آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۲۱ تیر ۱۴۰۴) صفحه نخست روزنامه‌های کشور - شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۴ فصل جدید «حکایت‌های کمال» روی آنتن تلویزیون + زمان پخش زمان برگزاری جشنواره «لوتوس» اعلام شد | رویدادی برای زنان هنرمند ایران‌زمین کتاب «گاندی و شُرکا» در کتابفروشی‌ها جسور در ادبیات | درباره «ماریو بارگاس یوسا» که فکر می‌کرد استعداد نویسندگی ندارد «جدایی نادر از سیمین» در ایتالیا روی پرده رفت ویدیو | مهدی آذری‌ یزدی، نویسنده ادبیات کودک و نوجوان که رهبر انقلاب مدیون او بود روایت زندگی نقاش نابینا در مستند «مرضیه» + زمان پخش پخش فیلم «پامفیر» برای نابینایان و ناشنوایان از شبکه نمایش فیلم کوتاه «میتوز» در راه جشنواره فیلم نوریچ انگلستان روایت یک دلبستگی ۱۸ ساله | علی رویین‌تن: «دلشکسته» با عشق ساخته شد فیلم جدید «سوپرمن» روی پرده سینما‌های آمریکا «بهانه سکوت» به یاد فداکاری‌های مدافعان سلامت به نمایش درآمد انتشار مجموعه «پیش از آنکه قهوه‌ات سرد شود»
سرخط خبرها

اولین کسی که از اصطلاح «آ با کلاه» استفاده کرد درگذشت + بیوگرافی

  • کد خبر: ۱۱۹۸۴۱
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۸:۳۵
  • ۱
اولین کسی که از اصطلاح «آ با کلاه» استفاده کرد درگذشت + بیوگرافی
استاد حسین وحیدی ، معلم پیشکسوت و چهره ماندگار ایران امروز در سن ۹۷ سالگی دارفانی را وداع گفت.

به گزارش شهرآرانیوز، استاد وحیدی ستاره‌ی پر فروغ آسمان علم و ایمان که مدت ۷۷سال مشغول به تدریس ریاضیات بود، امروز به علت بیماری ریوی در بیمارستان فیروزگر درگذشت.

او در مصاحبه‌ای ادعا کرده بود نخستین کسی است که برای حرف «آ» مَد از اصطلاح «آ با کلاه» استفاده کرده است، چون زمان معلمی‌اش در قزوین کلاه‌شاپو مُد بوده است.

حسین وحیدی در هشتم اسفند ماه سال ۱۳۰۴ در قزوین دیده به جهان گشود و هشت سالی در قزوین معلمی می‌کند در سال ۱۳۳۱ به تهران منتقل و در شمیران مشغول تدریس شد. سال ۵۵ پس از ۳۲ سال خدمت بازنشسته می‌شود و بیش از ۷۷ سال به شاگردانش ریاضیات تدریس کرد و در طول این دوره باسابقه، افتخار تدریس به فرهیختگانی مانند شهید رجایی، دکتر فیاض، دکتر طائب و دکتر اعرابی را داشت.

تقدیرنامه‌های فراوان در سطوح مختلف، نشان از لیاقت‌های حرفه‌ای این استاد فرزانه دارد، به گونه‌ای که تاکنون دو رئیس جمهور و سه وزیر آموزش و پرورش از وی قدردانی کرده‌اند.

چاپ ده‌ها جلد کتاب کمک درسی نیز از دستاورد‌های عمر پر برکت استاد بود.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۲ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۱
0
0
اراجیف چیه حداقل چند تا نسخه خطی بیینین
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->