای بحران ها، هدف مسابقات عملیاتی دوام ثامن نخستین شاخص توسعه کشور، آموزش و پرورش است | سخت‌ترین دوره تحصیلی، دوره ابتدایی است زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید!
سرخط خبرها

پیکر آخرین مفقودی سیل استهبان پیدا شد | ۲۲ تن جانباختند

  • کد خبر: ۱۱۸۴۹۰
  • ۰۳ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۴
  • ۱
پیکر آخرین مفقودی سیل استهبان پیدا شد | ۲۲ تن جانباختند
پیکر آخرین مفقودی سیل استهبان که مربوط به کودکی یک ساله بود، پیدا شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی خوبیار  با بیان اینکه امدادگران هلال احمر تا آخرین نفس پای کار مردم ایستادند، اظهار داشت: دقایقی پیش و پس از ۷۵ ساعت تلاش بی‌وقفه بخشی از پیکر آخرین مفقودی سیل استهبان که مربوط به یک کودک یک ساله بود پیدا شد.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان فارس توضیح داد: با این عملیات امدادرسانی، پیکر هر ۲۲ تن مفقودی سیل روز جمعه منطقه رودبال استهبان تحویل شد.

روز جمعه ۳۱ تیرماه امسال، جاری شدن سیل تابستانی در رودخانه رودبال که از سه شهرستان نی‌ریز، استهبان و داراب در شرق استان فارس عبور می‌کند، حادثه‌ساز شد، حادثه‌ای که تاکنون منجر به مرگ دست‌کم ۲۱ تن شد.

هم‌نشینی واژه‌های سیل در کنار نام استان فارس تداعی کننده خاطرات تلخ سیل پنجم فروردین‌ماه ۱۳۹۸ است. در کنار این تشابهات، اما تفاوتی پررنگ میان سیل امسال و سیل سه سال پیش وجود دارد. سیلی که اخیرا شرق استان فارس را درگیر کرد، در آخرین روز تیرماه یا در واقع در میانه فصل گرما رخ داده است. این در شرایطی است که در اذهان عمومی واژه سیل، با آب و هوای ناپایدار و فصول پربارش بهار و پاییز گره خورده است.

در مورد چرایی وقوع سیلاب روز جمعه در استان فارس، داده‌های هواشناسی نشان می‌دهند که در محل وقوع سیلاب بارشی به وقوع نپیوسته است و بارش در سیلاب دشت مرکز حوضه آبریز بوده که به سد نمی‌ریخته است.

شواهد نشان می‌دهند بارش رگباری در منتهی‌الیه شمالی و بکر حوضه آبریز رخ داده است، ولی گزارش نشده است که لزوم نصب دستگاه‌های باران‌سنج خودکار برای هشدار سیل ناگهانی را در مناطق مرتفع حوضه‌های آبریز کشور بیان می‌کند، همچنین منطقه به رادار پیشرفته هواشناسی و ایستگاه جو بالا مجهز نبوده است.

باعث تعجب است که اطلاعیه‌های اداره‌کل هواشناسی استان فارس برای روز جمعه به‌صورت زرد صادر شد و مدیرکل هواشناسی استان فارس را ترک کرده بود و از این بدتر کشته و مفقود شدن ۲۲ نفر از  هموطنان بیگناه در این فاجعه، بدون هیچ هشدار و اعلام آمادگی جدی به نهادی متولی مدیریت بحران، غیر از این که نمک بر زخم داغ‌دیدگان حادثه ریخت، عامل عدم مدیریت این نابهنجاری بود و در صورت مدیریت صحیح و صدور پیش‌آگاهی‌های مربوط جلوی خسارات فراوان ناشی از آن گرفته می‌شد.

پروفسور اردکانی پیشکسوت هواشناسی ایران و پدر علم هواشناسی کشور هفته قبل در مصاحبه‌ای با روزنامه صنعت وقوع چنین مانسونی را در مناطق جنوبی و جنوب شرق کشور و غرب کشور اخطار داده بود.

متأسفانه عدم‌کارایی بازماندگان دولت قبل سازمان هواشناسی همچنان بلای جان مردم شده است و همین طور عدم‌تجهیز حوزه مستعد سیلاب آبریز استهبان به سامانه‌های هشدار سیل و عدم‌کارایی ایستگاه‌های باران‌سنجی در آن نیز مزید بر علت شد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۲۷ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۰
0
0
کاری به دولت چپ و راست ندارد همه بیکفایتند و شما ،که از اب گل الود ماهی میگیرید
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->