تنوع و خلاقیت در تولید انیمیشن‌های آموزشی برای کودکان در مرکز انیمیشن سوره نقاشی دزدیده شده «اگون شیله» در حراجی کریستیز لندن فروخته می‌شود مرگ کیم سه‌رون، زنگ خطری برای فشار بی‌رحمانه بر سلبریتی‌های کره‌ای است ششمین پاتوق فیلم کوتاه انجمن سینمای جوانان مشهد| فیلم کوتاه نباید سکوی پرش برای ساخت فیلم بلند باشد برندگان بخش نسل جشنواره برلین ۲۰۲۵ اعلام شدند رسانه‌ها نقش کلیدی در حمایت از تولید ملی و رونق اقتصادی دارند موفقیت جهانی فیلم کوتاه «تنها کنار هم» | راهیابی به جشنواره‌های لهستان و ترکیه درخشش سینمای ایران در مالزی| جشنواره فیلم‌های ایرانی ۲۰۲۵ برگزار شد رسانه‌ها؛ پل ارتباطی میان صنعت و مردم رسانه‌ها دیده‌بان توسعه و افشاگر فساد هستند رسانه‌ها نباید در حوزه اقتصاد خط قرمز داشته باشند نگرانی هواداران از آینده «جیمز باند» پس از تصاحب آمازون پژمان بازغی تهیه‌کننده سریال می‌شود آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۴ اسفند ۱۴۰۳) جشنواره بین‌المللی سیمرغ بازتاب هویت ایرانی با دیدگاه حماسی است آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۴ اسفند ۱۴۰۳) تأکید جشنواره بین‌المللی سیمرغ بر اهمیت جایگاه حماسی فردوسی جزئیات رفع مشکل هم‌پوشانی بیمه اصحاب فرهنگ و هنر اجرای نوروزی علی رهبری در روسیه
سرخط خبرها

افشاگری حامد آهنگی از تقلب در «شب‌های مافیا»

  • کد خبر: ۱۱۹۱۱۰
  • ۰۷ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۸
افشاگری حامد آهنگی از تقلب در «شب‌های مافیا»
حامد آهنگی در گفتگویی، راز متقلب‌های «شب‌های مافیا» را در فینال فینالیست‌ها فاش کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، حامد آهنگی که در برنامه فینال فینالیست‌های «شب‌های مافیا» حضور داشت، تقلب‌های صورت گرفته در این برنامه را به صورت کامل توضیح داد.

آهنگی که وسط برنامه و در اعتراف به تقلب سمت خود را افشا کرد درباره تقلب‌ها گفت: «دوست دارم بیننده این را بداند، من بعد از قسمت دوم فینال فینالیست‌ها یک استوری اینستاگرامی گذاشتم ولی دربسته بود و الان می‌خواهم مسئله را باز کنم.»

او ادامه داد: «من مافیا شده بودم و حتی وقتی دستم کاملا بسته بود و یارانم را از دست داده بودم تا آخر جنگیدم، یک چیزی را مردم نمی‌دانند. تیم سازنده تلاش می‌کند تقلب نشود، من وقتی برای بستن قرارداد رفتم، به خود آقای ابوطالب مسئله تقلب را گفتم، به ایشان گفتم دلیل اینکه باز نیامدم همین تقلب‌ها بود. در کیش تقلب شد، مافیا بازها می‌دانند حتی بهترین بازیکن هم نمی‌تواند بلند شود و چهار مافیا را درست بگوید، تو باید در مافیا اشتباه کنی. آقای ابوطالب گفتند نه اصلا تقلب نخواهد شد. ایراد بزرگ این بازی کات خوردن‌های زیاد است، مردم نمی‌دانند چه قدر کات می‌خورد، به بهانه‌های مختلف مثل سرویس بهداشتی کات خورده می‌شود و همهمه می‌شود. چه طور نمی‌توانید یک ساعت و نیم سرویس بهداشتی را تحمل کنید؟ اصلا مافیا باید در دکوری مثل «جوکر» اتفاق بیفتد که فیلمبردار را هم نبینی، که فامیل خود را پشت دوربین نزاری.»

آهنگی در ادامه گفت: «لازم نیست برای تقلب شب چشم‌ها را باز کرد، صبح که می‌شود بازیکن به دوست خود در پشت صحنه نگاه می‌کند و او بازی را لو می‌دهد. یا کسی که استدلال مافیایی بلد و نیست حتی درست حرف نمی‌زند، بلند می‌شود و سه مافیا را می‌گوید، چه طور؟ اس ام اس برایش می‌آید. می‌دانید اول بازی گوشی‌ها را می‌گیرند اما کات خورده می‌شود و گوشی برگردانده می‌شود. برای چه؟ دو ساعت گوشی نداشته باشید. آقای ابوطالب و تیم سازنده می‌گوید من می‌گزارم به عهده مردانگی خودتان، خودتان مرد باشید و تقلب نکنید.»

حامد آهنگی در پایان گفت : «در یک بازی خانوادگی ساده هم شاید یکی دو نفر شیطنت کنند و بخواهند خود را باهوش نشان دهند چه برسد به بازی که میلیون‌ها نفر می‌بینند، دوستی بلند شده و می‌گوید هشتاد درصد ایمان صفا مافیا است، صبح کات می‌خورد، بعد می‌گوید هزار حامد آهنگی مافیا است، چه اتفاقی در سرویس بهداشتی افتاد؟ این‌ها مرا ناراحت کرد.»

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->