یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صیهونیستی حمله کرد جسد دو اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل خواهد شد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) برطرف‌کردن مشکل کشف‌رود نیاز به نگاه ملی دارد تخت‌روانچی با وزیر امور خارجه عمان دیدار کرد معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ما درخصوص حقابه هیرمند، نیاز به رژیم حقوقی داریم آیت‌الله علم‌الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است ترامپ پس از بازگشت از سفر به آسیا: فرصت نشد با کیم دیدار کنم وزیر خارجه: مذاکره باید مبتنی بر منافع متقابل باشد، نه دیکته‌نویسی مکاتبه استاندار خراسان رضوی با معاون‌اول رئیس‌جمهور درخصوص موضوع آلودگی هوای مشهد پلیس فرانسه از بازداشت ۵ مظنون دیگر در ارتباط با سرقت جواهرات لوور خبرداد نیکزاد: منابع لازم جهت تهیه ۶۰ دستگاه اتوبوس برای مشهد تأمین خواهد شد + فیلم استاندار خراسان رضوی: بیمه سلامت، رکن اصلی تأمین آرامش و رفاه مردم است | ضرورت توجه ویژه به بیمه سلامت در مشهد بیانیه ترامپ پس از دیدار با شی: توافقات مهمی داشتیم سخنگوی وزارت خارجه: گروسی اظهارات بی‌اساس درباره موضوع هسته‌ای ایران را کنار بگذارد درجه سپهبدی به شهیدان غلامعلی رشید و علی شادمانی اعطا شد شی جین‌پینگ: با آمریکا درباره مسائل تجاری به اتفاق‌نظر رسیدیم ترامپ پس از دیدار با همتای چینی: فوق‌العاده بود عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: حذف سه دهک یارانه‌بگیر با عواقب جدی روبه‌رو خواهد شد وزیر بهداشت در مشهد: تأخیر در تخصیص منابع، مانع اجرای کامل برنامه‌های بیمه سلامت است نماینده مجلس: تفویض اختیارات به استانداران باید در چارچوب مشخصی انجام گیرد پژما‌ن‌فر: پوشش بیمه‌ای در کشور یکسان نیست یک نماینده مجلس: حذف شرکت‌های واسطه، راه‌حل عادلانه در تبدیل وضعیت کارکنان دولت است نقض مکرر آتش‌بس در غزه و سکوت مجامع بین المللی بیانیه گام دوم انقلاب نقشه راه بسیج دانش‌آموزی است یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به شمال کرانه باختری معاون استاندار خراسان رضوی: توسعه روابط با استان‌های متناظر در ترکیه پیگیری می‌شود
سرخط خبرها

گلایه وزیر راه از عدم تامین مالی نهضت ملی مسکن| هیچ دستگاهی زمین در اختیارمان قرار نداده است

  • کد خبر: ۱۱۹۷۰۵
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۷
گلایه وزیر راه از عدم تامین مالی نهضت ملی مسکن| هیچ دستگاهی زمین در اختیارمان قرار نداده است
وزیر راه و شهرسازی از عدم تامین مالی طرح نهضت ملی مسکن گلایه کرد و گفت: تا امروز حتی یک ریال هم بابت نهضت ملی مسکن مطابق با آنچه که در قانون آمده دریافت نکرده‌ایم.

به گزارش شهرآرانیوز، رستم قاسمی در نشست مشترک کمیسیون اقتصادی مجلس با رئیس سازمان برنامه و بودجه، رئیس کل بانک مرکزی که در خصوص بررسی آخرین وضعیت تامین منابع مالی قانون جهش تولید مسکن برگزار شد، گفت: بنده به عنوان فردی که بیش از سی‌سال در حوزه عمرانی فعالیت داشتم عرض می‌کنم که با توجه به امکانات موجود در توانایی ساخت ۴ میلیون واحد مسکونی هیچ تردیدی ندارم.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در حال حاضر حدود یک میلیون ۵۰۰ هزار واحد مسکونی در حال ساخت در کشور داریم، اضافه کرد: همچنین در خصوص زمین نیز برای یک میلیون و ۵۰۰ هزار واحد مسکن زمین آماده برای قرار گرفتن زیر بار علمیات ساخت در اختیار داریم و این در حالی است که هیچ دستگاهی زمین در اختیار ما قرار نداده است، از طرفی اراضی حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار واحد هم از زمین‌های راه و شهرسازی در حال تغییر کاربری و الحاق به شهر‌ها در حوزه معاونت شهرسازی است و رئیس جمهور نیز در جلسه روز گذشته در وزارت راه و شهرسازی تاکید کردند که تا شهریور ماه باید موضوع ۳ میلیون زمین شهری نهضت ملی مسکن تمام شده باشد.  

وی  با اشاره به وضعیت تامین منابع مالی اجرای قانون جهش تولید مسکن ادامه داد: منابع مالی مهمترین عامل تعیین کننده طرح نهضت ملی مسکن بوده که در صورت عدم تامین منابع مالی مورد نیاز، طرح اجرایی نخواهد شد.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به قانون جهش تولید مسکن گفت: در این قانون ذکر شده ۲۰ درصد از منابع تسهیلاتی بانک‌ها باید به حوزه مسکن پرداخت شود و ما بر اساس همین موارد تصویب شده خطوط اجرایی خودمان را طراحی کردیم، اگر قرار است این مبلغ تغییر کند، تعداد واحد‌های مسکونی که قرار است در طول چهار سال ساخته شود را نیز باید تغییر و سرعت قطار ساخت مسکن که بر اساس قانون تنظیم شده را کم کنیم.  باید از هم اکنون مشخص شود تا چه حد امکان تامین منابع مالی است، تا طبق آن برای ساخت برنامه ریزی کنیم چرا که اگر در میانه راه ساخت واحد‌ها با مشکل مواجه شویم، مسئله بزرگی ایجاد می‌شود.

وی افزود: اگر قرار است مبالغ مصوب شده در قانون جهش تولید مسکن به لحاظ مالی تغییر کند، تعداد واحد‌های تکلیفی دولت نیز برای ساخت باید تغییر کند. در غیر این صورت ممکن است تعدادی از واحد‌ها تا ۷۰ الی ۸۰ درصد ساخته می‌شوند، اما به دلیل نبود منابع مالی ناتمام بمانند.

قاسمی با اشاره به توان محدود مالی بخشی از متقاضیان مسکن، تاکید کرد: رئیس جمهور به دلیل دغدغه‌ای که در حوزه مسکن و اجرای قانون جهش تولید مسکن دارند برای جلسه در وزارتخانه راه و شهرسازی حاضر شده و تلاش‌های بسیار زیادی برای اجرای آن می‌کنند. اما با این وجود تا امروز حتی یک ریال هم بابت نهضت ملی مسکن مطابق با آنچه که در قانون آمده دریافت نکرده ایم.

وزیر راه و شهرسازی در خصوص وضعیت پرداخت تسهیلات به حوزه مسکن گفت: در این خصوص برخی از بانک‌ها مانند بانک مسکن همکاری کرده و هرزمان و هر ساعت مبالغ مورد نظر را پرداخت می‌کنند، اما سایر بانک‌ها تکالیف خود را در حوزه پرداخت تسهیلات مسکن انجام نمی‌دهند. تسهیلات بانکی باید روان، به موقع و بر اساس قانون پرداخت شود.

وی ادامه داد: رئیس جمهور در جلسه در محل وزارت راه و شهرسازی برای تامین منابع مالی تصمیم‌های کارگشایی را اتخاذ کرد. از میان ۴ میلیون واحد مسکونی که باید طبق طرح نهضت ملی مسکن ساخت شود، ۸۰۰ هزار واحد مسکونی در روستا‌ها ساخته می‌شود که مردم آن مناطق امکان پرداخت تسهیلات با نرخ سود ۱۸ درصد را ندارند لذا باید برای پرداخت تسهیلات با نرخ سود ۵ درصد شیوه‌ای ایجاد شود تا مردم قدرت پرداخت آن را داشته باشند. در حال حاضر عملیات اجرایی ساخت ۲۰۰ هزار واحد مسکونی در روستا‌ها آغاز شده که ۱۸۰ هزار واحد آن در مرحله خوبی قرار دارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->