کمیسیون امنیت ملی مجلس تحولات قفقاز را بررسی کرد آیت‌الله علم‌الهدی در دیدار با اساتید حوزه علمیه قم: پویاسازی دین و موقعیت شناسی، کلید مواجهه با چالش‌های نوین است آمریکا گروه «جدایی‌طلبان بلوچ پاکستان» را در فهرست گروه‌های تروریستی قرار داد عراقچی در گفت‌و‌گو با همتای ارمنستانی خود: باید احترام به حاکمیت ملی و تمامیت ارضی کشور‌ها کاملا رعایت شود دبیر شورای عالی امنیت ملی: جبهه مقاومت بخشی از بطن مردم منطقه است سرلشکر حاتمی: از مواضع آفریقای جنوبی در محکومیت حملات اسرائیل و آمریکا به کشورمان تقدیر می‌کنیم مهاجرانی در نشست خبری: قیمت بنزین را فعلا تغییر نمی‌دهیم وزیر امور خارجه مصر: با استقرار نیرو‌های بین‌المللی در غزه مخالفتی نداریم محکومیت ترور روزنامه‌نگاران در غزه از سوی سازمان ملل  سپاه پاسداران: هدف قراردادن خبرنگاران توسط رژیم صهیونیستی حمله مستقیم به اصول انسانی و آزادی بیان است یک هیئت از نیرو‌های دموکراتیک سوریه برای مذاکره با دولت موقت وارد دمشق شد آمریکا و چین تعرفه‌های متقابل را تا ۹۰ روز دیگر تعلیق کردند آتش‌سوزی مهیب در ترکیه | تنگه داردانل بسته شد + فیلم واکنش هلند به تصمیم اسرائیل برای اشغال غزه آمریکا همچنان به پایگاه‌های خود در سوریه، سلاح می‌فرستد تهران چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل نیست واکنش تند ماکرون به طرح اسرائیل برای اشغال غزه عارف: دستورات رئیس قوه قضائیه در برخورد با احتکارکنندگان برنج در تنظیم قیمت آن موثر بود لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند سید محمود علوی به دلیل سکته مغزی در بیمارستارن بستری شد (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت درخصوص حمایت از انصارالله یمن کالاس: اگر راه‌حل نظامی امکان‌پذیر بود، جنگ در غزه تاکنون تمام شده بود نتانیاهو در نروژ بازداشت خواهد شد ترامپ: حماس گروگان‌ها را آزاد نمی‌کند وقوع انفجار در کارخانه فولاد پیتزبورگ آمریکا (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) لاریجانی با وزیر خارجه عراق دیدار کرد نیرو‌های امدادی در فرودگاه بن گوریون به حالت آماده باش درآمدند (۲۰ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره شیوع چند بیماری مسری در افغانستان

  • کد خبر: ۱۲۰۵۷۱
  • ۱۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۴۷
هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره شیوع چند بیماری مسری در افغانستان
سازمان جهانی بهداشت از شیوع چندین بیماری مسری از جمله کولرا، اسهال شدید، سرخک و تب کنگو در افغانستان هشدار داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سازمان جهانی بهداشت امروز سه‌شنبه (۱۸ مرداد) اعلام کرد که چندین بیماری از جمله وبا، اسهال شدید، سرخک و تب کنگو به دنبال حوادث اخیر از جمله سیل و وقوع زلزله در افغانستان شیوع پیدا کرده و موارد متعددی از این بیماری‌ها از نقاط مختلف این همه روز گزارش می‌شود.

این سازمان گفته است که موج قابل توجهی از موارد اسهال شدید (AWD) در سراسر افغانستان مشاهده شده و اگرچه موارد بیماری سرخک در برخی مناطق کاهش یافته بود، اما در این اواخر موارد ابتلا از تمام ولایت‌ها گزارش می‌شود.

موارد مرگ تب کنگو (CCHF) نیز از ۱۳ ولایت گزارش شده و تاکنون شش نفر بر اثر این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

سازمان جهانی صحت همچنین در بخشی از گزارش خود به باران و سیل اخیر در افغانستان اشاره کرده و گفته است که سیل در افغانستان خسارت مالی زیادی به ساکنان مناطق مختلف این کشور وارد کرده و منازل مسکونی زیادی را تخریب کرده است.

این سازمان گفته است که به بسیج منابع و افزایش ظرفیت برای واکنش به شیوع بیماری‌ها، شرایط اضطراری صحی و بلایای طبیعی ادامه می‌دهد.

این در حالی است که بسیاری از مراکز درمانی در افغانستان به دلیل مشکلات اقتصادی و قطع کمک‌های خارجی تعطیل شده و دسترسی مردم به مراکز صحی را با دشواری مواجه کرده است.

منبع: صدای افغان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->