پلمب نانوایی متخلف در مشهد | آغاز دور جدید نظارت‌ها بر واحد‌های صنفی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حواشی چای دبش ادامه دارد | دریافت ۱۴۳ وام فقط از یک بانک دولتی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) گزارش جدید از بحران قطعه‌سازی | بدهی ۱۱ میلیاردی سایپا روی میز ۵ سال بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت در مجلس | ۳ بار رفت و برگشت یک طرح بین مجلس و شورای نگهبان در ۲ سال جولان لوازم جانبی تقلبی موبایل در بازار | تفاوت بین نمونه اصلی و تقلبی برای خریدار تقریبا غیرممکن است کاهش چراغ‌خاموش ارائه تسهیلات بانک‌ها در خراسان رضوی قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد مزایده ۶ هزار میلیاردی کالای تملیکی با عرضه خودروی داخلی و خارجی تا چه زمانی ادامه دارد؟ گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) شرط سامانه جامع تجارت برای سرمایه‌گذاران خارجی: به ازای وارد کردن هر خودرو، در ایران ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنید ۹۷ درصد از کارگاه‌های کارگری امن نیستند سکه‌های پارسیان گران شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت
سرخط خبرها

بیکاری مهمترین تهدید علیه کشور

  • کد خبر: ۱۱۹۲۳
  • ۲۴ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۹
بیکاری مهمترین تهدید علیه کشور
امام جمعه شهرستان تایباد گفت: بیکاری یکی از مهم‌ترین تهدیدات علیه کشور است لذا با توجه به ظرفیت گمرک دوغارون، حجم بیکاری در تایباد معنایی ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت الاسلام حسین ملکی ابرده اظهار کرد: موضوع آسیب‌های اجتماعی یکی از موضوعاتی است که باید به صورت ویژه بر روی آن متمرکز شد. بیکاری یکی عوامل مهم و اصلی آسیب‌های اجتماعی و یکی از تهدید‌ها علیه کشور است.

رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان تایباد با بیان اینکه گمرک دوغارون برای تایباد یک ظرفیت ویژه است، افزود: متاسفانه از این گمرک شهرستان انتفاع زیادی نمی‌برد؛ بنابراین در حوزه اشتغال باید دوغارون را مد نظر قرار داشت. در شهرک انرژی که فرماندار شهرستان به جد پیگیری کردند، سرمایه گذار بسیار خوبی مشغول فعالیت است و در بازدیدی که داشتیم خبر‌های خوشحال کننده دریافت کردیم، اما بازهم با این ظرفیت ها، این حجم از بیکاری قابل قبول نیست.

مولانا غلام نبی توکلی، خطیب جمعه اهل سنت شهرستان تایباد نیز در ادامه این جلسه با بیان اینکه آسیب‌های اجتماعی امروز اخلاق را از بین برده است، اظهار کرد: می‌توان در تایباد فعالیت خوبی کرد، با این‌شرط که همه پای کار بیایند، یکی از بخش‌هایی که می‌تواند بسیار نقش آفرینی کند، آموزش و پرورش است به خصوص در دوره متوسطه باید کلاس‌های اخلاق و مهارت کنترل خشم برگزار شود.

امام جمعه اهل سنت تایباد افزود: از علت این اتفاقات می‌توان به بیکاری و خانواده‌ها اشاره کرد، باید خانواده‌ها را طبقه بندی کرد و برای هر طبقه برنامه ریزی درست و علمی کرد.

همچنین محسن سیاح، فرماندار شهرستان تایباد نیز با بیان اینکه اعتقاد داریم که کار فرهنگی می‌تواند هزینه‌های زیادی از جامعه بکاهد، ابراز کرد: باید از پتانسیل شورای فرهنگ عمومی نهایت استفاده کرد. اولین کاری که در شورا باید انجام دهیم، باید اولویت‌های شهرستان را تعیین کنیم. جلسات باید مساله محور و با بازه زمانی مناسب برگزار شود. نزاع و درگیری و طلاق دو آسیب اول شهرستان است که باید مورد بررسی دقیق قرار گیرد.

فرماندار تایباد تاکید کرد: ما باید برای همه بخش‌های شهرستان چه خصوصی و دولتی نقش و وظیفه در نظر بگیریم و همه بخش‌ها را وارد گود کنیم. موضوع نزاع‌ها را در اولین شورای تامین شهرستان بعد از حضورم در تایباد مد نظر قرار دادیم و برنامه‌هایی برای این موضوع طراحی کردیم که بزودی اعلام عمومی خواهیم کرد.

در ادامه این جلسه اعضا به بحث و بررسی دو موضوع «روان آب‌های خانگی رها شده در خیابان و ترافیک» در حوزه آسیب‌های اجتماعی پرداختند.

 

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->