استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: ساخت ۷۰۵ مدرسه در استان ظرف یک سال عراقچی با نخست وزیر پاکستان دیدار کرد فیلم | واکنش شهید رئیسی به شرایط ابتدای دولت سیزدهم المیادین از برگزاری دور جدید گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا در آینده نزدیک خبرداد عراقچی: دیپلماسی بر مبنای احترام و منافع متقابل، تنها راه تحقق توافق است رئیس‌جمهور وارد مشهد مقدس شد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم مسعود پزشکیان عازم مشهد شد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم سردار کمالی: سربازان وظیفه بعد از پایان خدمت دنبال کار نگردند سیدعلی مدنی‌زاده، گزینه پیشنهادی وزارت اقتصاد، کیست؟ + بیوگرافی و سوابق گفت‌وگوی تلفنی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با عراقچی و تکرار ادعای بی‌اساس درباره ایران (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) تماس تلفنی نخست وزیر هند با پوتین درباره تنش‌های کشورش با پاکستان (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ارتش رژیم صهیونیستی ادعا کرد: کشف پایگاهی در ارتفاعات جبل الشیخ سوریه عضو کمیسیون عمران مجلس: در شرایط فعلی، استیضاح وزیر راه به‌صلاح نیست ۳۲ فلسطینی دیگر در غزه به شهادت رسیدند | شمار شهدا به ۵۲ هزار و ۵۶۷ نفر رسید (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) امتناع شرکت‌های هوایی غرب از ورود به حریم هوایی پاکستان اژه‌ای: ۲ نفر در رابطه با انفجار بندر شهید رجایی بازداشت شده‌اند انتقاد یک روزنامه عبری: ارتش رژیم صهیونیستی آمار افسران دارای اختلال روانی را فاش نمی‌کند! سازمان ملل هشدار داد؛ کمبود شدید منابع خدمات پزشکی در غزه هشدار عراق درباره گسترش بحران سوریه در منطقه اتفاق نظر تحلیلگران سیاسی و نظامی: حمله یمن به فرودگاه بن‌گوریون یک اتفاق استثنایی است انهدام مخفیگاه‌های داعش در غرب عراق و هلاکت ۵ تروریست (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) دومین آزمایش موشکی پاکستان در کشاکش تنش با هند (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز دیدار رسمی وزیران خارجه ایران و پاکستان (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم ترامپ دستور بازگشایی مخوف‌ترین زندان تاریخی آمریکا را صادر کرد سیاست‌مدار صهیونیست: طرح جدید نتانیاهو حکم مرگ نظامیان اسرائیلی است سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به سؤال شهرآرانیوز: ازسرگیری فعالیت کنسولگری عربستان در مشهد در محل قبلی بستگی به خودشان دارد + فیلم و عکس بقائی: برای ادامه گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم منتظر نظر عمان هستیم | هرگونه تعرض و ماجراجویی را به شدیدترین وجه پاسخ می‌دهیم در حمله جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به شمال غزه، تعدادی فلسطینی شهید و زخمی شدند (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر کشور: انجام سفر به اربعین از ۶ مرز| مشکلی در گذرگاه‌های مرزی برای خروج زائران وجود ندارد| زائران سفر خود را به تأخیر نیندازند

  • کد خبر: ۱۲۰۵۱۲
  • ۱۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۱
وزیر کشور: انجام سفر به اربعین از ۶ مرز| مشکلی در گذرگاه‌های مرزی برای خروج زائران وجود ندارد| زائران سفر خود را به تأخیر نیندازند
وزیر کشور با بیان اینکه تدابیر لازم در گذرگاه‌های مرزی کشور برای برگزاری حماسه بزرگ پیاده روی اربعین اتخاذ شده است، گفت: هیچگونه مشکلی در مرز‌های ایران برای خروج زائران اربعین وجود ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد وحیدی در حاشیه بازدید از پایانه و زیرساخت‌های اربعین حسینی در گذرگاه شلمچه اظهار داشت: تلاش‌ها و برنامه‌ریزی خوبی برای آماده‌سازی مرز شلمچه به منظور عبور آسان و روان زائران اربعین حسینی انجام شده است.

وزیر کشور افزود: در خصوص تامین آب و برق، استقرار موکب‌ها و پیش‌بینی دروازه‌های خروجی و ورودی در حوزه گذرنامه پیش‌بینی‌های خوبی انجام شده تا زائران به هنگام تردد از این گذرگاه مرزی مشکلی نداشته باشند.

وحیدی گفت: با توجه به گرمای هوا نصب سایه‌بان، مه‌پاش در دستور کار قرار گرفته همچنین بیمارستان شلمچه برای ارایه خدمات درمانی و بهداشتی به زائران در حال تجهیز است.

وی اظهارداشت: هماهنگی مرزی با طرف عراقی در جریان است و شور و نشاط خاصی در مرز شلمچه برای آماده سازی مرز برای استقبال و خدمات رسانی به زائران امام حسین (ع) حاکم است.

وزیر کشور ضمن توصیه به زائران اربعین حسینی مبنی بر اینکه سفر به عتبات عالیات را به تاخیر نیندازند گفت: بر اساس پیش‌یینی تعداد زائران در سال جاری زیاد است و بهتر است زائران پیش از اربعین سفر زیارتی خود را به عتبات عالیات آغاز کنند.

وی افزود: طرف عرافی از بیستم ماه محرم برای ورود زائران اربعین اعلام آمادگی کرده لذا زائران اربعین هر چه زودتر سفرشان را انجام دهند بهتر است.

وحیدی گفت: برای اربعین امسال علاوه بر گذرگاه‌های شلمچه، چذابه، مهران و  مرز خسروی، ۲ گذرگاه مرزی در شمال غرب شامل تمرچین در استان آذربایجان غربی و باشماق در استان کردستان به منظور سهولت در تردد زائران در نظر گرفته شده است.

وزیر کشور افزود: برای عبور با خودرو‌های شخصی هنوز هماهنگی با طرف عراقی انجام نشده و در صورت توافق اطلاع رسانی خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->