مریم باباولدینی، نایب قهرمان کیک‌بوکسینگ جهان درگذشت + علت فوت دختران هاکیِ ایران، نایب‌قهرمان آسیا اوسمار ویرا و کیکه سانچز فلورس گزینه سرمربیگری استقلال| بازی با اسم‌ها برای مقابله با تجمع؟! بلاتکلیف مثل تیم قلعه نویی | دفاع شکننده و خط حمله نابسامان میلاد محمدی ضعیف‌ترین بازیکن ایران مقابل قطر نتیجه و فیلم خلاصه بازی فرانسه و اسپانیا در لیگ ملت‌های اروپا(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| زیباترین ماراتون سال! نتیجه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی+ ویدیو گل(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| شکست زشت! ویدیو| خلاصه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی(۱۵ خرداد ۱۴۰۴) برگزاری مسابقات تنیس جایزه بزرگ هزار امتیازی آقایان کشور در مشهد از فردا (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) توافق کنعانی زادگان با پرسپولیس برای تمدید قرارداد حذف مرادمند و نیک‌نفس از استقلال! نارضایتی هواداران استقلال از عملکرد جویباری قایدی ۳ هفته دور از میادین دعوت از ۲۸ بازیکن به سومین اردوی تیم ملی فوتبال بانوان تاج: از وضعیت فعلی داوری راضی نیستم رامین رضاییان با استقلال تمدید خواهد کرد؟ والیبال ایران قهرمان جام کاوا شد مذاکرات استقلال با گولیسیانی مثبت است النصر به دنبال هم بازی طارمی
سرخط خبرها

پژمانفر: مهدی تاج نباید به فوتبال برگردد!

  • کد خبر: ۱۱۹۷۳۴
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۹
پژمانفر: مهدی تاج نباید به فوتبال برگردد!
رییس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی، از کمیته بدوی فدراسیون فوتبال خواست در مورد تایید صلاحیت افراد به خصوص مهدی تاج دقت عمل لازم را داشته باشد.

به گزارش "شهرآرانیوز، او در برنامه فوتبال برتر اسمی از مهدی تاج نیاورد، اما در خصوص پرونده مارک ویلموتس گفت: نسبت به پرونده این مربی شکایت‌هایی از سوی مردم صورت گرفت و کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی در کنار سازمان بازرسی کل کشور و دیوان محاسبات به این پرونده ورود کرد و آن را مورد بررسی قرار داد. برای ما محرز شد که در عقد قرارداد با این مربی سوء‌مدیریت صورت گرفته است و به همین خاطر ضرر و زیان زیادی متوجه کشور شده است.

او ادامه داد: در خصوص این پرونده رای نهایی هم صادر شده است و ما این مسیر را دنبال می‌کنیم تا حقایق پشت پرده این پرونده برای مردم روشن شود. من از اینکه در خصوص این پرونده برای مردم صحبت کنم واقعا من خجالت می‌کشم؛ ضرر روحی و روانی که به خاطر این قرارداد به مردم و اهالی فوتبال وارد شده است به نسبت ضرر مالی قابل مقایسه نیست. ما میلیون‌ها علاقمند به فوتبال در کشور داریم و قرارداد با مارک ویلموتس و عملکرد این مربی آسیب‌های روحی و روانی زیادی را به علاقمندان به فوتبال وارد کرد. ما نباید اجازه دهیم کسانی که در گذشته مسبب این قرارداد شدند بار دیگر وارد صحنه شوند و کار را پیش ببرند. از کسانی که در خصوص بررسی صلاحیت افراد تلاش می‌کنند، خواهش می‌کنم در اینباره دقت عمل لازم را داشته باشند. چرا که با صدور رای نهایی این پرونده، پرونده مفتوح دارند و از سویی پرونده‌هایی علیه آن‌ها در جریان است که منجر به صدور رای محکومیت قطعی شده است. الان نزدیک بازی‌های جام جهانی هستیم و نباید اجازه دهیم برای فوتبال تصمیماتی گرفته شود که همان مسیر گذشته دنبال شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->