عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

معاون وزیر خارجه خبر داد: توافق ایران و روسیه برای جایگزینی سوئیفت

  • کد خبر: ۱۱۸۸۹۱
  • ۰۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۷
معاون وزیر خارجه خبر داد: توافق ایران و روسیه برای جایگزینی سوئیفت
معاون اقتصادی وزیر امور خارجه کشورمان گفت: ایران و روسیه هم‌اکنون تقریبا به یک توافق خوب برای جایگزینی سوئیفت رسیده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی صفری، معاون اقتصادی وزیر امور خارجه در گفتگو با اسپوتنیک گفت: به زودی کارت "میر" در ایران فعال خواهد شد و درباره این امر و انجام آن توافق شده است.

صفرى در مورد فعال سازی سیستم بانکی "میر" روسیه در ایران و مذاکراتی که در این خصوص میان ایران و روسیه مطرح است، بیان داشت: از وقتی رئیس بانک مرکزی ما به روسیه سفر کردند، با رئیس بانک مرکزی روسیه و چند بانک مهم این کشور درباره این مطلب صحبت شده است.  به نظرم به زودی این کارت برای طرفین در ایران فعال خواهد شد. نمی‌دانم در حال حاضر می‌شود از کارت "میر" در ایران استفاده کرد یا خیر، اما درباره این امر و انجام آن توافق شده است.

معاون اقتصادی وزیر امور خارجه اظهار داشت که ایران و روسیه هر کدام جایگزینی پیشنهاد کرده‌اند.  دو طرف هم اکنون تقریبا به یک توافق خوب رسیده‌اند که از ترکیب این دو پیشنهاد استفاده کنند.

وی درباره اینکه آیا ایران و روسیه به دنبال ایجاد جایگزینی برای سوئیفت هستند یا خیر گفت: طبیعی است وقتی دو کشور‌ می‌خواهند دلار را از معاملات خود حذف کنند، باید یک سیستم خاص برای خودشان داشته باشند.

صفری افزود: یک پیشنهاد از طرف ما و یک پیشنهاد توسط روسیه داده شده است.  در حال حاضر تقریبا به یک توافق خوب رسیده‌ایم که از ترکیب این دو پیشنهاد استفاده کرده و کار معاملات ارزی خود را از این طریق انجام دهیم.

معاون اقتصادی وزیر امور خارجه ایران درباره برنامه ایران و روسیه برای استفاده از ارز ملی در مناسبات دوجانبه گفت: بین تهران و مسکو درباره تجارت متقابل با ارز ملی توافق حاصل شده است. ایران مقدار زیادی از غلات روسیه را با ارز ملی وارد کرده است.

وی افزود: در سفر اخیر رئیس بانک مرکزی ایران به روسیه درباره تجارت متقابل با پول ملی توافق حاصل شده است. لازمه انجام مبادلات به ارز ملی وجود ارز‌های دو طرف (ریال و روبل) در دو کشور است.  در حال حاضر ما مقدار زیادی غلات از روسیه با ارز ملی وارد کردیم.  واردات گندم در سال جاری از روسیه با سال‌های قبل قابل مقایسه نیست. در مقابل ما داریم با ارز ملی لبنیات و مصالح ساختمانی و سیفی جات به کشور روسیه صادرات می‌کنیم.

صفری همچنین درباره پیشنهاد ایجاد ارز واحد برای اعضای سازمان همکاری شانگ‌های گفت: در اوایل ژوئن، ایران در نامه‌ای به سازمان همکاری شانگ‌های پیشنهاد ایجاد ارز واحد برای اعضای سازمان را داده است.  اگر این ابتکار عملی شود، به حل مسائل بزرگ تجاری بین کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگ‌های به ویژه تسویه حساب‌های مالی با کشور‌های بزرگی مانند چین، هند، پاکستان و روسیه کمک می‌کند.

وی اظهار داشت: موضوع مهم ورود به اوراسیا و سازمان‌های شانگ‌های و بریکس است که امیدواریم با تلاش‌های مسئولین مربوطه این امر محقق شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->